Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Star HD ve Kanal D HD şifreli yayına geçmiş bunlar adama günahını bile bedava vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbeit Macht Frei

Star HD ve Kanal D HD şifreli yayına geçmiş bunlar adama günahını bile bedava vermez

mektir et kanalları en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k çıkana kadar rahat yok. HD leri de bi halta benzese bari.

• Selam arkadaşlar bende star, kanal d ve samanyolu'nu tv listemden çıkarttım. Şimdi onlar düşünsünler... Hepinize hayırlı bayramlar...saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

4k çıkana kadar rahat yok. HD leri de bi halta benzese bari.

4K anca 6-7 sene sonra gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliann34 A kullanıcısına yanıt
    Yaygınlaşması sürer de paralı platformlara 2016'da gelir.

• Yav hadi Kanal D sadece Dsmart ve Digi'de şifresiz. Onları anlıyorum da bu Star'a ne oluyor? Star HD tüm paralı platformlardan izlenebiliyor. Yani Dsmart, Digitürk, Tivibu ve Teledünya. Bu 4 platformdan da şifresiz yayın yapıyorlar. Sadece Turksat'a kapalı. Yani adamlar diyor ki "parayı verenlerin kucağına otururuz. Yeter ki Turksat'tan bedava izlemesinler bizi"...

• BİZ ARAMIZDA KERMES DÜZENLEDİK VE STAR TV YE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTIK TÜM GELİRLER STAR TV YE GİDEÇEK YANİ İHTİYAÇ SAHİBLERİNE....

• quote:

Orijinalden alıntı: _MALCOLMX_

Yav hadi Kanal D sadece Dsmart ve Digi'de şifresiz. Onları anlıyorum da bu Star'a ne oluyor? Star HD tüm paralı platformlardan izlenebiliyor. Yani Dsmart, Digitürk, Tivibu ve Teledünya. Bu 4 platformdan da şifresiz yayın yapıyorlar. Sadece Turksat'a kapalı. Yani adamlar diyor ki "parayı verenlerin kucağına otururuz. Yeter ki Turksat'tan bedava izlemesinler bizi"...

Aynen öyle hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: aliann34

quote:

Orijinalden alıntı: s k y

quote:

KANAL LİSTELERİNDE SADECE HD KANALLAR OLSUN BİR TANESİ BİLE SD KANAL OLMAYACAK SADECE HD KANALLAR OLACAK.

güncel listem;

1 TRT 1 HD
    2 ATV HD
    3 SHOW HD
    4 FOX HD
    5 TV2 HD
    6 KANALTÜRK HD
    7 KANAL 7 HD
    8 SAMANYOLU TV
    9 TRT HD
    10 TRT SPOR
    11 A SPOR HD
    12 NTV SPOR
    ...
    28 KANAL D
    29 STAR TV
    30 TV 8
    31 CINE 5

gönül isterdi ki 2 kanalı aynı numaraya koyabilseydik kanal d ve star ı 31 e koyayım ama olmuyo olsun gönlümdeki yerleri 31 nolu kanal

samanyolu tv nin 8 de ne işi var onuda 30 lara koy.

Bende kanal d star samanyolu sd kanallar 50 sirada kim hd olursa oncelik

• DÜN GECE 12 DE TURKSATI ARADIM NEDEN DEDİM SİZİN LİSTENİZDE ŞİFRESİZ GÖZÜKEN BİR KANAL NASIL ŞİFRELİ YAYIN YAPAR HESAP SORMUYORMUSUNUZ.GÖRMÜYORMUSUNUZ TEPKİLERİ KAMUOYUNU YANILTMIŞLARDIR.GEREKLİ YAPTIRIMIN YAPILMASINI KAMU ADINA TALEP EDİYORUZ DEDİM.VE NE OLDU BİLİYORMUSUNUZ.1SAAT SONRA TURKSAT KANAL LİSTESİNİ GÜNCELLEDİ VE STARTV HD VE KANALD HD FREKANSLARININ ÖNÜNE KİLİT RESMİ KOYDU.ŞU MANTIĞA BAKARMISINIZ NASIL BİR İŞGÜZARLIK VAR.BEN NE DEDİM ONLAR NE YAPTILAR.ONUN İÇİN DİYORUM TURKSAT BURDA ASLİ KUSURLU HERKES TURKSATI UNUTUYOR ONLARINDA İŞİNE GELİYOR......

• BU SİTEDE DİJİTURKLE İLGİLİ DSMART İLGİLİ REKLAM KAMPANYALARI YAPAN ARKADAŞLARI İSTEMİYORUZ BU KONULARDA TOPİK AÇAN ARKADAŞLARI BU SİTEDE İSTEMİYORUZ.BUNLARI PROTESTO EDELİM AÇTIKLARI TOPİKLERDE

• quote:

quote:

quote:

KANAL LİSTELERİNDE SADECE HD KANALLAR OLSUN BİR TANESİ BİLE SD KANAL OLMAYACAK SADECE HD KANALLAR OLACAK.

güncel listem;

1 TRT 1 HD
    2 ATV HD
    3 SHOW HD
    4 FOX HD
    5 TV2 HD
    6 KANALTÜRK HD
    7 KANAL 7 HD
    8 SAMANYOLU TV
    9 TRT HD
    10 TRT SPOR
    11 A SPOR HD
    12 NTV SPOR
    ...
    28 KANAL D
    29 STAR TV
    30 TV 8
    31 CINE 5

gönül isterdi ki 2 kanalı aynı numaraya koyabilseydik kanal d ve star ı 31 e koyayım ama olmuyo olsun gönlümdeki yerleri 31 nolu kanal

samanyolu tv nin 8 de ne işi var onuda 30 lara koy.

samanyolu hd yayın yapacam demedi ve neden şifreye girdiğiyle ilgili açıklama yaptı ondan dolayı olması gereken sırada

• quote:

quote:

güncel listem;

1 TRT 1 HD
    2 ATV HD
    3 SHOW HD
    4 FOX HD
    5 TV2 HD
    6 KANALTÜRK HD
    7 KANAL 7 HD
    8 SAMANYOLU TV
    9 TRT HD
    10 TRT SPOR
    11 A SPOR HD
    12 NTV SPOR
    ...
    28 KANAL D
    29 STAR TV
    30 TV 8
    31 CINE 5

samanyolumu iğrenç lazım değil defolsun...

• Kanal D HD ve Star HD şifreli yayına geçmiş.

Rezalet.

SD yayını şifresiz olan ulusal kanalı şifrelemek ve paralı platformda satmak nasıl bir AÇ GÖZLÜLÜKtür?
    Nasıl bir UTANMAZLIKtır?

• hd kanalların artmasına seviniyorduk.inşallah diğer kanallarda star ve kanal d gibi yapmazlar.
  • arakdaşlar bugün digiturk bayisinden yakın arakadaşımdan bil hassa bilgi aldım şifrelemenin mantığı tamamen üye kaybı korkusuymuş!! çünkü millet gerek yok diye artık digiyi dsmart kapattırmaya başlamış malum bu halk dizikolik pembe kuşağı delisi bir halk çok onemli diziler başlayınca sokakların boşaldığı oluyor bu ülkede reyting denen şey dizi yani!! platformu belegesel ve kültür için alan 10 kişiden 2 yi geçmez! ,tamamen! ticari korkudan şifrelenmiş adamlar kendilerincede haklı yani, bu ülkede dizi kuşağı kültürü var platform kültürü yok!!!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ekim 2014; 22:47:02 >

• Arkadaşlar change.org'da bu kanalları izlememe gibi protest imza kampanyası başlatmak lazimbakin sonra nasıl tıpış tıpış acacaklar

• adamlar 15 günlük dsmart ve digi satışlarına baktılar demek ki. 2 haftada çakılmıştır satışları. üye olanlar bile iptal ettirme derdine düştü. aslında hata platformların beceriksizliğinde . sinema kanalları resmen rezalet. belgeseller istenenden çok çok uzak adeta kısır döngüye girmiş. bir tek satabildikleri spor kanallarıydı. yeni tvlerde dahili uyduyla aslında bol bol modül satabilirlerdi. digi buna da yanaşmıyor bildiğim kadarıyla. kendileri çok başarısızlar. sinema tarihini birkaç yıllık sanıyorlar . belgesel tarihini birkaç yıllık sanıyorlar. kaptan kusto belgesellerini bile koysalar millet bayılarak izler . eski western filmleri , eski türk filmleri , daha adam gibi neler var neler. bunlar olmayınca da kanal d hd satıyor adamlar sadece. onun da görüntü kalitesi yerlerde sürünüyor
  • canları sağolsun: bu 3 kanal silinmiştir !
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.