< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben de toplam 50 dairelik bir sitede oturuyorum. Hemen karşıda Türksat var idi. İnternetten başvuru yaptım 1 ay bekledim dönüş olmadı. Ardından Merkez müdürlüğe gidip direk altyapıdan sorumlu ekiplerle ve müdürle görüştüm. Başvuru gelmediğini söylediler. El ile oradan başvuru yaptım. 1 hafta içerisinde 2-3 ziyaret sonrası ekipleri zorla sahaya çıkartıp binaya internet gelip gelmeyeceğini sorabildim. Getireceklerini söylediler. Büyükşehir belediyesi izin verdikten sonra merkez ilçe belediyesi sorun çıkardı. 2 hafta civarı sürekli ertelediler, gelmediler, yamuk yaptılar. En sonunda apartmanda internetsizlikten bıkmış birkaç kişi ile birlikte fen işlerine gidip müdür beyi ziyaret ederek biraz da zorlama ile sahaya çıkarttık. Kazı iznini sahaya gelince verdi. Belediye kazı izni verdikten sonra aynı gün kazı yapıp fiber altyapıyı binaya döşediler. 1 gün sonra sabah siteye Türksat ekipleri gelip cihazları bağladılar. Ve bağlanıp aktif olduktan hemen sonra taşıma bildirimi yaptık. Yine aynı gün saat 5'e doğru internetim aktifleşti.
Özet olarak, eğer mahallede altyapı var ve binada yok ise, Türksat bölge veya il müdürlüğüne gidip altyapıdan sorumlu müdüre doğrudan çıkmanız baskı yapmanız gerek. Sonra iş belediyeye kalıyor. Torpil varsa torpil, yoksa da baskı ile izin çıkarttırın. İzin çıktıktan sonra 2 gün sürmüyor bağlanması. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 11 Kasım 2018; 9:52:37 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 24 Aralık 2018; 0:9:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|