Şimdi Ara

Turksat taahhüt bitmesine yakın artan aramalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taahhütüm gelecek ayın ortalarında bitiyor ve son zamanlarda değişik değişik cep telefonu, 850'li numaralardan aranıp duruyorum. Herkes güya genel merkezden en yetkili kişi. Onlar aradıkça engelliyorum.

Bunlar taahhüt başına prim mi alıyor? Bu kadar neden darlıyorlar? Daha 1 ay var neredeyse.

Tahhüt yapmasam ne kadar öderim nerden görürüm? Online işlemlerle bayi arasında fiyat farkı var mı?

• Beni de arıyorlar 2 haftadır ve 2 ay var taahhüt süremin bitmesine, ekim itibariyle zam geleceğini söyleyip taahhüdü erkene almaya çalışıyorlar. Belki de gerçekten zam gelecektir tabi, bilemiyorum ama buradan bir arkadaş da kendisine eylül ayı başında zam geleceğinin söylendiğini ve zam gelmediğini söyledi.

Bu arada bana teklif ettikleri fiyat web sitesinde yer alan fiyat ile aynı, tek avantajları 2 ay erken olarak daha yüksek fatura ödetmeleri olacak diye düşünüyorum.

Kararsız da kaldım ama bekleyeceğim sanırım.

• Zam geldi konuşmasını ikna etmek için kullandıklarını düşünüyorum. Bir iki fatura önceden yüksek faturadan ödemeye başlatacaklar. Benim taahhüdüm 22 ekimde bitiyor. Ağustosta aramaya başladılar. Ama bekleyeceğim, taahhüt bitimine bir iki gün kala taahhütümü güncelleyeceğim. Bu arada zam gelirse şansa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin. -- 24 Eylül 2024; 21:47:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.