Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar Samanyolu açıklama yaptı "Biz şifrelemedik, bizi şifrelediler" diyorlar adamların suçu yok diye yazmış ama unuttukları şey Cemaatçi olduğu bilinen Koza holding kanalları Bugün ve Kanaltürk ücretsiz HD yayın yapabiliyor.
    Sırf Samanyolu'na mı uygulanıyor bu ambargo yada oyun. Koza holdingle hükümetin arası düzeldi diyen çıkabilir belki ama malum kişinin Amerika'da ki programını takip eden Bugün Tv personelinin korumalar ve danışman tarafından otelden atıldığı, tartaklandığını yandaş olmayan yada paralel olan medya tarafından verdi

Önümüzde bu örnek varken samanyolunun açıklaması inandırıcı gelmedi. Gerçeklik payı olsa BBDK ya devredilen yani an itibariyle devletin olan paralı platformdan yayın yapmasına da izin vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanac05

adamlar 15 günlük dsmart ve digi satışlarına baktılar demek ki. 2 haftada çakılmıştır satışları. üye olanlar bile iptal ettirme derdine düştü. aslında hata platformların beceriksizliğinde . sinema kanalları resmen rezalet. belgeseller istenenden çok çok uzak adeta kısır döngüye girmiş. bir tek satabildikleri spor kanallarıydı. yeni tvlerde dahili uyduyla aslında bol bol modül satabilirlerdi. digi buna da yanaşmıyor bildiğim kadarıyla. kendileri çok başarısızlar. sinema tarihini birkaç yıllık sanıyorlar . belgesel tarihini birkaç yıllık sanıyorlar. kaptan kusto belgesellerini bile koysalar millet bayılarak izler . eski western filmleri , eski türk filmleri , daha adam gibi neler var neler. bunlar olmayınca da kanal d hd satıyor adamlar sadece. onun da görüntü kalitesi yerlerde sürünüyor

aynen oyle kapatıcam diyen çok olmuş kendi akrabalarından bile boşuna para vermiyelim demişler kanallar hd oldu gel kapa diye :) obiraz türk halkınında alışkanlığı yurtdışında ben ingilteredeyken adamların paralı belegesel kanalları açık ve yoğun izliyolardı, bizde belegesel açsan 2 daikika ay baydı kapa derler dediğim gibi bizde platform ne satçak bizde belgesel kültürü yok!!! film kültürü yok!!!! sata sata hd türk dizisi satacak işte!!!!! onlarda şimdi haklı kedince!...şimdi aileme bakıyorum yandan diziye gömülmüşler topluca burası türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ekim 2014; 22:49:27 >

• hemen reklamını yapmis digiturk hd kanallarvar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 3 Ekim 2014; 22:43:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT HD yi şu an izleyemiyorum, Almanya ligi maç var sanırım, bunun bisskeyi falan mı var neden görüntü yok ki?
  • Aynen TRT HD izleyemiyorum. Acaba biss key mi değişti yoksa farklı bir şifrelememi var?
  • Çok da tin. Hd kanallar varken gidip Star ve kanal D nin çamur görüntüsünü izleyecek değilim. Samanyolu nu kanaldan bile saymıyorum zaten

• Bu dijiturk listesinde diğer kanallarda var TRT show FOX ATV kanalturk vesayre onlar niye şifreli değilde sadece Star TV ve Kanal D şifreli turksat üzerinde

• aman şifrelendiyse sağlık olsun varolan şifresiz hd kanalları seyrederiz. kanal d hd ve star hd şifrelendi diya kızmanıza gerek yok yani dünyanın sonu değil işte. hadi kanal d yi anlarımda peki star tv ye ne oluyor geçiş birkaç saat kala hd yayınımızı şifresiz olarak izleyebilirsiniz demişti ne oldu şuan hd yayın şifreli star tv bence büyük hata yaptı meğersem şifresiz yayını 2 hafta sürdü. kanal d hiçbir zaman hd yayınımızı şifresiz izleyebilirsiniz demedi ama 18 eylülde sessiz sedasız şekilde hd yayını şifresiz yaptı ama şuanda şifreli star tv gibi 2 hafta sürdü şifresiz yayını. sözünde duran showa,foxa ve kanaltürke sonsuz tebrik ve teşekkür ediyorum harıl harıl hd frekanslarını paylaşıyorlar. atv ve trt zaten yıllardır şifresiz onlarıda tebrik ediyorum. umarın diğer kanallar star ve kanal d gibi u dönüşü yapmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiyas K kullanıcısına yanıt
    sakin olun.
    star ile kanal d 3-4 ay şifreli yayin yapacak. platformlarda yeterli üye toplandikdan sonra tekrar ücretsiz hd olacaklar. tabi bu seferde platformcular küfür edecek. bu ayrı mesele.
    neyse yaz boyunca da ücretsiz olacak.
    diger sene yeni sezona giririrken tekrar 4 aylığına şifreli yayina tekrar girecek bu kanallar.
    bu devran böyle donecek işte.
    Şimdi artıları alayım. beni top+ en üste çıkarın. haydi forumdaslarim.

• atv hd de scarfe face var. izleyin reyting kazandirin. kanal d ile stari acmayin.

• yetmez star , SD kanalida parali olsun da millet akillansin iyice

yemez dimi SD kanali parali yapmaya
  • Merhaba Arkadaşlar2012 2014 yılında Üretilen Philips tvler için Türksat 4A Hazır yüklenmiş, frekansları girilmiş , sıralı kanal Listesi alta yer videodaki linkte bulabilirsiniz Tek tek frekans girmek yerine usb den kanalları yükleyebilrisiniz.
    İlginiz için teşekkürler...

http://www.youtube.com/watch?v=Y0U60oBZdpI
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Bazı arkadaşlar Samanyolu açıklama yaptı "Biz şifrelemedik, bizi şifrelediler" diyorlar adamların suçu yok diye yazmış ama unuttukları şey Cemaatçi olduğu bilinen Koza holding kanalları Bugün ve Kanaltürk ücretsiz HD yayın yapabiliyor.
    Sırf Samanyolu'na mı uygulanıyor bu ambargo yada oyun. Koza holdingle hükümetin arası düzeldi diyen çıkabilir belki ama malum kişinin Amerika'da ki programını takip eden Bugün Tv personelinin korumalar ve danışman tarafından otelden atıldığı, tartaklandığını yandaş olmayan yada paralel olan medya tarafından verdi

Önümüzde bu örnek varken samanyolunun açıklaması inandırıcı gelmedi. Gerçeklik payı olsa BBDK ya devredilen yani an itibariyle devletin olan paralı platformdan yayın yapmasına da izin vermezler.

gerçekten çok haklısın arkadaş bi süper lig sattitiyor bu platformu diğer herşeyi iyiyse internetten temin edebiliyoruz.
    zaten futbol da sifrelendigi icin yakin zamanda bu spor dalina ilgi de kalkacak.
    genclerimiz takim bile tutmuyorlar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

atv hd de scarfe face var. izleyin reyting kazandirin. kanal d ile stari acmayin.

Filmin Bende 1080p Bluray sürümü mevcut açtım görüntü kalitesini merak ettiğim için hemde sevdiğim film seyrederim diye bendeki sürümün daha kaliteli olduğunu farkettim HD ama çok kaliteli değil.
    Üstlelik çift ses seçeneği yok Tv8 filmlerinde bile mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCRiMiNaL. -- 4 Ekim 2014; 0:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyroy

Aynen TRT HD izleyemiyorum. Acaba biss key mi değişti yoksa farklı bir şifrelememi var?

TRT HD Bazen bundesliga maçlarını veriyor ve o zaman şifreye giriyor.

• Yanlış alarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 4 Ekim 2014; 0:59:00 >
  • Samanyolu hd olsada fark etmez benim icin gereksiz programlari cok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında diğer kanallarda bunlardan nem kapıp geçmesin. Geçsede çok önemli olmaz benim için kendi bilecekleri iş sonuçta.
  • quote:

Star HD şu an açık. Milletle dalga geçiyorlar.

hayir kapali az once baktim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Star HD şu an açık. Milletle dalga geçiyorlar.

hayir kapali az once baktim

Yanlış alarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 4 Ekim 2014; 1:00:46 >
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.