Şimdi Ara

TURKSAT KABLONET YENI INTERNET TARIFESI [Ana Başlık] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
12.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orjinalden alıntı: bkblt85

adsl de 256 sınırsız 49 YTL iken kabloda 29 YTL idi şimdi adsl fiyatı değiştirmeden hızı 4 katına çıkardı.kablo ise 2 katına çıkarıyor. bu nasıl rekabetçi tarife.kimse bana kablo şöyle iyi böyle iyi demesin.karşımdaki adamın hızı 4 katına çıkıyor benimki 2 katına.şimdi ben ama benimki kablo adsl den daha iyi diye sevineyim mi?
    artık bırakın bu muhabbeti.Kimse kablo mu kullanıyon adsl mi diye sormuyor.hızın kaç diyor?ama 1024 adsl de dl 80 lerde imiş.ben razıyım 512 kabloda 50-60 arası ineceğine 1024 adsl de 80-90 da indiririm.

sizde telefonla 4 katına çıkartacaksınız manuel olarak ve 39 ytl ile yolunuza devam edeceksiniz.

Adsl 4 katına çıkardıktan sonra biz 3 ay bekleyelim.sonrada 10 ytl daha verip telefonla arayıp hızı 4 katına çıkaralım.işte rekabetçi tarife bu! BRAVO TÜRKSAT

• quote:

adsl de 256 sınırsız 49 YTL iken kabloda 29 YTL idi şimdi adsl fiyatı değiştirmeden hızı 4 katına çıkardı.kablo ise 2 katına çıkarıyor. bu nasıl rekabetçi tarife.kimse bana kablo şöyle iyi böyle iyi demesin.karşımdaki adamın hızı 4 katına çıkıyor benimki 2 katına.şimdi ben ama benimki kablo adsl den daha iyi diye sevineyim mi?
    artık bırakın bu muhabbeti.Kimse kablo mu kullanıyon adsl mi diye sormuyor.hızın kaç diyor?ama 1024 adsl de dl 80 lerde imiş.ben razıyım 512 kabloda 50-60 arası ineceğine 1024 adsl de 80-90 da indiririm.

peki. biz 39 ytl ya 1 mbit 120 ile indirirken sen 49 ytl ya 80 90 la indir. bi de laf ediosn ya asıl sana

• quote:

quote:

quote:

sizde telefonla 4 katına çıkartacaksınız manuel olarak ve 39 ytl ile yolunuza devam edeceksiniz.

Adsl 4 katına çıkardıktan sonra biz 3 ay bekleyelim.sonrada 10 ytl daha verip telefonla arayıp hızı 4 katına çıkaralım.işte rekabetçi tarife bu! BRAVO TÜRKSAT

ya birader 3 kat 4 kat gibi çocuklukları bırakın artık.fiyata bakın telekomneden 4 kat artırdı? bağlantı alt limitini 1mbit yapmak için türksatın öyle bir gayesi yok 128 i bile zor zar kaldırdı listelerden.1mbit adsl 49 ytl 1mbit kablo internet 39 ytl şuna bakarak hesap yapamayacak kadarsanız pes diyorum.

ayrıca şu 80kb olayınıda açıkayın :D 106kb ile download edebiliyor adsl kablo ise 118kb ile download edebiliyor.omurgada sorun olunca düşük her ikisinde birden oluyor bu engellenemez birşey çıkışları aynı yerden yapıyorlar.kablo internet de bağlantının modem tarafından limitlenmesi sebebi ile bağlantı daha kayıpsız oluyor sadece..

• quote:

Orjinalden alıntı: nacde

quote:

peki. biz 39 ytl ya 1 mbit 120 ile indirirken sen 49 ytl ya 80 90 la indir. bi de laf ediosn ya asıl sana

ben burda fiyatları değil yapılan artışları tartışıyorum.ADSL fiyat değiştirmeden 4 katına çıkarıyor.Kablo 2 katına Benim kablo interneti seçmemin nedeni ucuz olmasıydı.ama şimdi adsl ile aynı oldu(39+7=46 YTL)

Sakın iyi hizmetten bahsetmeyin çünkü belki 50 kere arıza ya gelmiştir ekipler halende düzelmedi. durmadan gidip geliyor bağlantı.

telekom VDSL2 ye geçiyor.ocaktan sonra yeni bir indirim olacak deniliyor.ADSL hız artırdıktan sonra artık biz kablocular bir 3 ay daha bekleriz galiba.Türksat tarifeleri ADSL e göre yapıyor.ADSL in arkasından geliyor.Bu gidişlede hep arkasında kalacak

• hakkaten anlamıyorsun. şimdi 2si de aynı fiyat değil 39+7 diyorsun ama adsl de 49+10. ha sen simdi telefon işe yarıyor ama bilmemne falan diyceksin. Defalarca tartışıldı/anlatıldı bu konu. Senin icin kablotv gereksizse haklısındır aynı fiyat oldugunda Bu durumda kabloda durdugun kabahat Gec adsl ye kurtul. Sen de rahatla, biz de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 7 Ekim 2007; 16:17:34 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ya birader 3 kat 4 kat gibi çocuklukları bırakın artık.fiyata bakın telekomneden 4 kat artırdı? bağlantı alt limitini 1mbit yapmak için türksatın öyle bir gayesi yok 128 i bile zor zar kaldırdı listelerden.1mbit adsl 49 ytl 1mbit kablo internet 39 ytl şuna bakarak hesap yapamayacak kadarsanız pes diyorum.

ayrıca şu 80kb olayınıda açıkayın :D 106kb ile download edebiliyor adsl kablo ise 118kb ile download edebiliyor.omurgada sorun olunca düşük her ikisinde birden oluyor bu engellenemez birşey çıkışları aynı yerden yapıyorlar.kablo internet de bağlantının modem tarafından limitlenmesi sebebi ile bağlantı daha kayıpsız oluyor sadece..

Madem 3 kat 4 kat muhebbeti çocukluk.TTnet tv de bangır bangır reklam yapıyor hızları 4 katına çıkardık diye.Türksat ta yapsın o zaman biz 2 katına çıkardık ama bizimki daha ucuz.

hem şu 39 YTL lafını bırakalım.benim evimde kablo tv ye ihtiyacım yok(dijital kullanıyorum)ama ben internet için 7 ytl daha vermiş oluyorum yani 39+7=46 YTL oluyor.ama evimde internet olsada olmasada telefon kullanıyorum.benim gibi bir çok kişide sırf internet için kablo tv kullanıyor yani 7 milyon daha vermek zorunda kalıyor.

• quote:

quote:

quote:

ben burda fiyatları değil yapılan artışları tartışıyorum.ADSL fiyat değiştirmeden 4 katına çıkarıyor.Kablo 2 katına Benim kablo interneti seçmemin nedeni ucuz olmasıydı.ama şimdi adsl ile aynı oldu(39+7=46 YTL)

Sakın iyi hizmetten bahsetmeyin çünkü belki 50 kere arıza ya gelmiştir ekipler halende düzelmedi. durmadan gidip geliyor bağlantı.

telekom VDSL2 ye geçiyor.ocaktan sonra yeni bir indirim olacak deniliyor.ADSL hız artırdıktan sonra artık biz kablocular bir 3 ay daha bekleriz galiba.Türksat tarifeleri ADSL e göre yapıyor.ADSL in arkasından geliyor.Bu gidişlede hep arkasında kalacak

@sumak arkadaş zaten yeterince fiyatları açıklamış bunun üzerine bir yorum yapmayayım anlaşılmıştır heralde..ben şimdiye kadar her iki hizmetede zorla dayatılan ücretleri eklemedim.kablo internet de 7 liralık bir tv olayı var ülkemiz uydu cenneti olduğu için kimse tv yi tercih etmiyor.adsl dede zorla dayatılan bir telefon hattı aylık 10 ytl saibt ücreti var.çoğu kişi ev telefonu ile aylık 10 lira konuşmuyor bile..bunlar farklı ben salt internet fiyatları olarak bakarım olaya
    adsl 49 ytl 1mbit kabloda ise aynı hizmet 39 lira .. buna kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum.

bağlantı kalitesi açısındanda burda herkes bencil kendi evlerinde kaliteli bağlantı olmayınca vay efendim kabo internet şöyle kötü adsl böyle kötü iğrenç bağlantı falan filan.olaya teknoloji olarak profesyonelce baktığımızda ise kimin iyi olup kimin kötü olduğu alenen ortadadır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sumak

.....ha sen simdi telefon işe yarıyor ama bilmemne falan diyceksin. Defalarca tartışıldı/anlatıldı bu konu. Senin icin kablotv gereksizse haklısındır aynı fiyat oldugunda Bu durumda kabloda durdugun kabahat Gec adsl ye kurtul. Sen de rahatla, biz de..

Okumuyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumak -- 7 Ekim 2007; 16:28:21 >
  • quote:

quote:

quote:

50 arıza yaşayıp hala adsle geçmediysen sen hatalısın. 3 ay beklemek bana da dokundu. 2048 ile 1024 arasının 20 YTL olması da dokundu. Ama hiç arıza yaşamadım. 2-3 arıza yaşasam direk ADSL'e geçerdim.

Bu arada şu 7 YTL olmasa hiç değilse 2Mb/s ve üstü hızlarda kampanya gibi. İyi olurdu. Fark 13'e inerdi 1024 ile biz de 2048 alırdık...

• quote:

hakkaten anlamıyorsun. şimdi 2si de aynı fiyat değil 39+7 diyorsun ama adsl de 49+10. ha sen simdi telefon işe yarıyor ama bilmemne falan diyceksin. Defalarca tartışıldı/anlatıldı bu konu. Senin icin kablotv gereksizse haklısındır aynı fiyat oldugunda Bu durumda kabloda durdugun kabahat Gec adsl ye kurtul. Sen de rahatla, biz de..

ya burası Türksat müşteri hizmetlerimi

Arkadaşım ben şimdi Adsl e geçince kablo tv yi kapattıracağım.7 milyondan kurtulacağım.sen adsl kullanmıyorsun diye telefonu kapattırdın mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Madem 3 kat 4 kat muhebbeti çocukluk.TTnet tv de bangır bangır reklam yapıyor hızları 4 katına çıkardık diye.Türksat ta yapsın o zaman biz 2 katına çıkardık ama bizimki daha ucuz.

hem şu 39 YTL lafını bırakalım.benim evimde kablo tv ye ihtiyacım yok(dijital kullanıyorum)ama ben internet için 7 ytl daha vermiş oluyorum yani 39+7=46 YTL oluyor.ama evimde internet olsada olmasada telefon kullanıyorum.benim gibi bir çok kişide sırf internet için kablo tv kullanıyor yani 7 milyon daha vermek zorunda kalıyor.

Kablonet kullanıcı sayısının az olduğunu düşünürsek sadece kabloneti kullanim diye kablotv ye de para veren çok çok azdır.Genelde zaten evde kablotv vardı işte kablonetin daha düşük ücretli sınırsız tarifeleri var ondan kabloneti tercih ettim diyen arkadaşlarım var.Ben de kablotv olsaydı evi geçtim apartmanda düşünürdüm ama olmadığından düşünmeden adsl e devam.Yani bu kişiye göre değişir burda tartışması bile saçma.Herkes oturup hangisinin daha uygun olcağını performanslı olcağını düşünüp seçmesi gerekir.kimisi için kablonet çok uygun kimisine adsl bence garip bi karşılaştırma.

İlla karşılaştırılcaksa da yukarı da bi arkadaşın dediği gibi sadece normal tarifelerin kıyaslanması doğru olacaktır.Zaten yapılan tarifeler dışarıdan kullanıcı çekcek tarifeler değil.Sahip olduğu kullanıcıların devamını sağlıcak yönde.Ancak 256,512 gibi düşük hızları veriyor olması ve bunların sınırsızlarının 19-29 ytl gibi fiyatlar olması cezbedici olabilir.Herkes ayda 50 ytl vermek istemiyebilir sınırsız internet için.

• quote:

quote:

hakkaten anlamıyorsun. şimdi 2si de aynı fiyat değil 39+7 diyorsun ama adsl de 49+10. ha sen simdi telefon işe yarıyor ama bilmemne falan diyceksin. Defalarca tartışıldı/anlatıldı bu konu. Senin icin kablotv gereksizse haklısındır aynı fiyat oldugunda Bu durumda kabloda durdugun kabahat Gec adsl ye kurtul. Sen de rahatla, biz de..

ya burası Türksat müşteri hizmetlerimi

Arkadaşım ben şimdi Adsl e geçince kablo tv yi kapattıracağım.7 milyondan kurtulacağım.sen adsl kullanmıyorsun diye telefonu kapattırdın mı?

Ne alaka muşteri hizmetleriyle? Hiçbir yakınlıgım yok turksat ile.

Zamanında adsl ile cok problem yaşadım ve kabloya gectim Iyi ki de gecmişim. Telefon da kullanıyorum kablo tv de. Sana uymuyorsa kapattırırsın ve 7lira 7lira diye aglanmazsın forumlarda. Ilk mesajımda zaten anlattım Sana uyan hangisiyse onu kullanırsın. Belli ki kablo tv kullanmıyorsun Bu durumda "gec adsl" ye ki zaten bunu yapıcam diyorsun. E daha ne ?

• türksatın reklam verip vermemesi kendi problemidir.kimseyi ilgilendirmez telekom özel bir kuruluş havada müşteri kapmak istiyor milyon dolarlar ödeyip reklama komedyenler çıkartıyor reklam yapıyor.türksat ise devlet kurumu reklam işleri falan biraz zor...telekom özelleştirilmeden önce tv de reklamını gördünüzmü siz hiç??

şu anda türksatın elinde kablo tv siyalini internet sinyalinden ayıracak bir teknoloji yok.sadece kablo tv verebiliyor ama sadece internet veremiyor.böyle oluca ne yapsın size rahat edin diye maliyetinin altında bir fiyata yani zararınamı versin? sadece internet fiyatı olarak bakarsak yapılabilecek en büyük indirimi yapmış bulunmakda şu anda türksat.

telefon bir iletişim aracıdır alınamsı zorunluluğu vardır.herkes cep telefonundan haberleşsin diye bir kanun aile yapısında mevcut değildir özellikle ülkemizde...
    o yüzden insanlar adsl+telefon ücretine katlanıyorlar.

cebinizden çıkan paraya bakacağınıza sadece birazcık teknolojileri araştırıp bu adamlar neden böyle yapıyolar acaba diye düşünseniz.hadi bilmiyorsunuz açıklayıncada keşke anlasanız..

• RESMİ SİTEDE AÇIKLANA KADAR HİÇ BİR YAZILANLARA İNAN MIYORUM KAMPANYA İÇİN. BUNDAN BİR KAÇ AY ÖNCE HER KES BİR ŞEY DİYORDU AMA FIS ÇIKTI... NE BİLEYİM 4 KAT HIZLANACAK TÜRKSATTA ÇALIŞAN ARKADAŞIM DEDİ DİYE BİR SÜRÜ LAF ATILDI ORTAYA... SONUÇ YOK HALEN.....
    birde belge göstermişler başlık türksat yazılmışlar a4 kağıdına ama hiç bir mühür yok neyse wordu açın sizde bir kampanya yapın zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 7 Ekim 2007; 18:40:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

RESMİ SİTEDE AÇIKLANA KADAR HİÇ BİR YAZILANLARA İNAN MIYORUM KAMPANYA İÇİN. BUNDAN BİR KAÇ AY ÖNCE HER KES BİR ŞEY DİYORDU AMA FIS ÇIKTI... NE BİLEYİM 4 KAT HIZLANACAK TÜRKSATTA ÇALIŞAN ARKADAŞIM DEDİ DİYE BİR SÜRÜ LAF ATILDI ORTAYA... SONUÇ YOK HALEN.....

En güzeli bence. Şaka maka 2,5 aydır Türksat AŞ açıklama yapmadı ve daha önemlisi Telekomunikasyon murumundan çıt yok. TK onaylamazsa bu gayri resmi tarife de hayal olur.
  • Cebit`te bizzat konuştuğum Türksat yetkilisi yeni tarifelerin 1 en geç 1.5 ay içinde açıklanacağını ve çok yakın bir zamanda da 10 mbit sunacaklarını söyledi.. Bölge arızamızı da bildiklerini, bölge çok yoğun olduğu için yeni routerlarla bölge yoğunluğunun hafifletileceğini söyledi ve bu sorun da 1 ay içerisinde çözülecekmiş

Ayrıca Cebit`te herhangi bir tarife açıklamadıklarını da söylemesine rağmen yeni tarifelerle ilgili bir kaç soru sorunca sanki doğrular gibi oldu ama kesin değil tabi
  • Hala kablo TV ücretini 7 ytl olarak ekleyip de 10 ytl telefonu eklemeyen ve bunu kendince mantığa oturtan arkadaşlar var. Artık inanamıyorum, ne diyeyim. Bir arkadaş demiş ki;

quote:

Evet. Ben 3 sene, üniversite öğrenciliğim süresince ilk birkaç ayı 128 kbps olmak üzere limitsiz 256 kullandım. 6 ay da 1024 kampanyasından faydalandım. Üniversiteyi bitirince de telefonumu kapattım. Evime taşındığımda da aldığım yeni hizmet Kablo İnternet oldu.

İkiyle ikiyi toplamaktan aciz birkaç arkadaş var. Hızlar 4 kat arttı ve pahalı diye konuşanlar. Üstüne hala 7 ytl ekleyenler. Değerli arkadaşlar, evimde Digiturk var. Biri şirket hattı 3 tane cep telefonum var. Ev telefonunu n'apayım?

Bakın, bana göre telefon da tv de gereksiz. Kişiye göre değişen şeyleri değerlendirmekten kaçının arkadaşlar. Geneli düşünmelisiniz. 512 kablo için 36 ytl diyorsanız 1024 adsl için de 59 ytl demelisiniz. Kısırdöngüden çıkarın düşüncenizi...

• quote:

Orjinalden alıntı: kartalaraz

RESMİ SİTEDE AÇIKLANA KADAR HİÇ BİR YAZILANLARA İNAN MIYORUM KAMPANYA İÇİN. BUNDAN BİR KAÇ AY ÖNCE HER KES BİR ŞEY DİYORDU AMA FIS ÇIKTI... NE BİLEYİM 4 KAT HIZLANACAK TÜRKSATTA ÇALIŞAN ARKADAŞIM DEDİ DİYE BİR SÜRÜ LAF ATILDI ORTAYA... SONUÇ YOK HALEN.....
    birde belge göstermişler başlık türksat yazılmışlar a4 kağıdına ama hiç bir mühür yok neyse wordu açın sizde bir kampanya yapın zor değil.

bu fiyatlar ok.. 2 ay önce aldığım fiyatlar ile aynı 5-6 nın fiyatı ile ilgili fısıltı bile yoktu ortalıkda zaten son anda tariflere eklenen ve kazık olan fiyatlardır.
  • Bu fiyatlar bence de %90 doğru gibi. Çünkü kağıttaki bazı bilgileri yetkiliye sorduğumda doğruladı. Mesala sorduğum sorulardan birisi 6 mbit bağlantıya niçin 1 mbit upload verdikleriydi. Yetkili kişi (Bizzat tanıştık fakat ad vermek istemiyorum ) altyapının özellikle upload konusunda sorunlu olduğunu dolayısıyla daha fazla upload veremediklerini söyledi Neticede biz bu 6/1 bilgisini o kağıttan öğrendik daha önce bu konuda herhangi bir bilgi yoktu ve bu upload olayının bizzat Ankara`da çalışan bir yetkili tarafından doğrulanması bence o bilgilerin doğruluğunu bir hayli arttırıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Hala kablo TV ücretini 7 ytl olarak ekleyip de 10 ytl telefonu eklemeyen ve bunu kendince mantığa oturtan arkadaşlar var. Artık inanamıyorum, ne diyeyim. Bir arkadaş demiş ki;

quote:

Evet. Ben 3 sene, üniversite öğrenciliğim süresince ilk birkaç ayı 128 kbps olmak üzere limitsiz 256 kullandım. 6 ay da 1024 kampanyasından faydalandım. Üniversiteyi bitirince de telefonumu kapattım. Evime taşındığımda da aldığım yeni hizmet Kablo İnternet oldu.

İkiyle ikiyi toplamaktan aciz birkaç arkadaş var. Hızlar 4 kat arttı ve pahalı diye konuşanlar. Üstüne hala 7 ytl ekleyenler. Değerli arkadaşlar, evimde Digiturk var. Biri şirket hattı 3 tane cep telefonum var. Ev telefonunu n'apayım?

Bakın, bana göre telefon da tv de gereksiz. Kişiye göre değişen şeyleri değerlendirmekten kaçının arkadaşlar. Geneli düşünmelisiniz. 512 kablo için 36 ytl diyorsanız 1024 adsl için de 59 ytl demelisiniz. Kısırdöngüden çıkarın düşüncenizi...

Neden fiyatlarla oynuyorsun. Çoğunluğa göre 1024 ADSL 49 YTL (2 yılda 3 ay bedavayı da hesaplarsan 43 YTL) Kablonette 1024 46 YTL. Hız ve performans olarak kablonet daha iyi. En azından kablonet kullanıcılarının yarısı mecburen alıyor kablotv. Ve de çok büyük bir kesim de Telefonunu iptal etmeyi düşündüğü halde etmiyor. Sonuçta bir sürü arayan var kullanılmasa da. Ki illaki marjinal bir telefon tavrı edineceksek ben o tavrı cep telefonlarına karşı gösteriyorum ve cep telefonu kullanmıyorum misal. Var ama yanımda taşımam, 3 ayda bir konturunu yklerim (genelde 4. ve 5.ay) geçerim...

Gayet normaldir ki herkes kendine göre değerlendiriyor. Kablo TV'ye ekstra para ödediğini düşünen azımsanmayacak bir kitle de var. Üstelik ayda 7 ytlye yakın taksitlerle uydu sistemi kurmakda mümkün. Uzun zamandır takip etmemekle beraber kablodaki belgesel kanalları (national) 16 derece doğu uydusunda türkçe izlenebilmekte, discovery zaten türksatta fta gidiyor; Aydın Doğan'ın reklamlı saçma kanalı oldu. Daha fazlası Avrasya TV, Türkmeneli TV, e2 gibi kanallar, 6 derece sirius da Romantica kanalı Türkçe yayını, hotbirdde jetix türkçe vs. vs.... Kaldı ki çanağına güvenene Lig TV izleme şansı bile var uydu ile free. Hispasattaki film ve dizi kanallarını, astradaki paketleri, hotbirddeki TPS paketini saymıyorum bile. TV izlemeyi seven için zaten uydu vazgeçilmez, sevmeyen içinse kablo tv de olur normal bir kılçık antende.

Yinede bazıları için kablo gerekliliktir. Misal arkadaşım var senelerdir kablo tv izler, uydu işine bulaşmaktan çekinir. Ona şiddetle tavsiye ediyorum Kablonete geçmesini 10 YTL fazla ödeyip 2 Mbs bağlantı alıcak. O zaten o 7'yi senelerdir veriyor çünkü. Ama 7 YTL'yi eleştiren arkadaşlar da haklı ihtiyaçları yok zorla satın alıyorlar. 7 ytl zoraki ücreti almasalar kesinlikle 2 MBS kabloya geçerdim. Olay bir yerde 7 YTL fazla vermek de değil, maksimum ödemeyi düşündüğüm miktar internet için 59 lira. 66 diyince benin fiyat algım bozuluyor ve pahallı geliyor. 256 k misal 26'ya geliyor benim hesabıma göre bu da 1024 hızın 4te 1 hızı kullanıp yarısından fazla ödemek demek ADSL'e kıyasla.

Telekomun aldığı 10 YTL masum mu hayır değil. Sonuçta yargı yolu ile onu vermemek de mümkün. Ancak insanlar yakınları arar gibi endişelerle mahkum. 70 yaşında ninem cep telinden ne anlar evden arıyor. Herkesin böyle arayan, haberleşmek istedikleri akrabaları var ve çoğunluk istemiye istemiye ödüyor.

Kablo tv kullanmayıp da kablonet için abone olanlara bakarsak %50 rakamını yakalarız. Aynısını telekom için yapsak 1. öncelik ADSL çıkmaz; ancak %10-20 en yüksek çıkar telefona ADSL için para ödeyen.

Bırakalım herkes istediği gibi hesaplasın. Benim bütçemden kablo internet için 39+7=46 çıkıyor. ADSL alsam 3 aylık bedavayı da hesaplayınca aylık 43 çıkıcak. Bana göre böyle. E madem böyle neden geçmiyorum ADSL'e. Kablo internetteki download hızım daha tatmin edici. Telekomdan pahallıya da gelse 2-3 lira ödeyebilirim. Sorun değil... Anlatabildim mi acaba....

Bir an önce digital yayına geçseler de şu 7 YTL'den kurtulsak da diyorum. O zaman da 2048 kablo tarifesine geçerim....

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.