Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vestel 40pf7070 smart kullanıyorum.hd kanallarda bir sıkıntı var.kanal d hd yi şifreli diyor mesela açmıyor.star tv hd yi de..sıradan bi yayında yani.mesela şuan alt bilgiye bakıyorum küçük ağa var kanalda ama anahtar işareti var açılmıyor.bis mi girmem lazım ne yapmam lazım bilmiyorum.lütfen cevap verir misiniz
  • mutlum33 M kullanıcısına yanıt
    sizde sorun yok. kanal d star ve samanyolu hd kanalları şifreli yayın yapıyor. ücretsiz olarak sd olanları izlemeniz gerekecek.
  • Star ve kanal d, merkezi sistemde şifresiz ? (TVnın kendi hd alıcısı üzerinden)
  • darkmentek D kullanıcısına yanıt
    Televizyonu fabrika ayarlarına döndürün, kapanıcak sonra açtığınızda herşey sıfırlanacak yeni almış gibi. Düzelmesi lazım
  • gürcistan paketindeki bazı kanalların kendi ülkesindeki yayınlarında yüksek çözünürlüklü versiyonları vardır tahminim türksat uydusunda şimdilik standart dijital yayınları devam ediyor gds...tv-25...maestro...1 tv georgia...adjara...rustavi-2...imedi tv...kaliteli yayın akışı gerçekleşiyor...hayırlı bayramlar forumdaşlarım saygılarımı sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 4 Ekim 2014; 23:03:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
    Hocam trt frekansını girince 10 tane falan trt1 hd den başka kanallar çıkıyor. Zaten benim cihazda fec falan girme de yok frekans ve sembol oranı var sadece. Bir türlü düzene sokamadım şu uyduyu çorba yahu bütün kanallar. İnsan usb den kanal yükleme özelliği falan koyar. Cihaz redline ts 150 plus

TRT HD paket frekansını girince sadece aşağıdaki kanallar çıkmalı.

* TRT 1 HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TRT HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TRT HABER HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs

Bunun dışında kanallar çıkıyorsa elle frekans eklerken şebeke aramayı açık konuma getiriyorsunuzdur. TRT frekansında şebeke arama açıksa tıpkı Türksat Tanıtım frekansında olduğu gibi farklı kanalları da alabiliyor. Şebeke arama / NIT tarama / Network tarama şeklinde yazan kısmı kontrol edin bu kısım kapalı olsun.

Cihazın kullanma kılavuzunu indirip özelliklerine bakacaktım ama üretici sitesindeki kullanma kılavuzu inmiyor. Cihazın menü yapısını gösteren bir şey bulabilirsem daha rahat yardımcı olmaya çalışırım.

Eğer şebeke arama kapalı olduğu halde TRT HD paket frekansında 3 kanal dışında başka kanalları da buluyorsa cihazla ilgili bir sorun olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightHT

Star ve kanal d, merkezi sistemde şifresiz ? (TVnın kendi hd alıcısı üzerinden)

Merkezi sisteminiz 2011 yılın ve öncesinde kurulduysa ve kurulumu D-Smart yaptıysa D-Smart'ın kurduğu merkezi sistemlerde giriş paketi ömür boyu ücretsiz. D-Smart'ın 2011 yılına kadar sunduğu apartman için merkezi abonelik sistemi mevcuttu. Bu abonelik tipinde santrale tek kart koyuyorlardı ve bu kart üzerinden tüm dairelere yayın gidiyordu. Giriş paketini bu şekilde ömür boyu ücretsiz veriyorlardı. Eğer öyle ise şifresizdir yoksa kanallar şu an şifreli yayındalar.
  • Star hd , fox hd , kanal d hd vb. kanalların hepi şifesiz şu anda .

Bayram sebebiyle olabilir .
  • şu an kanald, samyolu ve star hd şifreli. diğer hdler zaten hep şifresiz oldu.sonradan dönme kanallar ise artık şifreli. hala..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN STARTV TWETER ADRESİNE GİRİP TEPKİLERİNİZİ BELİRTİN BAKIYORUMDA BİR TEPKİ VEREN BEN VARIM STARTV TWEETER ADRESİNDE. BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR.BİR KAÇ ARKADAŞIM STARTV TWEETER SİTESİNE GİRİP TEPKİ VERSİN LÜTFEN.HER ŞEY ONLARIN İSTEDİĞİ GİBİ GİTMESİN BİZ TEPKİ VERELİMKİ ORDA KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERDE GÖRSÜN STAR TV NİN GERÇEK YÜZÜNÜ.HERKES DUYSUN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR KURBAN DERİLERİMİZİ STAR TV YE VERELİM NEDE OLSA İHTİYAC SAHİBİLER.MAHALLEDE KERMES DÜZENLEDİM TÜM GELİRLER YARDIMA MUHTAÇ STAR TV YE GİDECEK.

• s.a arkadaşlar

tgks son listede

star tv ve kanal d

kanalları 3 . // 4. sıradaki yerleri sd mi oldu

star tv ve kanal d hd hd kanalları şifrelendiği için mi 3 / 4. sıraları sd oldular
  • Ağzınıza bir kaşık bal sürdüler hepsi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam hd uydu alıcısı almıştım,star tv çok yanlış yaptı, artık kalanlarla idare edeceğiz
  • Star, Kanald, NTV Spor HD Kanalları hala açılmıyor

• Star bizde de yok

• uydudan degilde bende uydunet var ondan aciyorum star hd acik
  • Beyler Kanal D HD, Star Hd ve baslarda gelirken suan acilmiyor. Acaba bunlarin HDsi ucretsiz degil mi artik

Sacmaliga bak, basta ucretsiz deyip sonradan sifrelemek nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Ekim 2014; 13:07:06 >
  • ARKADAŞİM BURDA DSMARTIN REKLAMINI VE TARTIŞMASINI YAPMAYAN BU TARTIŞTIĞINIZ KONU AYRI BİR TOPİKTE VARDIR.BU BÖLÜM ÜCRETSİZ HD KANALLARLA İLGİLİ BÖLÜMDÜR. YANLIŞ YERDE TARTIŞIYORSUNUZ.LÜTFEN SİTE YÖNETİCİSİ UYARALIM ARKADAŞLARI

• Bende d-smart modül var . Fakat uyelik paketim yok .

Sanirim d-smart kiyak yapıp açmis kanal d, star falan.

O yüzden şifresiz sanırım

Şimdi baktım , diğer d-smart kanalları da şifresiz . Bayram için açtılar heralde .

• 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.