Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Beyler Bizim antenin orada %80 sinyal var. Bütün kanallar çekiyor ama trtlerin hdlerinde devamlı sinyal yok diyor. Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Beyler Bizim antenin orada %80 sinyal var. Bütün kanallar çekiyor ama trtlerin hdlerinde devamlı sinyal yok diyor. Yardımcı olur musunuz?

Alıntıları Göster
    beyler star tv hd ve show tv hd için biss key girdim ama bi faydası olmadı başka yöntemler varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

beyler star tv hd ve show tv hd için biss key girdim ama bi faydası olmadı başka yöntemler varmı ?

star hd(dönek hd)kanal d hd(açgözlü hd) ve samanyolu hd(allahtan kormayan hd) paralı platformlara geçti artık izlenmiyor fakat show hd açık şifresiz seyrediliyor siz neden onun için şifre girme gereği duydunuz anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataseven1972 -- 3 Ekim 2014; 18:29:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataseven1972

quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

star hd(dönek hd)kanal d hd(açgözlü hd) ve samanyolu hd(allahtan kormayan hd) paralı platformlara geçti artık izlenmiyor fakat show hd açık şifresiz seyrediliyor siz neden onun için şifre girme gereği duydunuz anlamadım

Alıntıları Göster
    ne kucak meraklısı olmuşsun ey star... ateşler salınsın datalarına başka birşey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrreee

ne kucak meraklısı olmuşsun ey star... ateşler salınsın datalarına başka birşey demiyorum.

süperrr
  • quote:

Ben kucak değil bir kaç kucağa atladığını düşünüyorum. Çünkü ısrarla "şifresiz" yapma sevdalısı stardı. Bu arada %40 ı galiba satıldı. Bundan sonra bir değişiklik olurmu bilmem.
  • KANAL LİSTELERİNDE SADECE HD KANALLAR OLSUN BİR TANESİ BİLE SD KANAL OLMAYACAK SADECE HD KANALLAR OLACAK.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkun01

quote:

Ben kucak değil bir kaç kucağa atladığını düşünüyorum. Çünkü ısrarla "şifresiz" yapma sevdalısı stardı. Bu arada %40 ı galiba satıldı. Bundan sonra bir değişiklik olurmu bilmem.

hiç sorma arkadaşım birde bunların avukatları var forumlarda onlarla uğraşıyoruz

hadi smartın kendine has fırsatçılıkları, sahtekarlıkları var sen neden alet oluyorsun...
  • daha önce de söylediğim gibi komedi dizisi ve tiyatrosu belgesel film ve futbol izliyorum. star ve kanal d benim için kayıp değil aslında hatta hepsi gitse de kayıp değil sıkıntı yok ama tükürdüğünü yalamican benim için en iyi kanal cicipen

• DÖNEK STAR HD
    AÇGÖZLÜ KANAL D HD
    ALLAHTAN KORKMAYAN SAMANYOLU HD

YUKARIDA YAZDIĞIM KANALLAR SADECE PARALI PLATFORMLARDA İZLENEBİLECEKTİR. ÖNCEDEN HD YAYINIMIZ ŞİFRESİZ OLACAK DEDİLER ŞİMDİ HD YAYINI ŞİFRELEDİLER. RESMEN İZLEYİCİLER KANDIRILMIŞ MAĞDUR OLMUŞTUR. STAR,KANAL D VE SAMANYOLU HD YAYINI ŞİFRELİ YAPARAK BÜYÜK HATAYI YAPTI. KANAL LİSTELERİNDE STAR,KANAL D VE SAMANYOLU SD YAYINLARI SON SIRALA ALINDI VEYA KANAL LİSTELERİNDEN SİLİNDİ. BU YÜZDEN KANAL DYİ,STAR TVYİ VE SAMANYOLU TVYİ KINIYORUZ. İZLEMEYİN İZLETTİRMEYİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliann34

KANAL LİSTELERİNDE SADECE HD KANALLAR OLSUN BİR TANESİ BİLE SD KANAL OLMAYACAK SADECE HD KANALLAR OLACAK.

güncel listem;

1 TRT 1 HD
    2 ATV HD
    3 SHOW HD
    4 FOX HD
    5 TV2 HD
    6 KANALTÜRK HD
    7 KANAL 7 HD
    8 SAMANYOLU TV
    9 TRT HD
    10 TRT SPOR
    11 A SPOR HD
    12 NTV SPOR
    ...
    28 KANAL D
    29 STAR TV
    30 TV 8
    31 CINE 5

gönül isterdi ki 2 kanalı aynı numaraya koyabilseydik kanal d ve star ı 31 e koyayım ama olmuyo olsun gönlümdeki yerleri 31 nolu kanal

• quote:

Orijinalden alıntı: Jovi

quote:

KANAL LİSTELERİNDE SADECE HD KANALLAR OLSUN BİR TANESİ BİLE SD KANAL OLMAYACAK SADECE HD KANALLAR OLACAK.

güncel listem;

1 TRT 1 HD
    2 ATV HD
    3 SHOW HD
    4 FOX HD
    5 TV2 HD
    6 KANALTÜRK HD
    7 KANAL 7 HD
    8 SAMANYOLU TV
    9 TRT HD
    10 TRT SPOR
    11 A SPOR HD
    12 NTV SPOR
    ...
    28 KANAL D
    29 STAR TV
    30 TV 8
    31 CINE 5

gönül isterdi ki 2 kanalı aynı numaraya koyabilseydik kanal d ve star ı 31 e koyayım ama olmuyo olsun gönlümdeki yerleri 31 nolu kanal

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hd yayınlar gitti tamam da sd olarak izlenebiliyor mu bu kanallar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sano

Arkadaşlar hd yayınlar gitti tamam da sd olarak izlenebiliyor mu bu kanallar?

sd ler açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: s k y

quote:

güncel listem;

1 TRT 1 HD
    2 ATV HD
    3 SHOW HD
    4 FOX HD
    5 TV2 HD
    6 KANALTÜRK HD
    7 KANAL 7 HD
    8 SAMANYOLU TV
    9 TRT HD
    10 TRT SPOR
    11 A SPOR HD
    12 NTV SPOR
    ...
    28 KANAL D
    29 STAR TV
    30 TV 8
    31 CINE 5

samanyolu tv nin 8 de ne işi var onuda 30 lara koy.

• quote:

DÖNEK STAR HD
    AÇGÖZLÜ KANAL D HD

YUKARIDA YAZDIĞIM KANALLAR SADECE PARALI PLATFORMLARDA İZLENEBİLECEKTİR. ÖNCEDEN HD YAYINIMIZ ŞİFRESİZ OLACAK DEDİLER ŞİMDİ HD YAYINI ŞİFRELEDİLER. RESMEN İZLEYİCİLER KANDIRILMIŞ MAĞDUR OLMUŞTUR. STAR,KANAL D VE SAMANYOLU HD YAYINI ŞİFRELİ YAPARAK BÜYÜK HATAYI YAPTI. KANAL LİSTELERİNDE STAR,KANAL D VE SAMANYOLU SD YAYINLARI SON SIRALA ALINDI VEYA KANAL LİSTELERİNDEN SİLİNDİ. BU YÜZDEN KANAL DYİ,STAR TVYİ VE SAMANYOLU TVYİ KINIYORUZ. İZLEMEYİN İZLETTİRMEYİN.

Bu mesajı eksileyen birinin nasıl bir ruh hali var merak ediyorum. Muhtemelen platform yetkililerinden biridir. Hayret gerçekten
  • quote:

quote:

DÖNEK STAR HD
    AÇGÖZLÜ KANAL D HD

Bu mesajı eksileyen birinin nasıl bir ruh hali var merak ediyorum. Muhtemelen platform yetkililerinden biridir. Hayret gerçekten

ben platform kullanmıyorum. ben asla digitürk veya dsmart almam.

Ekleme:benim mesajımı kim eksilemiş merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliann34 -- 3 Ekim 2014; 19:14:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

DÖNEK STAR HD
    AÇGÖZLÜ KANAL D HD

ben platform kullanmıyorum. ben asla digitürk veya dsmart almam.

Az önce sizin mesajınızı okurken birisi sizin mesajı (-) lemiş. ben o kişiye hayret ettim sonuç olarak sizin istediğiniz şahsi değil hepimiz için.

• bu kanal d star ve stvnin ben...

• ataseven1972 A kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.