Şimdi Ara

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modemde UPS var, elektrik kesilse de 5 saate kadar DSL kesilmiyor.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Bağlı olduğun saha dolabının aküsü vs mi var? Hepsinde yok diye biliyorum.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Evet Tip-7 dolabın aküsü var, 5 saat kadar DSL gelmeye devam ediyor. Tabi o zamandan sonra dolap da pes ediyor ve sinyal kesiliyor.

Bana kalsa ben 2 gün modemi açık tutarım da Turk Telekom santrali açık tutamıyor ki TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! 

Benim rekor 15 gün. 15. günün sonunda yağmur yağıyor ve sinyal gidiyor :)

Şuan 6. gündeymişim

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elektrik dağıtım şirketleri kanunen belirli bir saatin üzerinde plansız kesinti yapamıyorlar. Bir arıza olduğunda onu belirli bir süre içerisinde gidermeleri gerekiyor. Bu sebeple bu akü işinin üzerinde çok durulmuyor olabilir.

Ayedaş planlı kesintileri çok sever mesela ama sağolsunlar kesmeden önce sms atıyorlar. Bedaş ı bilmiyorum belki de çok kesmeyi sevmiyordur elektriği. TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! 

• Desident D kullanıcısına yanıt

Ben ayda bir odamı temizlerken modemi falan da söküp tozunu alıyorum ortalığın. Yoksa 2-3 ay kopmaz benim DSL

Bizim burada eskiden büyük hastaneler vardı, o yüzden elektrik dağıtımı kesilmeyecek şekilde yapılmış sanırım o zamanlardan. Yılda toplasanız 1-2 saat gider gitmez

• Beni merak ettirdiniz açtım modem sayfasını buyrun sonuç. (ZTE modem o yüzden Türkçesi biraz kayık)

Alıntı

metni:
    IPv4 Çevrimiçi Süresi0 gün 6 saat 11 dakikalar 53 saniye

Elektrik gidip gelmiş yani velhasıl. Ayedaş müsaade etmez o kadar günler açık kalmasına. TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! Bizleri düşünüp modemi resetliyor adamlar bağlantı daha stabil çalışsın diye. Hizmet işte, beğenmezsiniz. TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Ekim 2022; 16:0:11 >

Doğrudur. SCADA sistemi yaygınlaşsa da artık şu kesintiler tamamen sıfıra inse. SCADA sayesinde anlık kontrol edebiliyorlar kesintileri. TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! Zamanla yaygınlaşır inşallah tüm Türkiye de.

• TheMecEngineer kullanıcısına yanıt

Hız testiniz 110 Mbps gibi 100 Mbps den biraz fazla çıkıyorsa belki olabilir ama 95 Mbps ise zaten 100 Mbps link hızına takıldığınız için daha üstünü alamazsınız.

• LBRTN kullanıcısına yanıt

VDSL vektörlemeyi açamazlar, böyle bir teknolojinin varlığını unutun. Bütün modemlerin ve saha dolabındaki kartların değişmesi lazım, bu imkânsız. Hadi TTNet olanları Telekom masrafa girip değiştirdi, diğer ISS lerin modemlerini nasıl değiştirecek? 1 tanesi desteklemezse vektörleme düzgün çalışmıyor. İngiltere bunu kullanırken vazgeçiyor siz fiber yerine VDSL den medet umuyorsunuz.

Hepsinde akü var ama o akülere bakan var mı TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! 

• Drahmizm kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi 95 mbps üstüne çıkmıyor. 100/8 devam o halde 😁

Bizim sokakta Kablonet ve VDSL TT var başka birşey yok. Tüm mahalle Türksat Kullanıyor. 3-5 kişi VDSL kullanıyor sadece. Benim oturduğum yerde tek VDSL kullanan benim. Bu da benim işime geliyor tabii ki.

Benim 2. evde FTTH var ama bir değişiklik yok. Paketim 35.
    Evlerin arasında 15km var ama VDSL pingi 8-9 çıkarken FTTH 6-7

Benim VDSL fiberden iyi ya.

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 15 Ekim 2022; 18:16:36 >
  • Desident D kullanıcısına yanıt

Özellikle Fatih ilçesinde herkes Kablonet kullanıyor. Geçen gün işim düştü bir binaya girdim, 14 daireli apartmanda 10 tane Kablonet kullanan var, 2 kişi sadece TT fiberi çekmiş. Bilinç olmayınca kimse anlamıyor Fiberden

Bana indirme hızı lazım ama şart değil. Ancak pingin iyi olması şart. Kablonet ise ping konusunda berbat. Yoksa ben de tercih edeceğim. Ben 29-30ms görürken, Kablonet kullanan arkadaşım 60'ın altına düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 15 Ekim 2022; 19:2:54 >
  • Sultangazideyim internet hızım 200mb olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTH var odamın içerisine kadar kablo ile geliyor.

Konu sayesinde hızların arttırıldığını gördüm şükürler olsun tt sonunda bişeler yaptın güzel

• Ben de geçen gün farkettim. 100 mbps aboneliğim var ve iki katına çıkmış. Bu yanlışlıklta bir iş var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.