Şimdi Ara

türksat kablonet abone kaybediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mevcut akn li paketler de 24 mb. hızdan yukarı yok. birçok firma 100mb+75mb gibi hızları turknet vb.. çok düşük fiyata veriyor. bir çok kişi bu yüzden aboneliğini iptal ediyor. görmezden gel sen kablonet..

• Batırıp Araplara satacaklar
  • ben de bugün iptal ettirdim türknete geçtim bi süre önce
  • Ben de 50 megabit 50gb aknli tarifeye geçmek istiyordum ama kaldırılmış. 250gb aknli tarife de 90 lira olduğu için iptal edip türk.net e geçmeyi düşünüyorum. Taahhütname de bu ay bitiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç öyle abone kaybı vs yok

Turknet evet bu tarifelerde avantajlı görülebilir ama turknete de çok kin kusan var forumda.

24 mb beğenmiyoruz bir taraftan ama telekomun 3-5 ine razı milyonlar var memlekette. Altyapısı yetersiz bir çok yerde ne kablonete ne superonline a geçmeyen aboneler bunlar.

Demem o ki kablonet superonline telekom herkes verdiği tarifeden memnun ki değişen pek birley olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He kaybediyor 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeroTech kullanıcısına yanıt
    hocam ben 10 mpbs 75 gb akn li kullanıyorum 39 tl ödüyorum 25 mpbs 25gb kotalı kullananda 39 tl ödüyor.onun hızı 16 ya düşüyor benim 5 e ve yeni bir 24 mpbs lik akn li bir tarifeye geçemiyorum sizce bu mantıklımı ?şuan kablonette tahüdüm yok 10 senelik üyeyim ve full sinema paketli kablo tv üst paketimde var ama bende kapattıracam kabloneti.bence kapattıran çok fazla insan var kapattırmayanların çoğu internetle pek ilgilenmeyen download la pek işi olmayan oyuna uzak insanlar diye düşünüyorum.o yüzden hiç öyle abone kaybı falan yok demeyin.ayrıca belirtiyim ben taahüt vermeyi hiç sevmiyen,3-5 fazla olsun bildiğim kullandığım marka olsun düşüncesinde olan bir insanım buna rağmen kablonet müşteri kaybediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende iptal ettirdim ama sunu anladım kablonet 50 mbit diyorsa 50 yi 100 mbit diyorsa 100'u veriyor baska hicbir servis saglayıcı bu kalitede hizmet sunmuyor insallah ilerideki tarifelerinde duzeltme olurda akn kotalarını ve hızları yukseltirler o zamana kadar gule gule

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 15 Temmuz 2017; 20:29:0 >
  • Nereden biliyorsun abone kaybettiğini? BTK, 2017 2. çeyrek raporunu mu açıkladı? Elinizde somut bir şey olmadan kafanıza göre algı oluşturmayın ne de olsa inanan çok.
  • bölgesinde başka firmanın fiberi olmayan biraz fazla öder kalır onun dışında fiyat için çıkanlarda zaten düşük tarifeleri kullananlar olur pek bi sorun yaşatmaz şimdi kendi üzerimden konışıyım TürkSat'tan memnunum ve güvendiğim bir firma zaten 100Mbit'e 100TL alıyorlar şimdi gidip ADSL kullanıcağıma 150 öder TürkSat'ta kalırım ve çoğunluğunda benim gibi düşündüğüne eminim sen takma kafana yılların şirketi gerekeni yöneticileri düşünmüştür zaten:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 16 Temmuz 2017; 0:28:7 >
  • Asıl oyun download yapanlar turksati tercih eder bilip bilmeden yorum yapmamak lazım 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Nereden biliyorsun abone kaybettiğini? BTK, 2017 2. çeyrek raporunu mu açıkladı? Elinizde somut bir şey olmadan kafanıza göre algı oluşturmayın ne de olsa inanan çok.

abone kaybetmediğini nerden biliyorsunuz beyefendi?ben kendime ve çevremdeki insanlara bakıyorum,forumlarda bırakan insanlara bakıyorum ve düşüncemi söylüyorum.Bu arada neden algı oluşturmaya çalışiyim bu kısmıda hiç anlamış değilim?
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    asıl oyun download yapanlar turksatı tercih eder demişsiniz beyefendi ama,sebebi nedir?online oyun oynama derseniz anlarım ping değerleri düşük ama dowload u pek anlıyamadım.25 mpbs sınırsızı 89 TL ye, 35-50-75 mpbs kota bitince 16-24 e sabitlenen hızı 59 tl ye verirken bazı firmalar kablonet nekadara veriyor 25 mpbs sınırsız 249,99 tl.eski yüksek hızlı düşük kotalı kullanıcılar için çok mantıklı iken turksat eski düşük hız yüksek kotalı ve yeni abone olacaklar için hiç mantıklı değil gibi düşünüyorum.bunlar benim kendi nacizane düşüncelerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

asıl oyun download yapanlar turksatı tercih eder demişsiniz beyefendi ama,sebebi nedir?online oyun oynama derseniz anlarım ping değerleri düşük ama dowload u pek anlıyamadım.25 mpbs sınırsızı 89 TL ye, 35-50-75 mpbs kota bitince 16-24 e sabitlenen hızı 59 tl ye verirken bazı firmalar kablonet nekadara veriyor 25 mpbs sınırsız 249,99 tl.eski yüksek hızlı düşük kotalı kullanıcılar için çok mantıklı iken turksat eski düşük hız yüksek kotalı ve yeni abone olacaklar için hiç mantıklı değil gibi düşünüyorum.bunlar benim kendi nacizane düşüncelerim.

24un üstünü veren akkli hangi firma var ? Hepsi 24e sabitledi 2 arkadaşın bıraktı diye firma üye kaybetti denilmez kaybetse de bizim işimize yarar 😂

• Süperonline'da aynı 24mb üstü akk'lı paketi yok. Süperonline ve TÜRKSAT kullanmayıp ders vermek lazım bu iss'lere.
  • 25 mbit gercek sınırsız paket i modem kiralayarak 109 tl . 3 mbyte/sn ile sanırsam gunde 259 gb downlod yaparsın. yanlış hesaplamadıysam buda en iyi oyunlardan 8-9 tanesi demektir. 1080 p rip filmlerden ( 4 gb olsa) 60 tane demek. Adam neden vazgecsin ki
    bundan
  • Adam ztn turknet yazmış bence yazmaya gerek yok 😂

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    Arkadasim,hangi paketi kullaniyorsun 39 TL' ye hem de tv side icinde olan. Benimde taahhut bitti.E ucuz cuz kotasiz tv si bile olmasi onemli degil,akn zorunlu, boyle bir tarife ariyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.