Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
788.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 15-20 tane uydu güncellemesi yaptım. Bugün bir arkadaş getirdi uydusunu. Herz hr-980 diye bişey. O kadar uğraşmama rağmen hiç türk kanalı bulamıyor. 12380 27500 v olarak girdim. 11844 222 olarak girdim sürekli yabancı kanalları buluyor. Usb güncelleme yeride mevcut değil. Epey eski bir cihaz. Menünün içinde şebeke yada network gibi arama seçeneğide mevcut değil. Yardımcı olabilecek varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Yaklaşık 15-20 tane uydu güncellemesi yaptım. Bugün bir arkadaş getirdi uydusunu. Herz hr-980 diye bişey. O kadar uğraşmama rağmen hiç türk kanalı bulamıyor. 12380 27500 v olarak girdim. 11844 222 olarak girdim sürekli yabancı kanalları buluyor. Usb güncelleme yeride mevcut değil. Epey eski bir cihaz. Menünün içinde şebeke yada network gibi arama seçeneğide mevcut değil. Yardımcı olabilecek varmı?

Yabancı kanallardan kastın nedir ??
    Al Etejah TV - Abu Dhabi Al Oula Europe Al-Iraqiya 2 v.b kanallarmı çıkıyor ? Bu kanallar hotbird uydusu üzerinden 12380 V 27500 frekansı üzerinden yayın yapıyor.
    Sanırım diesqc ayarlarını yapmadan arama yapıyorsun ondan dolayı bu karışıklık

• star tv HD ye gelip BISS degistirsek olmaz mi? kirilmiyor mu bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiyas

Arkadaşlar Hatırlayın Startv kendi tweter yada facebook sayfasında STAR HD şifresiz yayında dememişlermiydi o yayının görüntüleri elinde olan varsa biri yayınlasın.Ayrıca Turksat frekans listesinde şifresiz gözüküyordu.bu turksat demiyorumu kardeşim biz deneme tahtasımıyız bir şifreliyorsun bir şifresiz veriyorsun.dalgamı geciyorsun koskoca kurumla ve bu halkla. Ya tuyad başkanına ne demeli millete HD uydu alıcısı Satın aldırttı.Kamuoyunu Star TV yanıltmıştır gerekli yerlere başta turksata yapalım.kimse bu halkla oyun oynayamaz

Kanallar şifrelenmeyecek diye o kadar üyeyi yalan söylemekle, kaynak göstermemekle itham edip çok iddialı cümlelerle şifrelenmeyeceklerini söyledin. Kanallar şifrelendikten sonra ne düşündün? O anki yüz ifadeni görmek isterdim.

• paralelcileri zaten izlemiyordum. Star ve Kanal d'nin yayınları da o kadar iyi değil. Sorun yok yani. Eldekilere şükredeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okg53

paralelcileri zaten izlemiyordum. Star ve Kanal d'nin yayınları da o kadar iyi değil. Sorun yok yani. Eldekilere şükredeceğiz.

sukretmek mi?

hergun lanet okuyorum bu ulkeye ve bastakilere

siz sukretmeye devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

paralelcileri zaten izlemiyordum. Star ve Kanal d'nin yayınları da o kadar iyi değil. Sorun yok yani. Eldekilere şükredeceğiz.

sukretmek mi?

bişeyede siyasete çekmeseniz şaşardım,kanal d nin şifrelenmesi süpriz değil asıl dönekliği Star yaptı ha burda bile kimse doğan yayınlarının şifresiz olcağını beklemiyordu zaten cnn turk hd nin şifresiz devam etmesi bile süpriz..bunlar ozel kanal, devlet kanalı trt şifrelense %100 haklısın derdim.. bu konuda sistem baştan yanlış zaten..şifrelenmesinin nedenide dizi bağımlısı türkiye ve platform üye kaybı....gerek kalmadı diye millet kapamaya kalktı ds ve dg yi bunlarda şak koydu işte şifreyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ekim 2014; 18:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanma123

Sunny at9070 dci uydu alicim var fabrika ayarlarına geri döndüm rrekanslari ayarlamama rağmen kanal bulamıyorum, yardımcı olacak var mı, teşekkürler

Çanak ayarıyla oynamadıysanız uydu ayarlarından Türksat anten ayarını diseqcA ve Universal LNB seçili olduğundan emin olunuz. Yapamadıysanız bir resim gönderin yanlış yer varsa düzeltelim. TP listesinde sadece 12380 V SR:27500 FEC:3/4 frekansının olması yeterli şebeke açık taratınca hepsi gelir, TP listesini de boşaltın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

quote:

sukretmek mi?

bişeyede siyasete çekmeseniz şaşardım,kanal d nin şifrelenmesi süpriz değil asıl dönekliği Star yaptı ha burda bile kimse doğan yayınlarının şifresiz olcağını beklemiyordu zaten cnn turk hd nin şifresiz devam etmesi bile süpriz..bunlar ozel kanal, devlet kanalı trt şifrelense %100 haklısın derdim.. bu konuda sistem baştan yanlış zaten..şifrelenmesinin nedenide dizi bağımlısı türkiye ve platform üye kaybı....gerek kalmadı diye millet kapamaya kalktı ds ve dg yi bunlarda şak koydu işte şifreyi..

bu hic anlamamis konuyu

• Aslìnda bunların merkezini basmak lazım tekme tokat girişmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: Technoyun

türksat 4a nın bize getirdiği yarar nedir ? sd kutum var bana bi getirisi olmayacak heralde tv hd ama kutu sd

Size de getirisi olacak. SD kanallarda da görüntü kalitesi artacak, bir çoğu 16:9 formatında yayın yapacak.

peki tv nin kendi satellite girişine bağlarsam mı daha net görüntü alırım kutuyla kullanmaya devam edersemmi ? tv sony w9 serisi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

türksat 4a nın bize getirdiği yarar nedir ? sd kutum var bana bi getirisi olmayacak heralde tv hd ama kutu sd

Size de getirisi olacak. SD kanallarda da görüntü kalitesi artacak, bir çoğu 16:9 formatında yayın yapacak.

peki tv nin kendi satellite girişine bağlarsam mı daha net görüntü alırım kutuyla kullanmaya devam edersemmi ? tv sony w9 serisi

farketmez aslında bazıları tv de daha iyi olduğunu söylüyor.

• Resim ve ses kalitesi tvlerin kendi dahili uydu alıcılarında daha iyidir. Özellikle bahsettiğiniz Sony w9 serisi tvde kendi dahili alıcısını kullanmanızı tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALCOLMX© -- 6 Ekim 2014; 23:07:07 >
  • Arkadaşlar anadolu yurdum gibi türk filmi veren yerel kanallar, televizyoncu yazılım atmasına rağmen yeniden sinyal vermez oldu. Nasıl düzelticez? Yeniden para vermek istemiyoruz. Sorun tek bu kanallarda. İzlediğimiz tek kanallar da bunlar.

• quote:

quote:

sukretmek mi?

Seni eksileyenler yobaz.

• aha tv2 hd de gitti cl modül yok diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

sukretmek mi?

Seni eksileyenler yobaz.

oyle olmasi lazim sorun degil eksilemeleri gerci silmisler msji herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer47

aha tv2 hd de gitti cl modül yok diyo

şu saatten sonra hepsi gitse ne yazar milletin ağzının tadını kaçırdılar. acaba bugün hangisi gidecek psikolojisinde herkes giderlerse gitsinler lanet olsun hepsine tek gayeleri para

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer47

aha tv2 hd de gitti cl modül yok diyo

Tv2 HD açık şifresiz yayında.
  • ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış alarm benim tvdenmiş sorun

• 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.