Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
791.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok haklısınız. Bizim kanalların reklam gelirleri de onlardan çok çok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani arkadaslar benim kanallar duruyor yerinde ne zaman degisecek bu kanallar ya

• Ayrıca, Türksat nasıl şu an sadece Beyaz Tv'nin hd yayın yapmasına imkan tanıyor da diğerlerine aynı imkanı tanıyamıyor anlamadım. Anladım da anlamamazlıktan geliyorum! İyi reklamı oldu Beyaz Tv'nin bu vesileyle. Rekabet kurulu, RTÜK ne işe yarar bu ülkede? Teknik problem bir tek Beyaz Tv'yi es geçmiş? İlginç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kanalları silmek gerekiyor mu
  • Ya beyler niye bu kadar büyütüp bu işi ölüm kalım meselesine çevirdiniz anlamıyorum. Noldu 3a da izlenmiyor mu kanallar bekleyin 1 ay daha geçilir iki tane hd kanalı bedava izlicez diye yaptıklarınıza bakın rezillik.
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Ramazan nedeniyle dünya kupasını yayınlamama gibi bir iddia vardı bi aralar

• Yalnız ntv ve cnn hd olmayacak mı şimdi, resmen ahahahaha zavallılar diyesim geliyor

• Zike zike gelecek o yayınlar sıkıntı yapmıyorum.
  • quote:

Sayın yetkili;

Kamuoyuna uzun zamandır duyurulan ve Turksat tarafından 14 temmuz'u 15 temmuz'a bağlayan gece Turksat 4A uydusunun faaliyete geçeceğini belirten tanıtımlar birçok TV kanalında yapılmasına karşın, Turksat tarafından 4A geçişi "Ramazan ayı" bahane edilerek ertelenmiştir.

Özellikle ücretsiz HD yayına geçiş sebebiyle büyük ilgi toplayan bu geçişin ülkemiz açısından da önemi büyüktür. HD yayına geçiş konusunda önemli bir mesafe alamamış ancak her fırsatta çağ atladığı öne sürülen ve "Yeni Türkiye" ismi sıkça zikir edilen ülkemiz birçok eş değer ülkeden yüksek çözünürlükü TV yayıncılığı konusunda geri kalmıştır. Turksat 4A geçişi ile birlikte özellikle Plazma/LCD/LED TV kullanan büyük çoğunluktaki herkes umutlanmış, fakat bu zamansız erteleme ile değerli halkımız kandırılmış ve mağdur edilmiştir.

Mübarek Ramazan ayının ertelemeye bahane edilmesi hiçbir Müslüman Türk vatandaşı için uygun bir bahane sayılamaz ve dini açıdan da teknik konuların din ile bağdaştırılması söz konusu olamaz. Aksi durumda gönüllerde yaralayıcı bir etkiye vesile olacaktır.

Turksat, TV kanalları vasıtası ile uzun süredir duyurduğu Turksat 4A geçişini en kısa sürede tamamlamak ve Türk halkına verdiği sözü tutmakla yükümlüdür. Verilen sözlerin genellikle unutulduğu ülkemizde bu teknoloji hamlesininde aynı akıbete sahip olmaması için konunun takipçisi olacak ve gelişmeleri özellikle sosyal medya üzerinden paylaşacağız.

İsim Soyisim

Bunu yazdım, uygunsa gönderelim.

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Hangi kanaldı o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Hocam şuan test ettiğiniz, 4A üzerinden aktif hangi HD kanallar var. Beyaz Tv saydınız, diğerleri?

1 saat öncesi için geçerli olmakla birlikte Beyaz TV HD, TRT kanalları, MCJ Shopping HD ve TVNET HD var.
  • KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt
    1. Neden herkes hazırlığa girdi, uydu alıcısı üreticisinden,esnafından tut, bizlere kadar.
    2. Okadar hazırlık yapılıp verilen tarihte sırf bazı yayın grupları istemiyorlar diye ertelemeleri.
    3. sü ve en önemlisi bu olaya Ramazan ayını alet,bahane etmeleri.
    4. bir kişi türksatı arayıp sonra yapılsın diyecek kadar bu işten anlıyorsa zaten kanal taramayı yapacak kadar bilgilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 15 Temmuz 2014; 2:23:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Ayrıca, Türksat nasıl şu an sadece Beyaz Tv'nin hd yayın yapmasına imkan tanıyor da diğerlerine aynı imkanı tanıyamıyor anlamadım. Anladım da anlamamazlıktan geliyorum! İyi reklamı oldu Beyaz Tv'nin bu vesileyle. Rekabet kurulu, RTÜK ne işe yarar bu ülkede? Teknik problem bir tek Beyaz Tv'yi es geçmiş? İlginç.

Orası ayrı bir konu zaten.
  • Çünkü 3a üzerinde 1tane adını hatırlayamadığım test frekansı var.(kapasiteden dolayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 15 Temmuz 2014; 2:25:27 >
  • -Comandante kullanıcısına yanıt
    İ. Melih Gökçek'in oğlunun kanalı.

• curved tv kadar saçma bir şey görmedim de duymadım da.

normal tv den tek farkı yamuk olması. ben o tv yi çaprazdan izleyemiceksem yamuk olsa napim.

gereksiz bir tasarım olmuş bu curved
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    RTE fanboylugu o yüzden yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara
    Kurulum>Uydu Ara>Manuel Kurulum
    Yalnız burada şebeke arama diye bir özellik yok, bizdeki de philips, beyaz tv ve fox sanırım şuan hd olarak yayında o yayınları aradığımda bulamadı, sebebi ne olabilir.

Beyaz TV HD yayında şu anda. Elle frekans ekleyip bir deneyin isterseniz.

Frekans : 12380 mhz
    Sembol : 27500
    Fec : 3/4

TV direk hd olarak tanımladı kanalı ama DVB-S ten alıyor yayını?

DVB-S2 olması gerekmiyor mu hd kanalın?
  • beyaz tv hd ve sd kanalları arasında hızlı geçiş yapın iki kanal arasında bi fark yok sadece adı hd beyaz tv nin
  • -Comandante kullanıcısına yanıt
    E yaani.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.