< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevyLacetti -- 10 Nisan 2020; 14:52:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChevyLacetti -- 10 Nisan 2020; 14:52:12 > |
En rezil ISS = Turknet
Ruhsal sağlığınız için uzak durunuz. |
Merhaba,
Geçmiş olsun bende 1 aydır bu eziyeti çekiyorum, internetim yok ve günlük internet, komşudan Wi-Fi falan idare etmeye çalışıyoruz. Ben konuyu bir sonraki seviyeye taşıdım ve mahkeme aşamasına götürüyorum. İstediğiniz kadar yazın aynı cevapları durmadan verecekler. Bazen kopyala yapıştır yaptıklarını anlamayın diye isimlerini yazmayacaklar bazende isimlerini bitişik yazacaklar. Hiç zaman kaybetmeden iptal edin taahatsüz diğer firmaları deneyin. Ben mahkeme sürecimizi olumsuz etkilememesi ve hesap kayıtlarımızı silmesinler diye hala bekliyorum başka bir servis sağlayıcıya geçmedim. Topkapı santralinin yanında oturuyorum. https://forum.donanimhaber.com/turk-net-e-dava-acabilir-miyim-1-aydir-internet-yok--142584464-3#142744256 Ayrıca TürkNet yetkilisi hiç etiketlemeyin, size "bilgileriniz pm'den atın" yazacak sonra online işlem sayfasındaki yazıyı yazacak. Aciliyetiyle ilgili olarak arkadaşlarımı bilgilendirdim diye de 2. mesajı yazacak. Problemi çözmek istiyorsanız, başka firmaya geçin. |
Millenicom şikayet sayfasında da söyledim burada da söylüyorum gidin Netspeed kullanın bu iki firmadan (Türknet, Millenicom) daha iyidir övdüğüm için söylemiyorum ciddi bir sıkıntı olsa bende ayrılırım firmadan ama bu üç firmadan Netspeed daha iyi.
|
Sen tam bir kıl müsterisin her gün ger gün neden ariyosunki 3-4 icinde acilacak demisler
|
TurkNet ve birçok ülkedeki firmanın en büyük sorunu bu tarz bilgi ilgi eğitim isteyen mesleklerde dahil her sektörde insanlara en az asgari ücreti vererek eleman alımı yapmaları. Hadi onuda geçin aldın adamı kendin eğit. Oda yok. Tüm çalışanları çağrı merkezi çalışanı seviyesinde adsl nedir vdsl nedir fiber nedir bunları dahil bilmeyen ve bu eğitim verilmemiş insanlar. Böyle olunca sorun olmasa sıkıntı yok ama en ufak bir sorunda başına büyük bir bela alıyorsun. Şirketinde çalışana hiçbir eğitim yöntem göstermemesinden öyle saçma yalan dolan hikaye muhabbetler dönüyor ki kepazelik. Sinan bey utanmalı bu durumdan. 10'a yakın çevremi taşıdım TurkNet'e direk taşımalarda sıkıntı yok ama yeni başvuru olursa haftalarca aylarca bekleten hiçbir sorumluluk almayan sadece Telekomun altyapısını pazarlıyım ben gerisine dokunmam telekoma mail atarım bir sorun olursa onlar halletsin gerisi umrumda değil gelen parayı hesaplarım beğenmeyen çıksın gitsin yada aylarca isteyen beklesin bu mantık ile işletilen bir firma. Son fiyat arttırımları ile bir cazibesi de kalmadı 75 TL. Altyapısı ADSL olanların asla tercih etmemesi gereken bir firma oldu maalesef. Altyapınız yüksekse sadece tercih edilebilir oda bağlayabilirseniz interneti tabi. Bu konuda en büyük sorunlardan biriside bunları denetlemeyen maaşını bizim vergilerimiz ile alıp vatandaşın hakkını korumayan bu firmalar ile ahbap çavuş ilişkisinde onları koruyan BTK denen vatandaşına hain firmadır. Yıllarca AKK'yi kaldırtmayan ve birçok düzenlemeyi hala yapmayan bu devlet kurumu yüzünden bu firmalar böyle kafasına göre at koşturuyor ülkede.
|
İnsanlar gerçekten çok fazla cahil. Aynı konunun farklı renginide bir süre popüler konularda duran millenicom başlığında gördüm. Birinizde çıkıp arkadaşlar TürkNetliyim/Millenicom'luyum bu hızı şu paraya veriyolar diyerek başlık açmıyor. Fakat firma bi şekilde hata yaptımı yada süreçte bir aksaklık oldumu kendisini paralayana kadar oraya şikayet edicem buna şöyle başlık açıcam diyerek kendinizi yırtıyorsunuz. Türk Telekomun belki 20 milyon abonesi var ve 20 milyonun rahat 7 milyon tanesi çöp internet kullanıyor. Fakat bir taneside Türk TElekom rezilliği diye gelip başlık açamıyor. Açamazsınız çünkü verdiğiniz 100 liraya 8 mbps taahütü kendinizide paralasanız 24 ay o çöp interneti kullanıcaksınız. Ama bu iki firma aynı altyapıyı kullanıpta TT ekiplerinin yapamadığı işi yapmaya çalışıyorlar. Hemde daha ucuza. Türk Telekomda sesini çıkaramayan arkadaşların hepsi gelip burada bana bunu yaptılar bana şunu yaptılar diye başlık açıyor. Aynı konunun içine girdiğim zamanda Bende 2 senedir kullanıyorum çok memnunum diyen arkadaşlarıda görüyoruz. Konu sahibi olan arkadaş bu olayı TürkNett'te değil şurada yaklaşık 5/6 adet olan ( ki daha fazlada saymıyorum hepsini ) İSS'lerin herhangi birinde de yaşayabilirdi. Ama 1 haftalık süreçte arkaplanda dönen işlemelri bilmediği için destek yetkilisi arkadaşında gelip burda durumu anlatmaya çalışırken hala daha kendini paralayarak bana hizmet verin demekte. Arkadaşlar bu firmalar sizi bekleterek hiçbir para kazanmıyor. Sizin internetiniz bağlanıp online olana kadar size faturada çıkartmıyorlar. Siz sanırım bu şekilde düşünüyosunuz. Fakat sizin modeminiz interneti alana kadar fatura kesmiyor bu firmalar size. Neden sanki size hem internet vermeyip hemde sırtınızdan para kazanıyormuş gibi davranıyorsunuz ? Ülke zaten olmuş çöplük, kimisi evden çalışıyor, kimisi siz evde arkanızı yayıp yatarken maske ile sahada çalışıyor internetinizin bağlantılarını halletmek için. Tam bu hayatın çöplüğe döndüğü dönemde sanki herşey çok normalmiş gibide hizmet istiyorsunuz. Şu tip konuları açan insanları gerçekten anlamıyorum. Gerçekten madur olan birisi olsa ki vardı yardımcıda oldum eyvallah diyicem. Türk Telekoma gidicem diye belirtiyorsunuzda TT saha ekipleri şuan hiçbir yere çıkmak istemiyor ki. Bu dönemde herkes evinde yatarken bu adamlar hala çalışmak zorunda. Biraz insanlara saygı gösterin. Normalde aramamasıyla bilinen firma sizi aradığı halde milletede küfür etmek istiyorum siz aptalsınız siz busunuz siz şusunuz diyorsunuz. Millenicomda'da aynı tipler var TürkNet başlığında da aynı tipler var, Netspeed başlığında da aynı tipler var. Madem uzun sürdü çık git kardeşim senin tutanmı var. Taahhüt yapmadın birşey yapmadın. Git Türk Telekoma, Süperonline'a, Kablonet'e, Vodafone'da adam madem sana hizmeti veremedi git. Ne bu insanlara karşı küfür etsek size, kimse bir b.k bilmiyor lafları filan. Aynı olayları TT ve Süperonline'da yaşayan abonelerin sesleri niyeyse çıkamıyor işte taahütden dolayı. Yazık. Size şunuda net söyliyeyim. Konu sahibi arkadaşa TürkNet yada atıyorum Millenicom bağlasaydı İNternetim çok iyi iyiki bu oparatore geçmişim arkadaşlar herkese tavsiye ediyorum diye bir konu açmazdı. Yada kimsenin vermediği 35 mbps'lik innterneti 70-80 lirayada alsaydı yine açmazdı. Bu 3-4 adet TT altyapısını kullanıpta 35-80-100 mbps gibi VDSL hızları 75-85 liraya alan kimsede açmıyor. Ama insanlar Bu tip firmaların kötü bir yönünü bulupta sizi rezil edicem size bunu yapıcam mantalitesiyle bir yere varabileceklerini düşünüyorlar. Emin olun geçmişte telekom işleriyle uğraşmış biri olarak söylüyorum sizin gibi tiplerle ilgilenen arkadaşa yaptığınız davranışlar, saygısız konuşmalarınız, karşınızdakini süreci hiç bilmeden arka planda ne döndüğün mailleri yazışmaları bilmeden aptal yerine koymanız yüzünden adam sana yardımcı olucaksada olmak istemiyordur. Buda benden sana bir bilgi.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 10 Nisan 2020; 11:17:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nelson1905 -- 8 Nisan 2020; 12:38:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |