Şimdi Ara

Türksat'tan yeni internet tarifeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRKSAT A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, dün başlayan yeni tarife ile UYDUNET aboneleri, 10 Mbps
    hızında 5 GB kotalı interneti 29 TL'ye, 10 Mbps hızında 8 GB kotalı interneti 39 TL'ye ve 15 GB kotalı interneti ise 49 TL'ye kullanabilecek.

UYDUNET abonelerinin, sahip oldukları internet erişimini kendilerinin kontrol edebildiği, kullandığı kadar ödediği ve en fazla ne kadar ödeyeceklerini de önceden bildikleri ifade edilen açıklamada, yeni kampanyaya başvurmak isteyen vatandaşların, ayrıntılı bilgiyi, kurumun ''www.uydunet.net'' adresinden veya 444 0 126 numaralı telefondan öğrenebilecekleri kaydedildi.

http://www.uydunet.net/icerik/tarifeler.php

• Kendi kendilerine bişeyler yapıp durmuşlar yine , nerede sınırsız tarifelerde değişiklik. Hep yalan dolan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

Kendi kendilerine bişeyler yapıp durmuşlar yine , nerede sınırsız tarifelerde değişiklik. Hep yalan dolan.
    sacmalık ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

sacmalık ötesi

Alıntıları Göster
    10mb iyi.Hızı değiştirdim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gul1

10mb iyi.Hızı değiştirdim bakalım

Alıntıları Göster
    TTNET'in 8mbit 15GB kotali paketine karsilik vermisler sadece... Trendleri TTNET tekeli belirliyor, Turksat taklit ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHArcadia

TTNET'in 8mbit 15GB kotali paketine karsilik vermisler sadece... Trendleri TTNET tekeli belirliyor, Turksat taklit ediyor.

Alıntıları Göster
    Bu tarifeye geçenler dikkatli kullansın derim çünkü kota aşımı ttnet'deki gibi hız düşüşü değil, ücretle doğru orantılı gidiyor. Sonra 600 liralık faturayla karşılaşırsınız. Max ücret ttnet'de daha makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 7 Haziran 2009; 12:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: James T. Kirk

Bu tarifeye geçenler dikkatli kullansın derim çünkü kota aşımı ttnet'deki gibi hız düşüşü değil, ücretle doğru orantılı gidiyor. Sonra 600 liralık faturayla karşılaşırsınız. Max ücret ttnet'de daha makul.

Alıntıları Göster
    rekabet falan yalan.resmen kartel yapıyor bu 2 şirket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: climanjero

Alıntıları Göster
    TTnet in 3G den korkup bu 8MBPS yi çıkarığı için turksat ta geri kalmıyor hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender96

TTnet in 3G den korkup bu 8MBPS yi çıkarığı için turksat ta geri kalmıyor hayırlısı.

Alıntıları Göster
    16mb hala 924 tl yuhhh ben vdsl2 16 mb sınırsıza 110 tl oduyorum cokta memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nevrans

downlaod hızın nasıl hocam peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

quote:

Orjinalden alıntı: nevrans

downlaod hızın nasıl hocam peki?

Alıntıları Göster
    biri abonesiyim
    1mbit sınırsız 46ytl ödüyorum.

20gb-70gb arası aylık downloadum var.

kotalı seçenekler bana yaramıyor çünkü kotalı iken hep 62 ödüyordum. 4gb kota yetersiz geliyordu.

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

biri abonesiyim
    1mbit sınırsız 46ytl ödüyorum.

20gb-70gb arası aylık downloadum var.

kotalı seçenekler bana yaramıyor çünkü kotalı iken hep 62 ödüyordum. 4gb kota yetersiz geliyordu.

saygılar.

Alıntıları Göster
    8 mbit 'i 4 mbit fiyatına dusurmeleri lazım 70-80 arası olması lazım.bu nasıl bir fiyatlandırmadır anlayamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

8 mbit 'i 4 mbit fiyatına dusurmeleri lazım 70-80 arası olması lazım.bu nasıl bir fiyatlandırmadır anlayamadım gitti.

Alıntıları Göster
    Kotalı interneti icad edenin kulaklarını bol bol çınlatalım arkadaşlar. Bu ülkede internet kullanıcılarının haklarını korumayan hala 1mbit kullandıran başbakanada saygılarımla!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: climanjero

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: climanjero

doğru söze ne denir

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanx

quote:

doğru söze ne denir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

quote:

doğru söze ne denir

evet, acikca oligopoli var turkiyede ISS pazarinda. haliyle servis kalitesiz, karlar yuksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHArcadia -- 7 Haziran 2009; 23:04:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHArcadia

quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

quote:

doğru söze ne denir

evet, acikca oligopoli var turkiyede ISS pazarinda. haliyle servis kalitesiz, karlar yuksek.

Alıntıları Göster
    evet, kesinlikle doğru...

• quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

evet, kesinlikle doğru...

Alıntıları Göster
    bizi dandik bağlantıları kullanmaya mecbur eden, göz yuman, satan, vurdu kaçtı yapan herkese hakkımı haram ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuiWan

bizi dandik bağlantıları kullanmaya mecbur eden, göz yuman, satan, vurdu kaçtı yapan herkese hakkımı haram ediyorum.

Alıntıları Göster
    Isin basina isten anlamayan birini oturturlarsa olacagi budur.
    Adam telekomun kota olayini anlamamis bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

Isin basina isten anlamayan birini oturturlarsa olacagi budur.
    Adam telekomun kota olayini anlamamis bile

Alıntıları Göster
    Yahu bu kota olayı hangi ülkelerde var gerçekten merak ediyorum? Eğer başka ülkelerde varsa eminim o kotalı internet en az 250 GB ve 32 mbit gibi bir bağlantı vardır ve ücreti de çok ucuzdur.Ne zaman 32 mbiti 49 ytl gibi bir fiyata vericekler kim bilir...Ülkede bu zihniyet olduktan sonra hiçbir alanda gelişemiyoruz ve gelişemeyicez de bu gidişle...

• quote:

Orijinalden alıntı: _RadagasT_

Yahu bu kota olayı hangi ülkelerde var gerçekten merak ediyorum? Eğer başka ülkelerde varsa eminim o kotalı internet en az 250 GB ve 32 mbit gibi bir bağlantı vardır ve ücreti de çok ucuzdur.Ne zaman 32 mbiti 49 ytl gibi bir fiyata vericekler kim bilir...Ülkede bu zihniyet olduktan sonra hiçbir alanda gelişemiyoruz ve gelişemeyicez de bu gidişle...

Alıntıları Göster
    saçmalık allah aşkına kaç kişi uydunet kullanıyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.