Şimdi Ara

Turksat internet fiyatları (bi bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşım söylemişti ama pek te önemsememiştim Az önce sitesini ziyaret ettim ve şimdi interaktif'ten turksat'a geçmeye karar verdim. Bir de siz bakın bakalım.
    Turksat Inernet Tarifesi

• bildiğim kadarıyla birde servis fiyatları da var 128 lik bağlantı için 9 ytl daha ödenecek tabi birde Tv parası oda 8 ytl mi öyle bi şeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

bildiğim kadarıyla birde servis fiyatları da var 128 lik bağlantı için 9 ytl daha ödenecek tabi birde Tv parası oda 8 ytl mi öyle bi şeydi
    bende geçecem tabi tek başıma ödemeye başlayınca(ev arkadaşım mezun oluyorda)
  • Kablo internet fiyatları da Türk Telekom'un ücretlendirme tarifesiyle neredeyse aynı.Kablo modem ve ethernet kartı masrafı da cabası.
    Kablo internet fiyatları: 128/32 ayda 20 milyon
    256/64 ayda 37 milyon
    512/128 ayda 72 milyon
    1024/256 ayda 160 milyon
    2048/512 ayda 250 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 26 Aralık 2005 21:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue x

Kablo internet fiyatları da Türk Telekom'un ücretlendirme tarifesiyle neredeyse aynı.Kablo modem ve ethernet kartı masrafı da cabası.
    Kablo internet fiyatları: 128/32 ayda 20 milyon
    256/64 ayda 37 milyon
    512/128 ayda 72 milyon
    1024/256 ayda 160 milyon
    2048/512 ayda 250 milyon
    o fiyatlara +9 ytl ve katları ekleniyor. Seçtiğin hıza göre.
    Bende kablo tv var. Benim oturduğum yere aktifkablotv'diye bi şirket kablo internet hizmeti veriyor.
    Yani tursat+şirket parası ödüyosun. Fiyatlar adsl'ile aynı oluyor. Ancak ping süreleri adsl'den iyi olduğu için tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ashc

o fiyatlara +9 ytl ve katları ekleniyor. Seçtiğin hıza göre.
    Bende kablo tv var. Benim oturduğum yere aktifkablotv'diye bi şirket kablo internet hizmeti veriyor.
    Yani tursat+şirket parası ödüyosun. Fiyatlar adsl'ile aynı oluyor. Ancak ping süreleri adsl'den iyi olduğu için tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Dedikleriniz doğru zira ben interaktif kullanıyorum ve interaktif bağlantı hızına göre 9 ytl ve katlarını hizmet parası olarak alıyor. Ama Turksat yaptığı açıklamada bu hizmeti almadığını belirtiyor. Yani hizmet parası yok diyor. Ben de o yüzden bu konuyu açtım zaten. Yani 9 ytl ve katları cebinizde kalıyor gibi, zira bu durumda dağıtımı da kendisi yapıyor.

Aşağıdaki linke bir bakın lütfen..
    Turksat fiyatlandırması hakkında bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: Xavior

Dedikleriniz doğru zira ben interaktif kullanıyorum ve interaktif bağlantı hızına göre 9 ytl ve katlarını hizmet parası olarak alıyor. Ama Turksat yaptığı açıklamada bu hizmeti almadığını belirtiyor. Yani hizmet parası yok diyor. Ben de o yüzden bu konuyu açtım zaten. Yani 9 ytl ve katları cebinizde kalıyor gibi, zira bu durumda dağıtımı da kendisi yapıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Xavior

Senin dediğin gibi ise iyi. kablotv faturasının zarfının arkasında aynı fiyatlar yazıyor.
    Ancak Türkiye'de kablo internet verilmeye başlandığından beri telekom+şirket parası şeklinde ödeniyordu.
    Değişti ise iyi tabi ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashc

quote:

Senin dediğin gibi ise iyi. kablotv faturasının zarfının arkasında aynı fiyatlar yazıyor.
    Ancak Türkiye'de kablo internet verilmeye başlandığından beri telekom+şirket parası şeklinde ödeniyordu.
    Değişti ise iyi tabi ki.

Alıntıları Göster
    haberi burda

http://www.ntvmsnbc.com/news/352668.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

haberi burda

http://www.ntvmsnbc.com/news/352668.asp

Alıntıları Göster
    harbiden güzel bişey ilk defa duydum adsl den farkı nedir acaba? hızı filan farkedermi? bide bu uygulama yeni mi çıktı?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Burada belirtilen, fiyatlara hizmet bedelinin dahil olmadığı. Ama bazı bölgelerde sadece türksat hizmet verirken bazı bölgelerde de servis şirketleri var. Eğer bulunduğunuz bölgede interaktif firması varsa zaten siz başka bir şirkete abone olamazsınız. Çünkü şu anda serbestleşme tam olarak başlamadı. Yakında başlar belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: shekwan

quote:

Burada belirtilen, fiyatlara hizmet bedelinin dahil olmadığı. Ama bazı bölgelerde sadece türksat hizmet verirken bazı bölgelerde de servis şirketleri var. Eğer bulunduğunuz bölgede interaktif firması varsa zaten siz başka bir şirkete abone olamazsınız. Çünkü şu anda serbestleşme tam olarak başlamadı. Yakında başlar belki...

Alıntıları Göster
    sanırım kablotv yede üye olma zorunluluğuda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan Arslan

sanırım kablotv yede üye olma zorunluluğuda var

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla o fiyatlar tam bir pazarlama oyunu.
    Bir broşürde de aynı fiyatları görmüştüm , telefon açıp doğruluğunu araştırdım , ''o fiyatlara hizmet bedeli ekleniyor'' demişlerdi.
    Bizde zaten kablolu TV var , o yüzden fiyat kimine makul gelebilir. Ama olmayan bir de kablo TV için ödeme yapacak.
    Bir de fiyatların o şekilde düzenlendiğini varsayalım. Modem ve bağlantı ücreti ödeyecen , sonra OGER buna cevap verecek.
    Sonra ???

• quote:

Orijinalden alıntı: YellowBase

Bildiğim kadarıyla o fiyatlar tam bir pazarlama oyunu.
    Bir broşürde de aynı fiyatları görmüştüm , telefon açıp doğruluğunu araştırdım , ''o fiyatlara hizmet bedeli ekleniyor'' demişlerdi.
    Bizde zaten kablolu TV var , o yüzden fiyat kimine makul gelebilir. Ama olmayan bir de kablo TV için ödeme yapacak.
    Bir de fiyatların o şekilde düzenlendiğini varsayalım. Modem ve bağlantı ücreti ödeyecen , sonra OGER buna cevap verecek.
    Sonra ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

sonra OGER buna cevap verecek.
    Sonra ???

Sence vericek mi? Ne zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Sonra ???

Alıntıları Göster
    Fazla kullanıcı kabloya geçtiği zaman (tabi geçerse)
  • quote:

Alıntıları Göster
    kablo tv ıcın de para odemenız gereklı haberınız ola
  • quote:

Alıntıları Göster
    ayrıva tv parası da dahıl edılıyor
    zaten yakında tv ye zam gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

ayrıva tv parası da dahıl edılıyor
    zaten yakında tv ye zam gelecek

Alıntıları Göster
    Yakında sayısal yayına geçecekleri için olabilir fiyatın değişmesi. Ayrıca fiyat değişmeyecek diye biliyorum. Sadece ek paketler sunacaklar bunların fiyatları farklı olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Sonra ???

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Sonra ???

Eğer belirtilen fiyatlar doğruysa ve adslden kabloya geçişler göze batacak kadar artarsa mecburen oger de fiyatları düşürecek.
    Umarım böyle olur da rekabetin önü açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: YellowBase

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Sonra ???

Eğer belirtilen fiyatlar doğruysa ve adslden kabloya geçişler göze batacak kadar artarsa mecburen oger de fiyatları düşürecek.
    Umarım böyle olur da rekabetin önü açılır.

Alıntıları Göster
    Bu konuyla ilgili olarak Turksat'a mail atarak bilgi istedim...............

İyi günler,

Halihazırda inkeraktif telekom aracılığıyla kablotv üzerinden kablo internet hizmeti almaktayım. Sitenizi gezdikten sonra aklımda oluşan soruları gidermek için bu iletiyi yazmayı uygun buldum.

Fiyatlarınızı incelediğimde 'hizmet bedeli' türünden bir ibareye rastlayamadım. Dolayısıyla fiyatlarınız bu hizmeti taşeron olarak veren kurumlardan daha iyi.

Sorum ; varolan kablo internet sağlayıcımdan Turksat'a geçebilir miyim?
    Eğer geçebilirsem var olan kablo modem cihazımı Turksat internet hizmeti için kullanabilir miyim?
    Eğer geçebilirsem, bağlantının sağlanması ne kadar sürebilir?
    Şu anda sağladığınız hizmetlerin fiyatları için bir promosyon mu var? Var ise bitiş tarihi nedir?

Aldığım Cevap ise bu............................................

Merhaba,

Bir kamu şirketi olan Türksat A.Ş. tarifeleri Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylı resmi nitelikte olup başkaca herhangi bir ücret şirketimiz tarafından tahsil edilmemektedir. Sözleşmeler gereği Kablo TV ve Kablo İnternet bağlantısı sağlamakla yükümlü Gelir Paylaşım Ortağı Firmalar, abonelerle aralarında imzaladıkları "Teknik destek ve/ veya Modem Bakım Ücreti " adı altında bir ücret alınmasını düzenleyen özel hukuk sözleşmeleri gereğince sözü edilen ek ücretleri tahsil edebilmektedirler.Bahsetmiş olduğunuz İnteraktif firması yukarıda bahsefilen Gelir Paylaşım Ortağı Firmalarımızdandır. Açıklandığı üzere bu nevi sözleşmeleri imza edip etmemek abonelerimizin iradi seçimleridir. Bu sözleşmeyi imzalamasanız da söz konusu firmalar Kablo İnternet bağlantınızı yapmakla yükümlüdürler.

Saygılarımızla.

TÜRKSAT A.Ş.
    KTV Direktörlüğü
    Pazarlama Müdürlüğü

Telefon: (312) 473 27 00
    Faks: (312) 473 27 02
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr

• quote:

Bu konuyla ilgili olarak Turksat'a mail atarak bilgi istedim...............

İyi günler,

Halihazırda inkeraktif telekom aracılığıyla kablotv üzerinden kablo internet hizmeti almaktayım. Sitenizi gezdikten sonra aklımda oluşan soruları gidermek için bu iletiyi yazmayı uygun buldum.

Fiyatlarınızı incelediğimde 'hizmet bedeli' türünden bir ibareye rastlayamadım. Dolayısıyla fiyatlarınız bu hizmeti taşeron olarak veren kurumlardan daha iyi.

Sorum ; varolan kablo internet sağlayıcımdan Turksat'a geçebilir miyim?
    Eğer geçebilirsem var olan kablo modem cihazımı Turksat internet hizmeti için kullanabilir miyim?
    Eğer geçebilirsem, bağlantının sağlanması ne kadar sürebilir?
    Şu anda sağladığınız hizmetlerin fiyatları için bir promosyon mu var? Var ise bitiş tarihi nedir?

Aldığım Cevap ise bu............................................

Merhaba,

Bir kamu şirketi olan Türksat A.Ş. tarifeleri Telekomünikasyon Kurumu tarafından onaylı resmi nitelikte olup başkaca herhangi bir ücret şirketimiz tarafından tahsil edilmemektedir. Sözleşmeler gereği Kablo TV ve Kablo İnternet bağlantısı sağlamakla yükümlü Gelir Paylaşım Ortağı Firmalar, abonelerle aralarında imzaladıkları "Teknik destek ve/ veya Modem Bakım Ücreti " adı altında bir ücret alınmasını düzenleyen özel hukuk sözleşmeleri gereğince sözü edilen ek ücretleri tahsil edebilmektedirler.Bahsetmiş olduğunuz İnteraktif firması yukarıda bahsefilen Gelir Paylaşım Ortağı Firmalarımızdandır. Açıklandığı üzere bu nevi sözleşmeleri imza edip etmemek abonelerimizin iradi seçimleridir. Bu sözleşmeyi imzalamasanız da söz konusu firmalar Kablo İnternet bağlantınızı yapmakla yükümlüdürler.

Saygılarımızla.

TÜRKSAT A.Ş.
    KTV Direktörlüğü
    Pazarlama Müdürlüğü

Telefon: (312) 473 27 00
    Faks: (312) 473 27 02
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr

Alıntıları Göster
    Ben iki yıldır kullanıyorum kablo net'i. İlk başlarda bağlantı hızım 64Kb idi (Ama 128Kb çalışıyordu). Daha sonra minimum hız 128Kb oldu ve fiyat başta 37YTL + KabloTV ve daha sonra 20YTL + KabloTV'ye düşütü ve hiç bir zaman servis parası vermedim(Servis ücreti bulunduğunuz bölgedeki servis sağlayıcısına bağlıdır ve ilçeden ilçeye değişebilir). Bugün ise gibip 256Kb 'e geçmek için başvurdum, oda 37YTL+KabloTV. KabloNet ve ADSL arasında fiyat olarak pek bir fark yok görüldüğü üzere. Belki yalnızca ADSL kullanıcılarının aklını çelebilecek 29YTL'ye 512Kb/3GB mı yoksa 27YTL'ye 128Kb/Sınırsız mı olabilir. Ama aradaki en önemli fark online oyuncuların iştahını kabartan "Ping" değerleri. Evet KabloNet'in ping değerleri ADSL'den çok daha iyi. Örnek vermek gerekirse Counter-Strike:Source'u online oynarken yurtiçi bir serverdaki "Latency" değerim 128Kb'lik bağlantıyla 15'e kadar düşebiliyor. Bunun dışında Download Hızları'da ADSL'den biraz daha iyi. Yine kendimden örnek vermek gerekirse ortalama download hızım, teorik hız limitine çok yakın 15~15,5 KB/s, kimi zaman 16'da oluyor.(Teorik Hız 128:8=16KB). O yüzden bence KabloNet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz -- 30 Aralık 2005 16:42:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.