Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SD yayin da ucretli olacakmis artik!!!

http://www.milliyet.com.tr/star-sonunda-bunuda-yapti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 4 Ekim 2014; 11:34:17 >
  • Haber linki açılmıyor.
  • 33 yaşındayım bu yaşıma kadar tv izlemek için platformlara para vermedim vermemde.
    Elektriğe suya telefona tüp'e v.b her ay fatura para ödenir onu bir yere kadar anlarımda ama tv izlemek için ücret ödenmesi bana çok mantıksız geliyor..
    Yıllar önce şifreli kanalmı vardı bizim evimizdeki ilk televizyonu hatırlıyorumda siyah beyaz saba marka tv ve bir tek kanal vardı trt izlerdik ozamandan bugünlere birçok şey değişti gelişti ama tv kanalları kendimi bildim bileli aldıkları reklamlardan tanıtımlardan para kazanarak ayakta durdular hatta sülalelerini ayakta tuttular..
    Bu tv kanalları para kazanmasalar belki anlarım belirli bir ücret karşılığı seyrederim ama zaten tonla para kazanıyorlar..
    Sözün özü karınları doymuş ama Gözleri doymamış köpeklere kuruş vermem ve verdirmemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allegrox

Haber linki açılmıyor.

sitede sorun var sanirim hocam
  • AN İTİBARİYLE ŞİFRESİZ HD YAYINA DEVAM EDEN KANALLAR

* ATV HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * A HABER HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * A SPOR HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * BEYAZ HD : Frekans : 12380 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 27500 mbs
    * BUGÜN HD : Frekans : 11999 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 11666 mbs
    * CNN TÜRK HD : Frekans : 12245 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * FOX HD : Frekans : 12329 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 6666 mbs
    * KANAL A HD : Frekans : 11039 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 4800 mbs
    * KANAL TÜRK HD : Frekans : 11999 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 11666 mbs
    * KANAL 7 HD : Frekans : 12103 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 8333 mbs
    * HABERTÜRK HD : Frekans : 12209 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 10000 mbs
    * MCJ SHOPPING HD : Frekans : 12380 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 27500 mbs
    * TRT 1 HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TRT HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TRT HABER HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TVNET HD : Frekans : 12213 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 5833 mbs
    * ÜLKE HD : Frekans : 12103 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 8333 mbs
    * SEMERKAND HD : Frekans : 11558 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 30000 mbs
    * SHOW HD : Frekans : 12209 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 10000 mbs
    * TELEDÜNYA HD : Frekans : 12379 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TV2 HD : Frekans : 12245 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs

Not : Kanallar alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.

• beyin yıkama dizileri ve İnek Şaban filmleri oluyor başka birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

D-smart modül kullanıyorum, TV8 HD ve NTV SPOR HD açamıyorum, diğer NTV grubu var HD ler dahil, tv8 hd diye bi frekans göremedim, digiturkte HD yazıyor, TV de neden acaba?

Tv8 hd Digitürk eutelsat üzerinden yayın yayın yapıyor
    Dsmartta yok
    NTVSporhd ise dsmartta var mödülünüz varsa izleyebilmeniz lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    D-Smartta sadece NtvSpor Smart HD (Sadece İspanya Ligini veren özel kanal) var.
    Diğer Tv8 HD ve NtvSpor HD Digitürk paketlerinde mevcuttur.
    Ntv HD ise henüz yayına başlamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friendly_ -- 4 Ekim 2014; 15:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allegrox

D-Smartta sadece NtvSpor Smart HD (Sadece İspanya Ligini veren özel kanal) var.
    Diğer Tv8 HD ve NtvSpor HD Digitürk paketlerinde mevcuttur.
    Ntv HD ise henüz yayına başlamadı.

Ntvsporhd dsmartta da var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 4 Ekim 2014; 15:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_
    eğer üye olmamı bekliyorlarsa alırlar babayı. ha söyle birşey de var. üye olanları da anlamak lazım. sonuçta sözleşme imzalıyorlar bu kanallar hd olarak sadece dsmart veya digitürkte olacak diye. ortada bir taahhüt var. eğer buna uymazlarsa üyeleri enayi yerine koymaktan mahkeme kapılarında süründürürler.

baştan hd şifresiz olacak deyip belli bir süre sonra şifreli yaptılar. buna şerefsizlik denir.

bu arada fox hd şifresiz değil mi ? şuan bir proğramla kanal düzenliyorum da.

Ulusal HD kanalları izleyebilmek için platforma üye olmak zaten insan haklarına aykırı bir durum. Yurt dışında da HD+ paketleri var, en kapitalist ülkede de HD yayın için paketler var ama bizdeki gibi saçma bir yayıncılık anlayışları yok. Maaşa oranla hem çok düşük bedellerle kanalları izleyebiliyorlar hemde farklı içerikteki kanalları isteyen istediği platformdan izleyebiliyor.

FOX HD evet şifresiz yayın yapıyor. Açıklamalarına göre şifresiz devam edecekler fakat STAR'da aynı açıklamaları yapıp sonra şifrelendiği için kanalların açıklamalarına pek fazla itibar etmemek gerekiyor.

AYNEN STAR SÖZÜNÜ HİÇ TUTMUYOR.

• Bu kanallar bence ulusal kanal değil dizi kanalları.Sadece birkaç hatırı sayılır günde,50 defa yayınlanmış dandik filmleri tekrar tekrar yayınlıyorlar.Onun dışında sırf dizi ve reklam.Haberler zaten her kanalda var ve hepsi aynı şeyleri veriyor.
    Tüm dizilerin reklamsız ve hd formatına bir tıkla ulaşmak ve bilgisayar ya da telefonla otobüste,arabada,evde,parkta izleme olanağı varken,kıytırık hd kanalları paralı platforma taşımak izleyenlere değil,kanallara kaybettirir.En azından buraya yazan herkesin böyle bir olasılığı olduğunu düşünüyorum.
  • Çare karasal yayın bence. Uydudaki kanallar o kadar iğrenç ki boşuna yer ve enerji harcıyor kanallar. Mis gibi tek antenle frekans vs derdi olmadan yayın izlesek ne var. Avrupa'da sistem nasıl işliyor acaba yaşayan bilen varsa aydınlatabilir mi bizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoofing

Bu kanallar bence ulusal kanal değil dizi kanalları.Sadece birkaç hatırı sayılır günde,50 defa yayınlanmış dandik filmleri tekrar tekrar yayınlıyorlar.Onun dışında sırf dizi ve reklam.Haberler zaten her kanalda var ve hepsi aynı şeyleri veriyor.
    Tüm dizilerin reklamsız ve hd formatına bir tıkla ulaşmak ve bilgisayar ya da telefonla otobüste,arabada,evde,parkta izleme olanağı varken,kıytırık hd kanalları paralı platforma taşımak izleyenlere değil,kanallara kaybettirir.En azından buraya yazan herkesin böyle bir olasılığı olduğunu düşünüyorum.

Bir iki dizi dışında izlenecek dizileri de yok ki. Olsa da keşke güzel diziler var diye para verip izlesek.

Reklam arası dizi yayınlıyorlar. Sonra HD şifreli parasını öde diyorlar. Sanırsın tematik kanal. Discovery , nat geo ile yarışıyorlar herhalde

• TRT HD yi biss key girip izleyebilen var mi? 2-3 gun oncesine kadar mac zamani biss girip izleyebiliyordum simdi olmuyor. Bissler mi degisti bilgisi olan var mi?

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    o sana göre genel değil dizi başlayınca tarfiği azalan, sokakları boşalan bir ülkeyiz zamanında teknoloji markette çalışırken sadece hürrem hd izleyin diye 100 ce digi satıldı mağzada millet hespi şifresiz olunca gerek kalmadı diyip digi ve dsmart kapatma kuruğuna girdi o yüzden şifrelendi!..platformu kim belegesel ve kültür için alıyorki bu ülkede o kültür yok adamlar çarkı çevrimek için hd dizi satmak zorundalar yoksa batar platformlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ekim 2014; 18:36:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

o sana göre genel değil dizi başlayınca tarfiği azalan, sokakları boşalan bir ülkeyiz zamanında teknoloji markette çalışırken sadece hürrem hd izleyin diye 100 ce digi satıldı mağzada millet hespi şifresiz olunca gerek kalmadı diyip digi ve dsmart kapatma kuruğuna girdi o yüzden şifrelendi!..platformu kim belegesel ve kültür için alıyorki bu ülkede o kültür yok adamlar çarkı çevrimek için hd dizi satmak zorundalar yoksa batar platformlar....

Vallaha dediğin doğru. Yani eleştiriyorum bende kendimce ama benim ailemde izliyor maalesef. Gerçi onlar da bıktı artık saçma sapan aşk dizilerinden. Omurga hep aynı üstüne farklı kıyafetler geçiriyorlar dizilerin. Ulaşılamayan bir adam ya da kadın, onu seven iki kişi. Bütün diziler bunun üstüne kurulu. Aksiyon desen yok, bilim kurgu desen yok.... En basiti ve ucuzu bas reklamı aralara, yap iki bakışmalı dizi tamam geç birde HD seçenek koy anasını satim bunu da şifrelerim de. Zaten dünyanın parasını kazanıyorsun.

Bizim kızdığımız zaten star'ın yaptığı sözünden dönme mevzusu. Yoksa kanal D süprizdi zaten ama sevinmiştik. Ve bu hali görünce vallaha sevinmiştim ülkede bazı şeyler değişiyor diye. Ama meğer değişmemiş.

Teledünyaya hd yayınlar gelmedi 4a dan sonra ve hala oyalıyorlar ben şikayet ediyorum habire ama aynı zamanda ücretsiz HD yi de destekleyen biriyimdir. Teledünyayı dizi ve belgesel paketleri için almıştım ama HD kanalların çokluğu tercih'i kuvvetlendirir sadece. Kanal d ve starın şifreli olması hali hazırda uydu kullanan birine hayatta platform sattıramaz. Sadece benim gibi acaba bunu bırakırsam hangisini geçeyim diye düşünen birine satarlar. Ha bende bu hali gördükten sonra inadına teledünyadan vazgeçmem. Dsmart ve digi düşünmüştüm bir ara ama bu yaptıklarından sonra 5 liraya verseler de almam.

• quote:

Haklısın. Sorun platformlarda değil. Biz malız

• Lg smart tv oto ayar manuel ayara girişte reset atıyor tv neden acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

AN İTİBARİYLE ŞİFRESİZ HD YAYINA DEVAM EDEN KANALLAR

* ATV HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * A HABER HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * A SPOR HD : Frekans : 12054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * BEYAZ HD : Frekans : 12380 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 27500 mbs
    * BUGÜN HD : Frekans : 11999 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 11666 mbs
    * CNN TÜRK HD : Frekans : 12245 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs
    * FOX HD : Frekans : 12329 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 6666 mbs
    * KANAL A HD : Frekans : 11039 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 4800 mbs
    * KANAL TÜRK HD : Frekans : 11999 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 11666 mbs
    * KANAL 7 HD : Frekans : 12103 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 8333 mbs
    * HABERTÜRK HD : Frekans : 12209 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 10000 mbs
    * MCJ SHOPPING HD : Frekans : 12380 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 27500 mbs
    * TRT 1 HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TRT HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TRT HABER HD : Frekans : 11054 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TVNET HD : Frekans : 12213 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 5833 mbs
    * ÜLKE HD : Frekans : 12103 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 8333 mbs
    * SEMERKAND HD : Frekans : 11558 mhz - Pol : Dikey (v) - Fec : 2/3 - Senbolrate : 30000 mbs
    * SHOW HD : Frekans : 12209 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 10000 mbs
    * TELEDÜNYA HD : Frekans : 12379 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 3/4 - Senbolrate : 30000 mbs
    * TV2 HD : Frekans : 12245 mhz - Pol : Yatay (h) - Fec : 5/6 - Senbolrate : 27500 mbs

Not : Kanallar alfabetik sıraya göre sıralanmıştır.

Hocam trt frekansını girince 10 tane falan trt1 hd den başka kanallar çıkıyor. Zaten benim cihazda fec falan girme de yok frekans ve sembol oranı var sadece. Bir türlü düzene sokamadım şu uyduyu çorba yahu bütün kanallar. İnsan usb den kanal yükleme özelliği falan koyar. Cihaz redline ts 150 plus

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Haklısın. Sorun platformlarda değil. Biz malız

estağfurullah yurt dışındaki platfrom kültürü yok bizde adamlar hd tr dizi satmak zorunda onlarda mağdur oluyor yani, bana gore kimse mağdur olmaması için kore almanyadaki sistem gelmeli herşeye ödediğimiz fahiş TRT verigisi kalkar kapına kablo çekilir ayda 15-20 tl ödersin..çanaklarda çöpe gider...tabi biraz daha gelişmemiz lazım..

• 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.