|
Bildirim
problem ücret ne olacak insanlar alamadıktan sonra 1000 değil 100000 bin olsa ne yazar.
|
Türkiyede asıl problem internet servis sağlayıcıların müstakil evde yaşanları adam yerine koymaması. Kablonetin hizmeti çok iyi ama Eskişehirde çoğu mahallede yok.
|
Yanlış yönde gidiyorlar. Ellerindeki eski sistem bölgeleri fibere dönüştürmeden sağa sola uzamaya çalışıyorlar. Koaksiyel kablolu bölgelerde bir tane müşterileri kalmadı. Planlamaları yapanların özellikle çocukluklarında protein bazlı beslenmediklerini düşünmeye başladım.
Diğer taraftan gpon altyapıya kavuşmuş bölgelerdekilerin de pek memnun olmadığı görülüyor. Pahalı tarife, kötü hizmet olunca sonuç yine marjinal bir ISS olmaya devam. Bir de planlama yanlışlıkları üstüne süzme ballı kaymak oluyor :). |
|
Türksatın fiber ücretleri aşırı yüksek, rekabetin dışındalar malesef. |
|
|
|
|
Tespit gibi tespit. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ankaranın göbeğinde daha 50 Mbps yukarısında hizmet sunamıyorsun bana. Ve bu durumu 3 yıldır düzeltmediler, kaç defa telefon/mail yoluyla iletişime geçtim oysaki. mecburiyetten süperonline kullanıyorum. |
|
|
Önce 16mb yi 200 TL'ye getirsin .460 a internet mi olur ısınma dışında encok fatura buna oduyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bir tanıdığım fiyatlara bakmıştı da güncel fiyatları aşırı yüksekti ondan dedim, 1400 lira olması lazım şu an 1Gbit. |
|