Şimdi Ara

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam🙂

Dediğin gibi belli ki Telekom bir şeyler peşinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! millenicom 50 mbps fiber paketim

• phasan P kullanıcısına yanıt

Sanırım sadece Turk Telekom aboneleri için geçerli

• Zehiri vermişler alıştırmak için :)

• kurunc kullanıcısına yanıt

acaba herkesin mi hızı 200 oldu, yoksa sadece 100 olanların mı 200 oldu.

Eğer 100 olanlar olduysa kimse fark etmez. 100 zaten yeterince hızlı, arada çok fark anlaşılmaz.

Ama 16 mbit abonelerin de hızları 200 olduysa farkı çok net anlayacaklardır.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Benim 100mbit ftth.. hızım böyle şuan ve bu hızı Ethernet kablosuz Wi-Fi üzerinden alıyorum inş hep böyle kalır geçici değildir :)

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt

kalmaz öyle, bir süre sonra düşürürler. Hem adil değil.

İkimiz de 100Mbit abonesiyiz, aynı parayı veriyoruz.

Ama siz 200 alıyorsunuz, ben VDSL ile 94 alıyorum. Nerde adalet ?

valla sinirden duvarı kıracam 2 mbit upload verecek diye binbir test yapıyorlar, ama ftth ye kafaya göre 100-200mbit fazla verebiliyorlar sorun yok. bu xdsl kullanıcılarını havada oynatıyor tt. vdsl vectoring açsa bende fiber gibi 250mbps alabilirdim mesela.

• LBRTN kullanıcısına yanıt

açmazlar vectoring VDSL35b falan, 100mbit son nokta. Fiber gelene kadar devam ederiz böyle

• Tüh bizi niye 2 katına çıkarmadılar 😀
    İnşallah ülkede ki minimum internet hızı 200 mbps olur altına düşmez 🙋‍♂️
    TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün gece 200 mbit yüksekliği gördüm, 3 kez modem resetlendi bağlantı gitti geldi, bugun öğlen 94 mbiti geçmedi hız testi ama uploadım hep 29 çıktı, şuanm 94 mbitten 200 mbite çıkmış, bu dalgalanma ne zaman sona erecek. Çanakkale merkezdeyim. Umarım 100 mbit fiberde biter en az 200 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 15 Ekim 2022; 15:12:47 >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Sağolasın hocam. Aynen bir test yapıyorlar muhtemelen o yüzden arttırmışlardır. TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! Bir zaman sonra geri düşürürler.

• TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

An itibariyle halen devam ediyor yüksek hızlar. Dün geceden beri bu şekilde. Pingler yükselmişti ama onlar da normale dönüyor gibi.

• Bana ay başından beri ara ara bu mesaj geliyordu. Hoş VDSL kullanıyorum, beni ilgilendirmiyor olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimolacakadam

hangi şehirler? ben de aynı.

İstanbul hocam benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 15 Ekim 2022; 15:31:22 >
  • VDSL ile 94 alıyorum ama en azından kopmuyor :D 10 gündür PPPOE hiç kopmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 15 Ekim 2022; 15:45:13 >
  • vdsl kullanıcıları uzaktan ekmek banmaya devam.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Benzer mesajlar bana da geliyor hocam belirli bir süredir.

Sizin orada elektrik kesilmiyor demek ki. Ayedaş sağolsun elektriği kesmek suretiyle modemimizi de resetlemiş oluyor bizim belirli aralıklarla. TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.