Testi wifi üzerinden yaptım. Bi de "bufferbloat" denen olay var bilirsin. Her modem/router aynı ping'leri alamıyor download/upload esnasında. O farkın sebebi o. Senin modem daha kaliteli yeni bir model olabilir. Bende bi de arada repeater var. Not: Senin upload nasıl 7 küsür olabiliyo? VDSL değil seninki galiba. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 12 Ocak 2023; 16:43:41 > |
Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü (10. sayfa)
-
-
Üç ay netspeed kullandım (sorun yaşamadım). İkinci ayımda zam yaptılar ben de poyraza geçtim. Üç aylık poyraz maceramdan sonra da (poyraz çok sorunluydu), bu seneki zamların sivri ucunu görünce, türksat'ın "aşırı iyi" kampanyasını da görünce türksat'a taahhüt yaptım iki sene. Bence çok iyi bi fırsattı, benim gibi geçen herkes çok şanslı diye düşünüyorum. Kaçıranlar henüz ne kaçırdıklarını bilmiyorlar. Büyük zamlar gelince anlayacaklar.
-
bu akıllı sınırsızları dsl de verebiliyorlar mı acaba
-
Hocam eski 160tl tarife buradaki yenilenen 100mbps akilli sinirsiz mi yoksa 100m/20m sınırsız mi oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gecen 160tl olan paket şuan ne kadar ilk sayfadaki hangi pakete tekabül ediyor? ayrıca onu kaçıranlar benim gibi 31 ocaka kadar yazarken sözünde durmayıp erken bitirmelerinden olabilir daha kampanya süresinde bile dalavere yapıyorlarsa 2 senede neler olacak düşünün 🙄
Bende @NewsTR 'in açtığı konu üzerinde Kablonet'e geçtim. Kurulum Başvurunun ertesi günü 10 dk içinde gerçekleşti. Şuanlık hiçbir sorun yok.
-
Hocam hangi hıza ne kadardan geçtiniz önceki 160tl olan paket şuan kaç önerir misin? Yoksa tiklanete 100 mbps fiber 130tl mi verelim?
Türksat vdsl kullanıp da ipv6 alan var mı? Niye soruyorum, şu bakımdan, anladığım kadarı ile şu anda hepimizi cgnat havuzuna atmış durumdalar. Bu yüzden "port forwarding" yapamıyorum. ipv6 atıyorsa sistem, o şekilde denicem bi de. O bakımdan soruyorum. Aslında dene bak diyeceksiniz de işte ne bileyim. Sormuş bulundum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AAB90F4D -- 16 Ocak 2023; 1:34:11 > -
Merhabalar, kullanici adi ve sifremizi ogrenebiliyrmuyuz turksat da, farkli router kullanmayi dusunuyordum. Olmazsa kopru modunda kullanacagim ama hep iptal icin sifre alabilirmiyiz merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı modemler arayüzde şifreye bakmaya izin veriyor. Ben görebiliyorum modemimde. Keenetic Extra
-
Zyxel VMG3625-T50B Modem Port açtım fakat kapalı gözüküyor. Statik ip almak gerekiyormuş sanırım. Kablonet port açabilen varsa aydınlatabilir mi dostlar ? Birde bu 0.4 uploadı yükseltmemiz mümkün değil mi ?.
-
Öncelikle CGN'de olduğunuz için port açamıyorsunuz çıkartırlar ise açabilirsiniz ama biraz zor sürekli şikayet etmelisiniz şansınız varsa çıkarırlar yoksa evet statik IP almak şart.
IP kamera detayını eklemek lazım birde hocam özellikle daha önceden IP kamera kullandığınızı ve şu an mağdur olduğunuzu belirtin, ben yıllar önce DOCSİS altyapıda bu bahane ile çıkmıştım. :)
Upload meselesi için bir çok arkadaşımız şikayet ediyor zaten ama şu an için Turksat'in umrunda değil galiba uzun bir süre 4Mbps kullanmaya devam edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 17 Ocak 2023; 16:53:16 >
Eyw hocam anladım. Aşırı aşırı önemli bir konu değildi acaba dedim ben mi bir yerde hata yapıyorum. İlerde gerekirse sabit ip alırız artık kablonet sağlıyorsa.
-
Arkadaslar ben de yeni baglattim da diber, turk tleekom alt yapisini kullaniyor. Zte bir modem getirdiler rezalet, kendi modemimi kullanmak istiyorum da bu turksat@kablonetli bir sifre kullanici adi oluyor ya, onu nasil temin edicez. Zte modem arayuzunde sifre yildizli gzoukuyor. Musteri hizmetlerini arasak veriyorlar mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google Chrome eklentisi var **** şeklinde şifreleri gösteren. Unmask Password ismi. Onu yükle şifreyi görebilirsin hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar upload ile ilgili olumlu dönüş alabilen var mı? az önce şikayet için aradılar, tt ile yapılan anlaşma gereği 4 üzerini veremiyoruz dediler. Olumlu dönüş alabilen var ise ona göre süreci farklı yollarda devam ettirelim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X