Evde Türksat Kablonun sağladığı 10 Mbps'e kadar Uydu net internet hizmetini kullanmaktayım. Uzun zamandır ki Türksat Kablo TV'nin kablosuz modem kampanyası başlatmasını bekliyorum; ancak evdeki kablo yoğunluğundan dolayı onları beklemeden de acaba bir modem temin edebilir miyim düşüncesindeyim.
Evde sadece akşamları ve hafta sonları bir dizüstü bilgisayardan internet kullanıyoruz. Çok fazla internetle haşır neşir değiliz. Haberleri bazı forumları, bazı duyuruları ve yoğun bir şekilde sosyal medyayı kullanmaktayız. Ev çok büyük olmadığı gibi kare bir ev ve evdeki tek kablosuz iletişim aracı modemimiz olacak. Bu nedenle uydunete uygun, ekonomik, internet hızını çok fazla düşürmeyecek bir modem ve çözüm yolları araştırmaktayım. Önerilerinizi alabilir miyim?
Merhaba, NETMASTER CWB-560 çok kullanmadığını ve fazla cihaz olmadığını varsayarak işini görecektir.
Merhaba; İlginize teşekkür ettim. Bahsettiğiniz NETMASTER CBW 560 herhalde artık üretilmiyor. Birkaç internet sitesinde ikinci elleri var sanki. Sıfırı için bildiğiniz bir adres var ise inceleye bilirim; ama bu gidişle galiba uydu net sitesindeki Kablosuz Docsis 3.0 Modem den alıp geçeceğim. Epey araştırdım. hepsinde bir sıkıntı yaşayabilirim. :) En iyisi baştan masraf edip alıp geçmek sanki.
Merhaba, Ben teşekkür ederim. Biraz araştırdım ben de bulamadım. İkinci el 50' ye 50 şanstır. Aslında güzel bi AP alıp modem yerine, mavcut kablolu modemine bağlarsın ve kablosuza çevirebilirsin, modem almaktan daha ucuza gelir sana. Sanırım 200 tl' den aşağı bulamazsın adam gibi docsis 3.0.
Tekrar teşekkürler. Uydunetin internet sitesinde 172 TL'ye satıyorlar. Galiba ondan alacağım.