Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam kanal d hd ve star hd için soru soracaktım ki herkes çemkirmiş neyse ki, tek bizde sorun yok demek ki.
  • Milletimiz isterse bırak sifresini kanal bile ucar gider, vatandaş elındekı kudretin farkında degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Hepsi sifreli

Hocam haklısın, şimdi diğer tv. ve uydu alıcıya baktım üçü de şifreli ama ben şu an Kanal D de HD olarak oğlum bak git izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Star HD şu an açık. Milletle dalga geçiyorlar.

hayir kapali az once baktim

Kanal değiştirdim, tekrar stara geçince şifreli oldu. Samanyolu için 1-2 sefer kanal değiştirdim ama hala açık Şimdi de Kanal D açıldı

dalga mi geciyosun?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın, olayın nedenini çözdüm. Uydu alıcıda aboneliğini yenilemediğim D-smart modül takılı, bayram diye ona da sinyal vermişler. Kartı çıkarınca kanallar şifrelendi :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Star HD şu an açık. Milletle dalga geçiyorlar.

hayir kapali az once baktim

Kanal değiştirdim, tekrar stara geçince şifreli oldu. Samanyolu için 1-2 sefer kanal değiştirdim ama hala açık Şimdi de Kanal D açıldı

dalga mi geciyosun?

Estağfurullah dalga değil, ama bir önceki mesajda olayı açıkladım, kusura bakmayın. eski mesajları siliyorum.

• Bende de süresi bitmiş modül var. Bende de açıldı. Hatta belgeseller de açıldı. Bayramdan sonra kapanır. Pis herifler.

• açın beyaz tv hd yi şu anda. dinamit programında Kütahyalı ve diğerlerinin kavgasini izleyin. canli yayin hemde. başka hangi kanal arefe gecesi canlı yayın verir böyle.
    spor zamanlari da ahmet Çakar in gundem belirleyen lafları ve kavgaları.
    Şimdi bize düşen beyaz tv yi ilk ona almak. çamur kanald veya starin yerine.

• atıyorum usb ye istediğim dizileri, krallar gibi izliyorum tvden. zaten tv de bir şey yok. star ve kanal d ye baktım biri 396 da diğer 400lerde. hiç ellemedim hakettikleri yerdeler zaten.
  • startv ve kanald hd yayını kesti mi arkadaşlar ? sd yayınları devam ediyor ama hd de sinyal yok daha önceden çalışıyordu
  • D-smart modül kullanıyorum, TV8 HD ve NTV SPOR HD açamıyorum, diğer NTV grubu var HD ler dahil, tv8 hd diye bi frekans göremedim, digiturkte HD yazıyor, TV de neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_
    eğer üye olmamı bekliyorlarsa alırlar babayı. ha söyle birşey de var. üye olanları da anlamak lazım. sonuçta sözleşme imzalıyorlar bu kanallar hd olarak sadece dsmart veya digitürkte olacak diye. ortada bir taahhüt var. eğer buna uymazlarsa üyeleri enayi yerine koymaktan mahkeme kapılarında süründürürler.

baştan hd şifresiz olacak deyip belli bir süre sonra şifreli yaptılar. buna şerefsizlik denir.

bu arada fox hd şifresiz değil mi ? şuan bir proğramla kanal düzenliyorum da.

Ulusal HD kanalları izleyebilmek için platforma üye olmak zaten insan haklarına aykırı bir durum. Yurt dışında da HD+ paketleri var, en kapitalist ülkede de HD yayın için paketler var ama bizdeki gibi saçma bir yayıncılık anlayışları yok. Maaşa oranla hem çok düşük bedellerle kanalları izleyebiliyorlar hemde farklı içerikteki kanalları isteyen istediği platformdan izleyebiliyor.

FOX HD evet şifresiz yayın yapıyor. Açıklamalarına göre şifresiz devam edecekler fakat STAR'da aynı açıklamaları yapıp sonra şifrelendiği için kanalların açıklamalarına pek fazla itibar etmemek gerekiyor.

• Star tv doneklik yapti,stv zaten gereksiz bir kanal; kanal D hic sifresiz yapmasaydi milletin gozunu boyuyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    O kadar komikti ki gülmeyi unuttum.
  • Kanal D HD ve Star HD acilmiyor. CA modulu yok diyor. Sebebi nedir ? 2 gun oncesine kadar acikti.

• Keşke bence diye başlasaydınız yoruma. Bana göre samanyolu gereksiz bir kanal değil ailemle oturduğumda utanacak bir görüntüyle karşılaşmıyorum hiç değilse ve geçektende Türksat'ın samanyoluna haksızlık yaptığına inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Keşke bence diye başlasaydınız yoruma. Bana göre samanyolu gereksiz bir kanal değil ailemle oturduğumda utanacak bir görüntüyle karşılaşmıyorum hiç değilse ve geçektende Türksat'ın samanyoluna haksızlık yaptığına inanıyorum

Öncelikle iyi bayramlar samanyolu kanalini elestirmem herhangi bir siyasi ile ilgili degil,program iceriginden bahswdiyorum cok sacma ve hep ayni programlari veriyorlar eskiden filmler oynardi artik rastlamaz oldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OMéR kullanıcısına yanıt
    Şifreli yayına geçtiler. Milleti degil ceplerini düşündüler.

• A spor hd demi sifreli yayına geçti? Dünden beri cl modülü yok diyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperPower -- 4 Ekim 2014; 11:10:12 >
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.