Şimdi Ara

Türksat, 2 milyon haneye 1000 Mbps fiber altyapı getirecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek Fiyattan satıyorlar elestirincede bakan serbest ticaret diyor başkaları yapınca fırsatçı oluyor

• Bunlar çok az ilde var. Onda da zaten fiber olan yerlere çekiyorlar. Etkisiz eleman bir şirket. Bir de açıklama yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırdan gpon çekmeye kalkarlarsa sınıfta kalırlar, ama mevcut altyapı olan yerlere dönüşüm gerçekleştirirlerse hızlı ilerler... zira binamıza yeni geldi altyapı ama koaksiyel kablo ile geldi kutudan sonra fibere dönüşüyor. Haliyle 100 mbps veriyor ama aradığımızda fiber altyapı yok diyorlar binaya fiber afişi asıyorlar..

• Zonguldak Alaplı dayım 1 yıl oldu geleli bende yeni geçtim. Gayet iyi hatta önceye göre mükemmel.

TT kullanıyordum 40 yıllık kablo hatları hep sorun çıksrtıyprdu. Gerçi TT ninde fiberii çekildi ama aradığımda bölgemizde yok denildi. Neyse kablo nete tesekkürler bir iki yıl kazandırdılar

• Benim yaşadığım mahalede alt yapı yok uydu internet kulanmak zorunda kalıyoz

• Türksat kadar hantal bir kurum yok. 30 sene önce nerede altyapısı varsa 1 sokak ileri gitmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

benim hesabıma göre günde 0,5metre yol alamadılar. senin hesabına göre bir sokak dediğin için 100 metre kabul ettim. 30 sene için 9mm mesafe yapıyor. çok fenasın..   

• Durun birazdan büyük bir kahkaha atacam.

• Bulunduğunuz adreste Gpon 1000 mbit altyapı kontrolü sağlamak içinhttps://www.turksatkablonet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

• Bugün kapı çaldı altyapıyı değiştiricez dediler. O boktan siyah modemi aldılar sonunda, 4 antenli zte wifi6 modem kuruldu, kablolar vs bina girişinden baştan çekildi. 50 megabitti önceden hızım. Boktan siyah modem yüzünden mesh sistemi kurmuştum eve. 4 antenli zte modem bayağı iyi çekiyor evin her yerinde, meshi kapattım komple. Çağrı merkezinden hızıda 1000 e yükselttim. Telefondan hız testi yapınca 950 görüyorum, şaka gibi ama 1 günde hayat kalitem değişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.