Şimdi Ara

TURKSAT KABLONET YENI INTERNET TARIFESI [Ana Başlık] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
12.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar CEBIT'de tarife açıklıyorlar, Kasımdan itibaren bu tarifelere geçilecek diyorlar (ki bunu TK onayının ekim ayı içerisinde çıkacagını öngörerek söylüyorlar) ancak resmi açıklama bekliyoruz tabi, umarım TK onayı bahsedildiği üzere bu ay içerisinde çıkar ve resmi olarak Turksat da açıklama yapar yoksa Kasım'dan ötesi çekilmez gerçekten de
  • Cebitte tarife açıklanmadı aslında sadece bir hazırlık olduğu söylendi sonrada TK da onayda olduğu söylendi.
  • daha çok bekleriz biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: webliya

444 0 126 yı aradım. Tüm hızlar iki katında evam ediyormuş. Ancak istanbul Anadolu yakasının bir bölgesinde hızlar normal seviyeye indirilmiş (resmi abonelikhızlarına) onları da bi çalışma yapıp yıl sonundan önce artıracaklarmış.

Bu ifadeyi sevmedim. Yılsonundan önce onları attırıcaklarsa altyapı sorunları ya bazı bölgelere yeni tarife çıkarsa vermeye müsait değil ya da daha da kötüsü yeni tarife altyapı düzenlenmeden çıkmıyacak....
  • hala kabloda kalmanın hiç bir mantığı kalmadı oyunlardaki ping seviyeleri adsl ile aynı şu anda downloadlardaki 10 kb fazlalık onların olsun her gün kopmalar yaşanıyor şu anda tüm türkiye bitti sadece istanbul anadolu yakasında mı sorun oluyor demek ki en fazla abone burda yakın zamanda adsl e geçmeyi düşünüyorum sizlerede tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Adamlar CEBIT'de tarife açıklıyorlar, Kasımdan itibaren bu tarifelere geçilecek diyorlar (ki bunu TK onayının ekim ayı içerisinde çıkacagını öngörerek söylüyorlar) ancak resmi açıklama bekliyoruz tabi, umarım TK onayı bahsedildiği üzere bu ay içerisinde çıkar ve resmi olarak Turksat da açıklama yapar yoksa Kasım'dan ötesi çekilmez gerçekten de

ADSL 1 Ağustosta onay aldı ve yeni tarifeler 4-5 Ağustos gibi açıklandı ve 3-4 gün içerisinde uygulamaya geçti. Yani koca bir Ağustos ayı ki kendileri 31 gündür bekledik; Koca bir Eylül geldi geçti 30 gün daha bekledik; daha da kocaman gelen bir Ekim'i de bekliyoruz ve hatta sonuna kadar bekleyeceğimiz kesinleşti; onu da geçeceğiz.

3 aydır eğer burada çene çalmaktan öte somut bir adım atmadıysak; aramızdan bir kişi bile dayanamadım beklemeye ben ADSL'e geçtim rahatladım demediyse bu adamlar bulmuşlar böyle kuzuları bir 3 ay daha bekletirler biz de çene çalarız. Gelmiş Kasım ayı diyeceğiz o zaman da Aralık o da olmazsa yılbaşı bu kadar bekledik az daha bekleyelim diyeceğiz hem VDSL'i görürüz diye...

ADSL tarifeleri açıklanır açıklanmaz ADSL'e geçmemek hataydı. Zaten bu hataya bizi zorlamak ve iyi niyetli olduklarına inandırmak için hızımızı 2 kat arttırdılar. Geçen sürede ve muhtemel tarife olarak gelinen noktada ise İYİ NİYET göremiyorum; hatta İ'sini bile göremiyorum.

İyi niyetli olsalar zaten 4 kat artışı verirlerdi herkese test amaçlı ve tarifeler değişik olursa hızınız düşebilir derlerdi. Kimse de burada vır vır konuşmazdı en azından tarife için. Ping rezaleti konuşulurdu o kadar.

Ayıp ötesi bir hal alıyor Türksat AŞ ve Telekomunikasyon Kurumunun davranışı. Esasen de bu ayıp o kurulları oluşturanların; bu kamu kurumlarının yöneticilerini seçenlerin ayıbı....

Öyle bir ayıp ki bugün bayram öncesi çalışmaz diye düşündüğümüz Telekomunikasyon Kurumu çalışıyor ama kime 1 ayda 2 kez Türkcell'le ilgili onaylar vermeye.... Telekomunikasyon Kurumu'nun adını da Turkcell Onay Kurumu yapsınlar rahatlasınlar. Bu arada Eylül'deki 3 G ihalesini ve ertesindeki iptal sürecine girmiyorum bile. Eğer dosyalar sıra ile ilerliyorsa yapılan ihalenin iptali Kablo İnternet Tarifeleri onayından sonraki sıradadır...

Daha çok bekleriz. Durmak yok, beklemeye de DEVAM !!!!

Ülkeden banlemek lazım bu adamları, bu adamları oraya oturtanları ve de Büyük Sermayeye köle olan Arap asıllı Amerikalıları

• Arkadaşlar, boşuna tartışıyoruz.

Temmuz ayının Ağustos ayının ortasına kadar kablonet yetkililerinin herkesin bildiği üzere Bostancı ve Koztayağı bölgesindeki soruna çözüm bulmalarını bekledim.
    Ne download, ne WOW hiçbirisi tat vermedi.

Genel merkezi aradım. Adamlar dediler ki 4440126 arayın sorunu oradan halletsinler tam kapacaktı telefonu hop bi dakka dedim onlar beceremedi.
    Ben nereden bileceğim sizin merkezde yan gelip yatmadığınızı sorundan bihaber.

Adamda oradan baktı ama nafile tabi 2 ay süründüm.
    2 ay süresince ADSL'e geçip geçmemeyi 100 defa düşündüm ha düzelir ha düzelecek diye.

Hatta yakınlarda arkadaşım vardı onda gidip WOW ADSL testi yaptım acaba sorun gerçekten sadece WOW ile alakalı mı diye.
    Yok orada normaldi herşey. Tahmin ediyorum şimdi WOW oynama gibi yorumlar da gelebilir. Fakat WOW dışında internet bağlantısında genel olarak bir sorun vardı.

Şimdi sorunlarım çözüldü çünkü ADSL'e geçtim o kadar zaman sonra. Kablointerneti ilk çıktığından beri kullanan ve ADSL karşısında her zaman öven birisi olarak çok üzücü.
    Anlayamdığım siz bir müşterisiniz ve hizmet satın alıyorsunuz, firma müşterisinin sorununu çözmeye yönelik hiçbir yapıcı hareket yapmıyor.
    Tekel gibi davrandığından dolayı diğer firmaya gitmekle tehdit oluşturamıyoruz.
    Neyse, kablo tarifelerle öne geçse ne olacaki hiçbir şey.

Gerçi ADSL'in de farkı yok ama en azından benim bulunduğum bölgede şu aralar iyi gibi.

Yazının ana fikri : hem kablo hem de ADSL modem bulundurun ki, her türlü kötü durum adapte olun.

• Arkadaşlar size inatla beklemenizi öneriyorum biliyorum hepimiz neden bu tarifeyi ödemek zorunda kaldığımızı merak ediyoruz ama gelecek tarifeninde Adsl den daha iyi olduğunu hatta daha fazla seçenek olduğunu bi şekilde paylaşımlarda gördük bu demek oluyorki ateş olmayan yerden duman çıkmaz ben beklemeyi öneriyorum.

Acıbadem anadolu yakasında oturan arkadaşım var onun dediğine göre ping kayıpları ciddi oranda azalmış ama hız eski hızına geri dönmüş bununla iligli yorumu olan varsa paylaşalım lütfen.??
  • quote:

Arkadaşlar size inatla beklemenizi öneriyorum biliyorum hepimiz neden bu tarifeyi ödemek zorunda kaldığımızı merak ediyoruz ama gelecek tarifeninde Adsl den daha iyi olduğunu hatta daha fazla seçenek olduğunu bi şekilde paylaşımlarda gördük bu demek oluyorki ateş olmayan yerden duman çıkmaz ben beklemeyi öneriyorum.

ben kendi açımdan söylüyorum bırakmaya niyetim yok

Sadece 2 kat hız tarifesi hangi yönüyle Adsl den daha iyi olsun

kabloda 256 k sınırsız internet 19 ytl

eyerki Adsl olsaydı 256 k sınırsız internet 12 ytl olurdu

kabloda 512k 29 ytl

Adsl olsaydı 512k 24 ytl

nesi cazip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 10 Ekim 2007; 19:30:14 >
  • hadi onaylansın :D
  • ADSL in son tarifesinden iyi olduğu kesin . VDSL söylentileri doğru çıkarsa ne olur bilmiyorum ama şuan Kablo rulez.. Sanırım 59 YTL verdiğimiz 1mb bağlantımızı 69 ytl verip 3 mb a çıkarıcaz..
  • quote:

Arkadaşlar size inatla beklemenizi öneriyorum biliyorum hepimiz neden bu tarifeyi ödemek zorunda kaldığımızı merak ediyoruz ama gelecek tarifeninde Adsl den daha iyi olduğunu hatta daha fazla seçenek olduğunu bi şekilde paylaşımlarda gördük bu demek oluyorki ateş olmayan yerden duman çıkmaz ben beklemeyi öneriyorum.

Acıbadem anadolu yakasında oturan arkadaşım var onun dediğine göre ping kayıpları ciddi oranda azalmış ama hız eski hızına geri dönmüş bununla iligli yorumu olan varsa paylaşalım lütfen.??

yok ping kayıpları falan azalmadı. hele haftasonları alıyo başını gidiyor. bekleme olayına gelince imkanı olan varsa geçsin adsl e gerek yok boşuna beklemesin kablodan bir şey olcağı yok. ben de geçmek istiyorum adsle ama şimdi modem e para vermek istemiyorum malum öğrenciyiz :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Ravashack

Yazının ana fikri : hem kablo hem de ADSL modem bulundurun ki, her türlü kötü durum adapte olun.

Kesinlikle fiyat değişimlerine karşı her an servis değişmeye hazır olmalıyız. Misal interneti kapatıp açmak kabloda 43 YTL sanırım ama onun yerine borcunu ödemezsek otomatik kapanıyor ve 15 YTL yeniden ihya bedeli ile açıyorlar 1 sene içinde. 444 0 126'yı arayıp sormadım ama kesinlikle bir kaç ay süreli kapatma seçeneği vardır. 2-3 ay yazlığa giden insanlar var havadan para ödemiyorlardır herhalde.

Bende emanet ve de çok dandik bir adsl modem var yeni almadan geçemedim. Şimdi de VDSL modem bekliyorum. Bu arada turksat yeni tarifeyi de açıklar sanırım ama bir daha ki sefere 1 ay bile olsa beklemek yerine adsl daha hesaplıysa hemen geçeceğim. Atla deve değil ya kablo daha hesaplı olursa geri döneriz.

2 modem herkese şart bence de.

• quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

Kesinlikle fiyat değişimlerine karşı her an servis değişmeye hazır olmalıyız. Misal interneti kapatıp açmak kabloda 43 YTL sanırım ama onun yerine borcunu ödemezsek otomatik kapanıyor ve 15 YTL yeniden ihya bedeli ile açıyorlar 1 sene içinde. 444 0 126'yı arayıp sormadım ama kesinlikle bir kaç ay süreli kapatma seçeneği vardır. 2-3 ay yazlığa giden insanlar var havadan para ödemiyorlardır herhalde.

Bende emanet ve de çok dandik bir adsl modem var yeni almadan geçemedim. Şimdi de VDSL modem bekliyorum. Bu arada turksat yeni tarifeyi de açıklar sanırım ama bir daha ki sefere 1 ay bile olsa beklemek yerine adsl daha hesaplıysa hemen geçeceğim. Atla deve değil ya kablo daha hesaplı olursa geri döneriz.

Modemin dandik olduğuna nasıl karar verdiniz bilmiyorum, ama 20 ytl'ye alınabilen pikatel markalı USB modemler bile gayet iyi çalışıyorsa sizin modeminiz de sorunsuz çalışır diye tahmin ediyorum. Sorun çıkarsa bu bağlantı kalitesinden ve hizmetten çıkar. 3 gündür evimdeki ADSL'in çalışmadan dolayı kesik olduğu gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

quote:

Modemin dandik olduğuna nasıl karar verdiniz bilmiyorum, ama 20 ytl'ye alınabilen pikatel markalı USB modemler bile gayet iyi çalışıyorsa sizin modeminiz de sorunsuz çalışır diye tahmin ediyorum. Sorun çıkarsa bu bağlantı kalitesinden ve hizmetten çıkar. 3 gündür evimdeki ADSL'in çalışmadan dolayı kesik olduğu gibi.

Modemlerin dandikliği yüksek sayıda bağlantı kurduklarında ortaya çıkıyor (P2P'lerde, Torrentlerde). Kullandıkları yonga fazla ısınıyor ve modem kendi web arayüzüne bile erişemiyor. Bağlı bulunduğu tüm bilgisayarlar web sitelerinde zaman aşımına uğruyor vs vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tora

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

quote:

quote:

Modemlerin dandikliği yüksek sayıda bağlantı kurduklarında ortaya çıkıyor (P2P'lerde, Torrentlerde). Kullandıkları yonga fazla ısınıyor ve modem kendi web arayüzüne bile erişemiyor. Bağlı bulunduğu tüm bilgisayarlar web sitelerinde zaman aşımına uğruyor vs vs...

IP adresini de geç alabiliyor. Gerçi Serdar da bir bakıma haklı ama söz konusu modem 2 ayrı yerde denendi ve çok kötüydü.

Zoom modemim aynı hatta ip alıp 5 dakika sonra bağlantıyı kesiyor ve yeni ip alamıyordu. Dandik dediğim 2 yerde denenen Telekomun bedava verdiği kablosuz modem ise rapidden dosya indirdikten sonra ip değişimlerinde çok uzun bir süre bekletiyordu.

• Denenmiş bir dandiklik varsa ona sözüm yok.

• Arkadaşlar az önce turksat müşteri hizmetleriyle görüştüm
    Yeni tarife ye geçmek 2 ay sürer dedi...
    :(
  • resmiyete bindikten sonra gecmek uzun suremez de işte..
  • TK onayladıktan sonra yürürlüğe girer, müşteri hizmetlerine güvenmeyin onlar birşey bilmez
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.