Şimdi Ara

TURKSAT KABLONET YENI INTERNET TARIFESI [Ana Başlık] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
12.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim düşünceme göre. Buaya kablo internette tarifeyle ilgili düşüncelerimizi yazalımda,arızaydı yavaşlıktı vs diyer tarafa yazalım. Kitlenmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Benim düşünceme göre. Buaya kablo internette tarifeyle ilgili düşüncelerimizi yazalımda,arızaydı yavaşlıktı vs diyer tarafa yazalım. Kitlenmesin

Oraya aylarca tarife yazdık yeni başlık açalım burası kirlenmesin demiş miydin?

Bu arada DNS'leri değiştirdim, 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yerine Otomatik DNS almayı aktif ettim ve şu an sorun yok.

• bir ara çok fena oldu internet bende 4.2.2.2 dns kullanıyorum ilk onlardan şüphe ettim birkaç dns denedim ama kar etmeyince omurgada sorun olduğunu anladım.bugun cuma diyemi fazla yüklendi acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

bir ara çok fena oldu internet bende 4.2.2.2 dns kullanıyorum ilk onlardan şüphe ettim birkaç dns denedim ama kar etmeyince omurgada sorun olduğunu anladım.bugun cuma diyemi fazla yüklendi acaba.

DNS denememeyi dene. Otomatik alsın. Bağlantıyı dekatif edip tekrar ektifleştir yeni dnslerle giriş yaptığına da emin ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

bir ara çok fena oldu internet bende 4.2.2.2 dns kullanıyorum ilk onlardan şüphe ettim birkaç dns denedim ama kar etmeyince omurgada sorun olduğunu anladım.bugun cuma diyemi fazla yüklendi acaba.

DNS denememeyi dene. Otomatik alsın. Bağlantıyı dekatif edip tekrar ektifleştir yeni dnslerle giriş yaptığına da emin ol.

otomatik dns de birçok site yasaklı zaten divplanet divxforever vs gibi o yüzden kullanmıyorum..dns değiştiridiğim zaman /flushdns yapıyorum sonra nslookup yapıp aldığından emin oluyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

otomatik dns de birçok site yasaklı zaten divplanet divxforever vs gibi o yüzden kullanmıyorum..dns değiştiridiğim zaman /flushdns yapıyorum sonra nslookup yapıp aldığından emin oluyorum.

Divxplanet yasağı kalkmış olabilir mi? Otomatik DNS ile açıyorum ben şu an divxplaneti. Hatta ilk dns değiştirince denedim açtı şaşırdım, bağlantıyı iptal edip bir daha aktif ettim. Yine açılınca başka yasaklı bir site olan divxforever.com denedim açılmadı. Kendi dnsleri ile maksimum verimi verir diye diyorum, her zaman yasaklı sitelerde değiliz sonuçta. Gerekirse değiştirmesi de kolay...

• uğraşılmıyor işte zırt pırt değiştirmekle performans olarak bir farkı yok.hatta ulaknet in dns lerini denerseniz kablodan da telekomdan da çok hızlı.bende gmail ve msn de 1-2 gün sorun çıkartınca bıraktım ulakneti bu aralar geri dönerim.divxforever ve divxplanet önemli :D her zaman orada değilim diye birşey yok
  • yasak kalkmamış
  • Divxplanet'e ben bir haftadır girebiliyorum,ama öteki yasaklı çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

bende karataştayım download ve upload hızlarımda sorun yok ama pingler çok yüksek benim şikayetim bu istersen sende bir ping testi yap meselawww.google.com a ping at ne çıkıyor merak ettim.

dostum ping test diye aratıncahttp://www.tellurian.com/scripts/tools/ping.asp adresinden bi est yaptım:

quote:

Pingingwww.google.com...

Reply from: 64.233.169.103 RTT: 10ms TTL: 240ms
    Reply from: 64.233.169.103 RTT: 9ms TTL: 240ms

çıktı,

http://www.iwebtool.com/ping?domain=www.google.com adresinden ölçüm yaptım:

quote:

www.google.com ONLINE 4.42 ms

çıktı..doğru mu yaptım bilmiyorum ama..

• http://www.iwebtool.com/ adresinden ping cektiginde server kendi hattini kullaniyor seninkini diil anladigim kadariyla, zira 4ms gibi bi pingi turkiyenin herhangi biyerinden alacagini sanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: biber2006

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

bende karataştayım download ve upload hızlarımda sorun yok ama pingler çok yüksek benim şikayetim bu istersen sende bir ping testi yap meselawww.google.com a ping at ne çıkıyor merak ettim.

dostum ping test diye aratıncahttp://www.tellurian.com/scripts/tools/ping.asp adresinden bi est yaptım:

quote:

Pingingwww.google.com...

çıktı,

http://www.iwebtool.com/ping?domain=www.google.com adresinden ölçüm yaptım:

quote:

www.google.com ONLINE 4.42 ms

çıktı..doğru mu yaptım bilmiyorum ama..

kardeş pingi kendi makinanda atıcaksın
    ingilzce windows ta
    start
    run
    cmd yaz enterle
    pingwww.google.com yaz
    tr windows ta
    başlat
    çalıştır
    cmd yaz enterle
    pingwww.google.com yaz.

• Adamlar sadece 4 Mbitin fiyatını düşürdüğünde "haksızlık bu, o zaman 512 ve 256 ya da indirim yap" demek saçma değil mi? Ben de şöyle düşünüyorum. İlk önce hızları 2 kat artırmışlar. Sonra da 2 Mbit ve 1 Mbit'in fiyatına indirim yapmışlar. Hızın 4 katına çıktığını kim söylüyor ki?

Adamlar sadece yeni bir tarife açıklamış. Bunu yaparlarken de 256 ları 2 kat 512 leri de 4 kat artıralım gibi saçma bir mantık güttüklerini sanmıyorum. 512, 1Mbit, 2Mbit hızlarında internet hızlarını şu ve şu fiyatlardan vermek makuldür diye bir sonuca varmışlar. Burada onu kayırmak, bunu yok saymak yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selsan

Adamlar sadece 4 Mbitin fiyatını düşürdüğünde "haksızlık bu, o zaman 512 ve 256 ya da indirim yap" demek saçma değil mi? Ben de şöyle düşünüyorum. İlk önce hızları 2 kat artırmışlar. Sonra da 2 Mbit ve 1 Mbit'in fiyatına indirim yapmışlar. Hızın 4 katına çıktığını kim söylüyor ki?

Adamlar sadece yeni bir tarife açıklamış. Bunu yaparlarken de 256 ları 2 kat 512 leri de 4 kat artıralım gibi saçma bir mantık güttüklerini sanmıyorum. 512, 1Mbit, 2Mbit hızlarında internet hızlarını şu ve şu fiyatlardan vermek makuldür diye bir sonuca varmışlar. Burada onu kayırmak, bunu yok saymak yok.

+1
  • kablonet in 512 sini telekomun 1024 üne değişmem .....
  • arkadaşlar ben de yurt içi ve dışı pingler saat fark etmeksizin sürünüyor.Gece 4 te bile.Bu durum sizce düzelir mi yoksa hızlar da tamamen ve biraz daha artıcağı için artık düzelmez mi ?
  • Bu aralar herkeste sorun var, bekle düzelir.
  • Yaw bu kablo interetten çektiğim nedir. Gündüz internet var, ama akşam 8'den sabaha kadar internet 1 haftadır yok. Ayrıca tv kanalları da net çıkmıyor. Biraz karıncalanma var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

kablonet in 512 sini telekomun 1024 üne değişmem .....

Bence de. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

kablonet in 512 sini telekomun 1024 üne değişmem .....

Bence de. :)

alın bendende o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.