Şimdi Ara

Türksat Kablonet Yeni Tarifeler Yayınlandı (01.05.2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süperonline daha herhangi bi değişiklik yapmadı. TürkSat KabloNet yeni tarifelerini yayınları ve kendi kendini bitirdi geçmiş olsun yeni tarifeleri aşırı derecede kazık ve aşılan 1GB başına 2TL
    faturanıza yansıtılacak. Tüm tarifelerini kotalıya çevirerek fiyatlarında artış yaptı eskiden 100Mbit 100GB AKK'li pakedin fiyatı 80TL iken şuan 100Mbit 100GB kotalı pakedin fiyatı 95TL aynı artış diğer tarifeler içinde söz konusu.

Türksat Kablonet Yeni Tarifeler Yayınlandı (01.05.2017)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 1 Mayıs 2017; 1:17:37 >

• Tarifeler için bugün çok şikayet vardı. Ancak uygun fiyatlılar da var.

Gerçi eski abonelerki kadar uygunu yok ama dün diğer adsl aboneliği iptal etmeye çalıştım taahhüt bedeli çıkınca olmadı ve yeni bir üyelik daha alamadım.

Şimdi tarifeleri inceledim. Eğer dün alsaydım 50mbs 50gb paket alıp 55 lira verecek ve AKK hemen dolacağı için 16'ya düşecektim. Şimdi ise bu tarifeler değişmezse Kasım'da ADSL taahhüdü bitince 25 mbs akıllı sınırsız tarifeden ikinci aboneliği alıp 70 lira vereceğim. 15 lira fazla vereceğim ama akşam 7 ile gece 12 arası hariç 16 yerine sürekli 25 mbs kullanacağım.

Ancak diğer tarifelerin tamamı çok ama çok insafsız. O kadar insafsız ki herkes 25 mbs akıllı sınırsız alır da bu akıllı sınırsıza ya zam yaparlar ya da kaldırırlar diye düşünüyorum.
  • Superonline bu olaya girmeyecek bence. O iç yazışmada olanlar kotalı olarak verilen tarifeleri için olduğunu düşünüyorum. Superonline gibi bir firma bu cagda böyle bir hataya düşerse kendini bitirir. Mesela bu pakette açıkça akn sonrası durum belirtilmiş ve kota vs de yok. Yani zannetmiyorum kotalı sisteme geçileceğini ki kablonette yakında döner bu olaydan satışlar dibe vurunca dank eder kafalarına.

http://www.superonline.net/kampanyalar/5i-1-yerde-kampanyalari/5i-1-yerde-turbo-ekstra-4-gb-kampanyasi

• Kablonet bu kafa yapısıyla giderse 1 yıla kalmaz iflas eder, adamlar utanmasa gsm sirketlerindeki internet tarifelerini yapacaklarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02-08 saatleri olayı yok mu şimdi yazmamışlar
  • 1024 kullanıcısına yanıt
    mevcut abonelere var. Devlet iyi alıştı herşeyi özelleştirmeye bikaç seneye iyice abone kaybedip zarar etmeye başlayınca özelleştirir gider bunca yatırımlarda hepsi çöp olur.
  • Superonline su an 500 mbit bazi aboneye 100mbit internet veriyor.cok ilginc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    21.03.2020 Türknet rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunhan

Superonline su an 500 mbit bazi aboneye 100mbit internet veriyor.cok ilginc

Nasıl?
  • Walla acayip bir durum var Allah ne verdiyse costu internet.25 mbit interneti olan 500 mbit falan su an download.bizde anlamadik.

• Eminim 1 gbit alan da vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: gunhan

Walla acayip bir durum var Allah ne verdiyse costu internet.25 mbit interneti olan 500 mbit falan su an download.bizde anlamadik.

Sistemlerinde bi sorun var heralde promosyon olamaz çünkü önceden 1 ay boyunca herkesin hızını 100-150 Mbit yapmışlardı yapmadan 1 ay önce reklamlara başlamışlardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 1 Mayıs 2017; 1:21:24 >
  • engunaydin E kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal çoğunluk taahhüt bitince akıllı sınırsız kampanyalara yönelecek.
  • gderebasi kullanıcısına yanıt
    Acaba?

Bu kablonetin hala 512 kbs aboneleri varmış. Demek istediğim kampanyasının taahhütsüz fiyatından devam etmek isteyen aboneler önceleri devam ediyordu. Benim mesela taahhütsüz fiyat 52.90 TL gözüküyor. Kampanyam bitince acaba bu şekilde taahhütsüz fiyatı ödeyemez miyim? İndirimim bitiyor, tarifemi zorla değiştirecek halleri yok yani. Şu an 25 veriyorum o zaman 53 veririm devam edebilirim diye düşünüyorum.
  • Ben bir ayda ortalama 120GB Download yapan biriyim. 150GB Kotalı bir şey almam gerekiyor ki ekstra kota aşım ücreti geçirmesinler.

25 Mbps 150GB Kota Kablo TV ve Üst Sinema Paketi 83 TL. Benim kriterlerime uyan en ucuz paket bu galiba. Eski Kampanyalara bakacak olursak aynı paket 62 TL.

Saçma sapan bir hizmet verdikleri gibi birde üzerine 20TL zam ekliyorlar. BTK, AKK'yi düzenleyin deyince de ''Abi biz nasıl kar edeceğiz?'' diye ağlıyorlar. Bulgaristan'da 200 Mbps limitsiz interneti 28 Lev yani 57 TL gibi bir fiyata sağlayan Mobiltel nasıl kar ediyor o zaman? Sanki Dünyadaki bütün ISS'ler zarar ediyor da bir tek bizimkiler kar etmek istiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 1 Mayıs 2017; 12:20:34 >
  • Bu fiyatlara durulmaz 1 yıl sonra taahütüm bitiyor direk iptal ettiricem

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Tarifeler için bugün çok şikayet vardı. Ancak uygun fiyatlılar da var.

Gerçi eski abonelerki kadar uygunu yok ama dün diğer adsl aboneliği iptal etmeye çalıştım taahhüt bedeli çıkınca olmadı ve yeni bir üyelik daha alamadım.

Şimdi tarifeleri inceledim. Eğer dün alsaydım 50mbs 50gb paket alıp 55 lira verecek ve AKK hemen dolacağı için 16'ya düşecektim. Şimdi ise bu tarifeler değişmezse Kasım'da ADSL taahhüdü bitince 25 mbs akıllı sınırsız tarifeden ikinci aboneliği alıp 70 lira vereceğim. 15 lira fazla vereceğim ama akşam 7 ile gece 12 arası hariç 16 yerine sürekli 25 mbs kullanacağım.

Ancak diğer tarifelerin tamamı çok ama çok insafsız. O kadar insafsız ki herkes 25 mbs akıllı sınırsız alır da bu akıllı sınırsıza ya zam yaparlar ya da kaldırırlar diye düşünüyorum.

Orda alttaki bilgileri okudun mu bilmiyorum. Hem hız düşecek hem de hız düşmesi sonra kullandığın her GB için 2 TL para alacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Tarifeler için bugün çok şikayet vardı. Ancak uygun fiyatlılar da var.

Orda alttaki bilgileri okudun mu bilmiyorum. Hem hız düşecek hem de hız düşmesi sonra kullandığın her GB için 2 TL para alacaklar.

Altta ne vardı ki? Akıllı sınırsız tarife, kotası yok ki dolup da gb başına 2 tl alsınlar. 19 ile 00 arasında 25 mbs yerine 10 mbs olacak diyor. En uygun tarife bence bu şu anda. Bugün taahhüdüm bitse alırdım. Ancak benim taahhüt 31 Aralık 2018'de bitecek. Kasımda bitecek dsmart internet aboneliğim yerine muhtemelen bunu alacağım.

• Kablonet'e geçmeyi planlıyordum, tv üst paket ile beraber... Tüm kampanyalarını kaldırmış, yeni fiyatlarda kablonete geçmek için hiçbir sebep göremiyorum. Çok yanlış yapıyorlar.
  • https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,519,sinir-sizsiniz-kampanyasi

31.12.17'e kadar geçerli.

Bence şu an için en mantıklı paket bu

25 mbps akıllı sınırsız + KabloTV Temel Paket

İnternet : (00:00 - 19:00 arası saatler) Hız 25 mbps
    (19:00 - 24:00 arası saatler) Hız 10 mbps
    Upload standart 2 mbps

Kota yok,ek ücret yok her şey dahil 69,90 TL gayet makul geldi bana ek ücret vs göremedim detaylı baktım.

Normal'de 25 - 16'a düşüyordu akk varken vs diyebilirsiniz ama sürekli 16 kullanmak yerine belli saatlerde 25 mbps rahat kullanmak daha mantıklı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 1 Mayıs 2017; 11:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

https://www.turksatkablo.com.tr/Tum-Kampanyalar,519,sinir-sizsiniz-kampanyasi

31.12.17'e kadar geçerli.

Bence şu an için en mantıklı paket bu

25 mbps akıllı sınırsız + KabloTV Temel Paket

İnternet : (00:00 - 19:00 arası saatler) Hız 25 mbps
    (19:00 - 24:00 arası saatler) Hız 10 mbps
    Upload standart 2 mbps

Kota yok,ek ücret yok her şey dahil 69,90 TL gayet makul geldi bana ek ücret vs göremedim detaylı baktım.

Normal'de 25 - 16'a düşüyordu akk varken vs diyebilirsiniz ama sürekli 16 kullanmak yerine belli saatlerde 25 mbps rahat kullanmak daha mantıklı değil mi ?

Hocam 10 mbps'e düşeceği nerde yazıyor? Kampanya detaylarında öyle bir açıklama bulamadım.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

Tarifeler kısmında da 10 mbps akıllı sınırsız 5 mbps'e 20 mbps akıllı sınırsız 10 mbps'e düşüyor, 25 mbps'lik bir tarife yok. Hız 19-00 arasında yarısına düşüyor gibi gözüküyor. 25 mbps için de 12,5 mbps'e düşmesi gerekmez mi?

Düzenleme: Tarifeler kısmını şimdi değiştirdiler, 20 mbps yazan 25 olmuş, 10'a düşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 1 Mayıs 2017; 14:49:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.