Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (594. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BURASI DSMART VE DİJİTÜRK BÖLÜMÜ DEĞİL ARKADAŞLAR KONUYU BAŞKA BİR BÖLÜMDE TARTIŞIN .BİZ DİJİTAL PLATFORMLARI PROTESTO EDİYORUZ.SİZ BURDA RESMEN ADAMLARIN REKLAMLARINI YAPIYORSUNUZ.ADMİN ARKADAŞLARI UYARALIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiyas

Arkadaşlar gerekli yerlere TURKSAT RUTUK VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA ŞİKAYET EDELİM YETERKİ BİZ BİRLİK OLUP TEPKİLERİMİZE DEVAM EDELİM ENİNDE SONUNDA PES EDECEKLERDİR.STARTV TWETER DA ARTIK KORKUDAN BAŞLIK ACAMIYOR.HAKARETLERDEN KORKUYORLAR.KÜCÜK ÇOCUKLAR BİLE DÜZ GEÇMİŞLER.BİR ACIKLAMA YAPMA CESARETİNDE BİLE BULUNAMIYORLAR.MERAK ETMEYİN DAHA FAZLA BU TEPKİLERE DAYANAMAZLAR.YAKINDADA ÇALIŞANLARI DAYANAMAYIP İSTİFA EDERLER.STARTV FACEBOOK VE TWEETER ADRESLERİNE HUCUM.

başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı eksik kalmış, bimer'a falan da yazın bence
  • arkadaşlar tek tp ile tüm kanallar bulunuyormuş yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: patlicanlidolma

arkadaşlar tek tp ile tüm kanallar bulunuyormuş yardım edermisiniz

11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 sembol oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 sembol oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek "şebeke taraması" yapılacak.

Bu frekansları dene bir

• STAR HD,KANAL D HD VE SAMANYOLU HD BİDAHA ŞİFRESİZ OLMAYACAKMI ? HEP ŞİFRELİ KALACAK MI ?
  • değiti o frekans çalışmaz girilmesi gerelen frekans 12380 v 27500
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

değiti o frekans çalışmaz girilmesi gerelen frekans 12380 v 27500

Bilgilendirme için sagol

• 11844 V 2222 frekansı artık uydu bulmuyor değişti mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaleturk

11844 V 2222 frekansı artık uydu bulmuyor değişti mi acaba?

Hemen üstündeki yorumda yaziyor

• Şu an 11958'deki trt 3'ü biss ile izleyebilen var mı?

11096'da sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    biss olarak ilk rakami 1 yapin diger rakamlar 0 olacak sekilde kaydedin yayin geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

açın beyaz tv hd yi şu anda. dinamit programında Kütahyalı ve diğerlerinin kavgasini izleyin. canli yayin hemde. başka hangi kanal arefe gecesi canlı yayın verir böyle.
    spor zamanlari da ahmet Çakar in gundem belirleyen lafları ve kavgaları.
    Şimdi bize düşen beyaz tv yi ilk ona almak. çamur kanald veya starin yerine.

Ertem Şener ve ROK gibi adamların olduğu İ. Gökçek ve mahdumunun kanalının reklamını niye yapıyorsun, kendin çok seyretmek istiyorsan seyret, burada gereksiz reklam yapma!
  • TRT 1 hd atv hd gibi kanallarda normal yayınlarına göre ekran bozuk sizdede varmı o sorun

• İşin ilginci star hd, kanald hd ve samanyolu hd turksat da sifreli oldu digiturk den izlenebiliyor. Ote yandan cnnturk hd, haberturk hd, buguntv hd, tv2 hd gibi yeni gelen hd kanallar halen digiturk den hd yayın yapmıyor yani sadece digiturk de yetmiyor bu durumda.
  • sleep S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 12380- v- 27500 de kanal bulabilen var mı?

ben aratıyorum ama bulamıyorum. türksat frekans listesinde mcj mediasa hd ile aynı frekans görünüyor 12380 v 27500 ve o kanal ve bu transponderdeki hiç bir kanal bende yok. sizde de aynı mıdır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

biss olarak ilk rakami 1 yapin diger rakamlar 0 olacak sekilde kaydedin yayin geliyor.

Arada 1 tane daha 1 olmayacak mı? 1 sonrası hep sıfır mı? Ben arada bir tane daha 1 olanı denemiştim. Sonra dener sonucu yazarım. Teşekkür ederim bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murats1907

İşin ilginci star hd, kanald hd ve samanyolu hd turksat da sifreli oldu digiturk den izlenebiliyor. Ote yandan cnnturk hd, haberturk hd, buguntv hd, tv2 hd gibi yeni gelen hd kanallar halen digiturk den hd yayın yapmıyor yani sadece digiturk de yetmiyor bu durumda.

şifrelenmesinin nedeni dizikolik türkiye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

arkadaşlar 12380- v- 27500 de kanal bulabilen var mı?

ben aratıyorum ama bulamıyorum. türksat frekans listesinde mcj mediasa hd ile aynı frekans görünüyor 12380 v 27500 ve o kanal ve bu transponderdeki hiç bir kanal bende yok. sizde de aynı mıdır??

Az önce tarattim ve tüm kanallar çıktı

• bende sunny at 14100 markalı receiver var. türksat 4a'nın gelmesi ve frekansların değişmesiyle, daha önce girdiğim şekilde biss key girmeme rağmen maç yayınları sırasında trt hd açılmıyor. acaba bu alete sahip olup da trt hd'de maçları izleyebilen var mı?
  • Sunny at9070 dci uydu alicim var fabrika ayarlarına geri döndüm rrekanslari ayarlamama rağmen kanal bulamıyorum, yardımcı olacak var mı, teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.