Şimdi Ara

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
243
Favori
790.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koyar olm

Allah aşkına HD olunca ne oluyor. Sanki çok fark var. Benim gördüğüm öyle aman aman bir fark yok. HD izlemeyi verin ne olacak. Millet ayağa kalkmış HD yayın gitti diye

Aslında haklısın. HD olan kanalların çoğu SD kalitesinde. Sen bir de belgesel zamanı TRT HD ile herhangi bir SD kanalı kıyasla. O zaman fark edeceksindir HD'nin farkını.

Boşuna Full HD için HDMI kablosu ve HDMI çıkışı olan Receiver gerekmiyor, harbiden yüksek kalite var. Ama bizde çoğu HD yayın SD kalitesinde olunca haklısın bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFrog

İki kanalda şifrelendi.

KANAL D HD, Digiturk ve D-Smart üzerinden izlenebilecek. STAR HD, Digiturk, D-Smart, Teledünya ve Tivibu üzerinden izlenebilecek. Bu iki kanalın HD yayınları bundan sonra platformlar üzerinden gerçekleşecek. Kararlarından dönmezlerse HD yayınlarını izlemek için platformlara üye olmanız gerekecek.

eğer üye olmamı bekliyorlarsa alırlar babayı. ha söyle birşey de var. üye olanları da anlamak lazım. sonuçta sözleşme imzalıyorlar bu kanallar hd olarak sadece dsmart veya digitürkte olacak diye. ortada bir taahhüt var. eğer buna uymazlarsa üyeleri enayi yerine koymaktan mahkeme kapılarında süründürürler.

baştan hd şifresiz olacak deyip belli bir süre sonra şifreli yaptılar. buna şerefsizlik denir.

bu arada fox hd şifresiz değil mi ? şuan bir proğramla kanal düzenliyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Allah aşkına HD olunca ne oluyor. Sanki çok fark var. Benim gördüğüm öyle aman aman bir fark yok. HD izlemeyi verin ne olacak. Millet ayağa kalkmış HD yayın gitti diye

Aslında haklısın. HD olan kanalların çoğu SD kalitesinde. Sen bir de belgesel zamanı TRT HD ile herhangi bir SD kanalı kıyasla. O zaman fark edeceksindir HD'nin farkını.

Boşuna Full HD için HDMI kablosu ve HDMI çıkışı olan Receiver gerekmiyor, harbiden yüksek kalite var. Ama bizde çoğu HD yayın SD kalitesinde olunca haklısın bu durumda.

Alıntıları Göster
    Kanal listemde;

28 Kanal D SD
    29 Star TV SD
    30 TV 8 SD
    31 Cine 5

• quote:

Orijinalden alıntı: egos1907

Samanyolu hd de bu şifreleme kervanina uyan kanallardan mi? Dun itibariyle bu sayilan bütün kanallarin görüntüsü gitti 4a da...
    almanya üzerinden yayın yapan rtl vox sat 1 rtl 2 pro 7 vesayire gibi televizyonların yüksek çözünürlüklü yayınlarıyla türkiye üzerinden yayın yapan trt show atv fox kanaltürk vesayire gibi yayınları karşılaştırdığım zaman almanya türkiyeyi high definitaion olayında yeniyor zira elalemin müthiş parlak hd yayın kalitesi mevcut lisanı anlamadığım halde seyredince keyifleniyorum gerçek hd yayın kalitesi seyretmek isteyenlere avrupa televizyonlarını tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 3 Ekim 2014; 15:34:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tean

kanal d ve star hd şifreli olduğunu bugün farkettim
    yaptıklarını geri almalılar, onca kanal hd iken bu 2si

Alıntıları Göster
    Bizde söyledikte kimse inanmadı 15 gün açılınca bende inanamamıştım

15 gün hd uydu sattırdılar

hepsi bedava olacak diyenler face-twitter gibi yerlerden ve kanalda çalışan insanlardan bilgi alıyor sanki onlar birşey biliyormuş gibi olay politik dedik dinletemedik

şimdi dsmart-digitürk sattıracaklar

hd dediğimizde sdden biraz daha iyi parlak ve net diğer ülkelerdeki gibi güzel görüntü yok çakma hd

gidin panasonic plazma alın sdnin keyfine varın hdyi unutun dsmart-digitürk batana kadar

DVB-T2 ihaleside patladı DVB-T2 gelene kadar bu işler yaş para harcamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 3 Ekim 2014; 17:50:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

almanya üzerinden yayın yapan rtl vox sat 1 rtl 2 pro 7 vesayire gibi televizyonların yüksek çözünürlüklü yayınlarıyla türkiye üzerinden yayın yapan trt show atv fox kanaltürk vesayire gibi yayınları karşılaştırdığım zaman almanya türkiyeyi high definitaion olayında yeniyor zira elalemin müthiş parlak hd yayın kalitesi mevcut lisanı anlamadığım halde seyredince keyifleniyorum gerçek hd yayın kalitesi seyretmek isteyenlere avrupa televizyonlarını tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    İspanya ligi için, Şampiyonlar ligi ve UEFA ligi için vereceğim abonelik ücretini başka yerlere verip, dilini anlamadan HD izliyorum aynı maçları. Bunlar da babayı alıyorlar Zaten içeriği bom..k olup saçma sapan dizilerle ayakta kalmaya çalışıp bir film, bir belgesel bile yayınlamaya korkan kanallar HD olsa ne yazar. Bizde bu dizi sevdası oldukça, nasılsa izliyorlar deyip yayınları SD/2 yaparlarsa şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 3 Ekim 2014; 15:39:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

quote:

İki kanalda şifrelendi.

KANAL D HD, Digiturk ve D-Smart üzerinden izlenebilecek. STAR HD, Digiturk, D-Smart, Teledünya ve Tivibu üzerinden izlenebilecek. Bu iki kanalın HD yayınları bundan sonra platformlar üzerinden gerçekleşecek. Kararlarından dönmezlerse HD yayınlarını izlemek için platformlara üye olmanız gerekecek.

eğer üye olmamı bekliyorlarsa alırlar babayı. ha söyle birşey de var. üye olanları da anlamak lazım. sonuçta sözleşme imzalıyorlar bu kanallar hd olarak sadece dsmart veya digitürkte olacak diye. ortada bir taahhüt var. eğer buna uymazlarsa üyeleri enayi yerine koymaktan mahkeme kapılarında süründürürler.

baştan hd şifresiz olacak deyip belli bir süre sonra şifreli yaptılar. buna şerefsizlik denir.

yakında fox da geçer şifreye biz bu platformlara para akıttıkça zor izleriz bedava hd

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

quote:

İki kanalda şifrelendi.

yakında fox da geçer şifreye biz bu platformlara para akıttıkça zor izleriz bedava hd

Ulusal kanalları HD izlemek için alın terimi veremem aga. İzlemem olur biter Star Dizi HD'yi Kanal D Dizi HD'yi.

• keşke herkes sen gibi düşünse ama herkes sen değil maalesef çılgınlar gibi üye olan var sonunda olacağı buydu tepemize çıktılar
  • Evet ömür boyu ücretsiz doğan medya paketleri vardı. şimdi 2 milyon abonesi var. bu millete az.
  • Evet ömür boyu ücretsiz doğan medya paketleri vardı. şimdi 2 milyon abonesi var. bu millete az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jovi

Evet ömür boyu ücretsiz doğan medya paketleri vardı. şimdi 2 milyon abonesi var. bu millete az.
    Beyler ben güncellemeyi falan yaptım sadece habertürk gelmedi ne yapmalıyım
  • Arkadaşlar gerekli yerlere TURKSAT RUTUK VE ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA ŞİKAYET EDELİM YETERKİ BİZ BİRLİK OLUP TEPKİLERİMİZE DEVAM EDELİM ENİNDE SONUNDA PES EDECEKLERDİR.STARTV TWETER DA ARTIK KORKUDAN BAŞLIK ACAMIYOR.HAKARETLERDEN KORKUYORLAR.KÜCÜK ÇOCUKLAR BİLE DÜZ GEÇMİŞLER.BİR ACIKLAMA YAPMA CESARETİNDE BİLE BULUNAMIYORLAR.MERAK ETMEYİN DAHA FAZLA BU TEPKİLERE DAYANAMAZLAR.YAKINDADA ÇALIŞANLARI DAYANAMAYIP İSTİFA EDERLER.STARTV FACEBOOK VE TWEETER ADRESLERİNE HUCUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

Hani protesto edecektik?

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

80 milyon forumlardamı takılıyo herkes işinde gücünde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

Hani protesto edecektik?

TÜRKSAT 3A/4A ESKİ ANA KONUDUR VE KİTLENMİŞTİR

80 milyon forumlardamı takılıyo herkes işinde gücünde...

Alıntıları Göster
    Bazı komik mesajları görüne hakikaten size şaşıyorum

Bırak TRT vergisini şifreli HD kanalları, , senden kesilen primlerle ödenen SGK bile doktora gittiğin anda hem ilaca hem de muayaneye para veriyorsun
    Bu dünyanın tek gerçeği para dır herkes para kazanmak için oyle veya boyle 40 takla atar,
    Heleki bizim ulkede parasız bir hiçsin.

Paran kadar güzelsin, sağlıklısın, akıllısın paranın yapamayacağı şey yoktur.
    Her şey paralı diğer ülkelerden pahalı,
    interneti, tv, otoban köprüler, benzin..

sen ben şikayet etmişiz hiç bir önemi yok
    Kanunda yasada açık var ise adam onu sonuna kadar kullanır.

Somada yüzlerce can gitti de bir şey mi oldu her şey göstermelik
    Siz kalkmış akşam izlediğiniz 2 saat TV için şikayet edeceksiniz
    Adamın umurunda değil, serbest piyasa istediğim gibi yayınlarım der olur biter.
    Dün oyle söyledim bugun karar değiştirdim der

Parasını vererek aldığımız ürün arızalı çıkarsa nelerle karşılaşıyorsun düşün bakalım, he deyince istediğin oluyor mu ki de
    Beleşe izlediğimiz yayın için bizi kaale alacaklar.

Sen ben hiç karar değiştirmiyor muyuz?

Filler artık tepede kavga etmiyor, pastayı paylaşıyor sen ben artıklardan sebeplenmeye calısıyoruz.
    Bizleri sömüren sömürene, tasarruf yapacağız derler sürekli kendi keyifleri için karar alırlar.
    ceplerinden beş kuruş para çıkmaz,
    Slatanat almış başını gitmiş
    Ödediğimiz vergini hesabını soramıyoruz, beleş TV nin hesabını soracağız pehh..

Parayı veren düdüğü çalar.

• uydu: Goldmaster pvr90600

dun geceden beri her frekansi denedim ya 30 kanal bulup trt haric hepsinde sifreli kanal diyor ya da kanal bulunamadi diyor acil yardim patlicam

• ben şifrelileri sildim. geri gelirse uplayın millet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

ben şifrelileri sildim. geri gelirse uplayın millet
    Bırı bılgılendırme yapabılır mı neden hd kanallar şifreli oldu şimdi ?
  • Beyler sabah ceken trt hd paketi ve kanalturk hd simdi cekmiyor.Aksama dogru cekiyor.Sorun bendemi acaba

• wakara kullanıcısına yanıt
    Rasim Ozan yeter bize

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.