Arkadaşlar benim taahhüt 12. ayda bitiyor sitedeki teklif 415 den başlıyor daha uyguna teklif gelir mi beklemeli miyim? |
Türksat FİBER/VDSL2 Kullananlar Kulübü (18. sayfa)
-
-
Gelmez hocam çünkü kablonet TT toptan zammı sonrası zam yapmadı. Mevcut müşteri kampanyası için ne zaman yararlanabileceğinizi sorun 11 ay dolması gerekiyor galiba 24 aylık taahhüt yaparsanız kira ücreti hariç ilk 12 ay 280TL sonraki 12 ay 430TL
-
Bana toplamda ilk yik 320 ikinci yila 470 teklif etmislerdi, senin soyledigin fiyatlar daha iyi -
Evimizde Superonline ve Türk Telekom FTTH var. Türksat fiyat olarak hoşuma gitti, acaba Ankara Yenimahalle bölgesinin performansı nasıl? Geçtiğime pişman olur muyum? 1000 mbit alabiliyor muyum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoraX -- 19 Ekim 2024; 10:49:50 > -
Türksat'ın sıkıntısı uploadlar çok düşük. 100/4 upload mı olur. TT bile 100/20 veriyor şu anda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: virtue28
Bana toplamda ilk yik 320 ikinci yila 470 teklif etmislerdi, senin soyledigin fiyatlar daha iyiFiyatlar konusunda ne diyorsunuz, digerleri ile karsilastiran oldu mu.
-
Modeme tanımlanan 10 ama Türksat 4 veriyor şu devirde şaka gibi gayet memnunum 1 haftadır kullanıyorum 24 ay taahhüt yaptım ilk 2 ay bedava aylık 440 lira ortalama 22 ay boyunca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 20 Ekim 2024; 20:45:14 > -
Kablonet fiber modem benim için sıkıntı oldu. Ofiste eskiden uydu üzerinden bağlantıyla interneti kullanıyorduk ve modemde bridge desteği vardı fakat yeni ZTE modemlerde bu destek için root yetkisi gerekli ama şuan root yetkisi olmadığı için switch üzerinden OpenVPN config dosyasını oluşturamıyorum. Bu sorunu çözmeleri için çok kez aradım ama yardımcı olabilen çıkmadı.
-
Bu ay 50 Mbit aboneliğimin ilk senesi doldu. İlk iki ay bedava, 10 ay 250 TL idi, bu aydan itibaren 320 TL olacak.
Bugün TT'den aradılar, fiber altyapıya geçirmişler mahalleyi, sabit hat telefon için kablo çekmeye geleceklermiş. Sorgulamalarda altyapı fiber gözüküyor, hız olarak 100 yazan da var 1000 yazan da.
100 Mbit için kampanyalara göz gezdirdim bugün. Kablonet'te mevcut müşteri için ilk yıl 400, ikinci yıl 500 TL. Türknet 500, peşin ödemede 470 TL. Superonline 500 TL, TT ortalama 540 TL. Millenicom 300 TL. Netspeed 300 TL, peşin ödeme ile 12 ay sabit fiyat.
Taahhütüm olmasa Netspeed'e geçer peşin öderdim, hem 20 TL az verir hem de 50/4 yerine 100/20 hizmet alırdım. Kablonet'e de Netspeed'den geçmiştim, o zaman mantıklı gelmişti.
-------------------------
Netspeed tarifesinin detaylarını inceledim, yazdıklarım yanlış. İlk 3 ay 300, 9 ay 450 TL, ayrıca 600 TL aktivasyon ücreti varmış, indirimli tarifeyi peşin ödemeyle sabitleme de yok. Millenicom tarifesinde de 5. aydan sonra 450 TL yazıyor.
Kablonet'ten devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventserdar -- 19 Kasım 2024; 15:11:3 >
-
2025 e de hala 4mbiit upload ile mi devam edecekler versene tt nin tanımladığı upload hızını
-
Gecen ay kabul etmedik, sonra unuttuk, bu ayda 439 ilk sene, 539 ikinci sene seklinde guncelliyorlar. 100mb icin.
Ttnet yada digerlerinde durum nedir bakan var mi. Ne yapmak lazim. 100mb fiber kullaniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 23 Kasım 2024; 1:35:32 > -
Sitesinde mevcut müşteri için 100 Mbit 399-499 gözüküyor, modem kirası ile mi 439-539?
Kampanya sayfasında altta süresi biten kampanyalar görülebiliyor. Kampanyaları yıl içinde zam olmazsa ekim ayında güncelliyorlar galiba. Taahhütü yıl sonuna doğru bitenlerin en geç ekimde taahhüt yenilemesi gerekiyor demek ki.
-
Malesef oyleymis demek ki, modem kirasi ile birlikte
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X