Aradan 1 tane DSLAM eksildi diye sizin Fiber internetler bedavaya geliyor sanki. İkisi de çok masraflı. Size ONT + router veriyorlar, onların parası da bizden çıkıyor. Alınan 10 liralık kira bedeli cihazların ücretini karşılamıyor ki, çok az kalıyor. Zaten zorunlu dönüşüm olan yerlerde ONT kirası da alınmıyor, bedavaya fibere gerçiriliyorlar ve 200 alıyorlar. Aynı parayı veren biz 100ü geçemiyoruz.. Bugün Telekomla konuştum gene, Fiber getirin Turk Telekom'a geçeyim dedim. ''Bizim müşterimiz olmadığınız için Fiber talebi alamıyoruz, kendi firmanıza söyleyin.'' dediler. Israrla dedim ki ''Fiber getirin sizin müşteriniz olayım, öyle %20ye FTTH verip geri kalanı sömüyorsunuz, hadi getirin Turk Telekom'a geçeyim '' dedim. Robot gibi konuşuyor anca müşteri temsilcileri - Fiber getirmek için uğraştık, yok getirmediler hadi tamam olsun dedik - Var olan VDSL altyapı ile Uploadlar biraz yükseltilsin dedik, olmaz dediler - Bari Fiber abone ile aynı parayı vermeyelim, bize biraz daha ucuza verilsin dedik gene yok, aynı parayı istiyorlar. Bu kadar rezilliği üstüne gelip bir de FTTH download'larını ikiye katlıyorlar, uploadlarını 3e katlıyorlar Yani 50 kişi oturup VDSL kullanıcılarını nasıl daha rahatsız edebiliriz, onları nasıl daha fazla üzebiliriz diye uğraşıyorlar, bunun başka bir açıklaması yokç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 16 Ekim 2022; 20:32:36 > |
TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! (5. sayfa)
-
-
Söylediğiniz şeye katılıyorum. Bir aralar maalesef ben de bunun gibilerini yaşadım. Taşındığım yere türk telekom altyapı getirmediği için superbox belasına girdim. İnsanlardan katbekat daha fazla para ödüyorduk ama çok daha düşük hız alıyorduk. Türkiye'de internet konusunda bir adillik söz konusu değil maalesef. Birisi 140 tl ye 1000 mbps simetrik alır kimisi 600 tl'ye 1000 mbps downloada 50 upload alır, kimisi de hiç altyapısı olmadığı için 15 mbps lik internete 680 tl öder. Kampanyalar da aynı şekilde. Müşteri hizmetlerini arıyorsun daha az fiyat söylüyor internete giriyorsun daha fazla fiyat istiyorlar. Madem daha ucuza verebiliyorsun niye internet sitesi üzerinden de o fiyata göstermiyorsun? Abonelerin kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar. Türk Telekom insanlara "adam araştırmaz bence bundan daha fazla para koparalım" der gibi. Forumda ya da internette araştırmazsa belki internete 50 tl daha fazla ödeyebilecek insanlarla dolu. Kötü hizmet alanla iyi hizmet alan aynı parayı ödemesi maalesef çok kötü bir durum. Umarım size de fiber bir an önce gelir. Bu arada her fiberi olan zengin değil daha çok şans meselesi :/
-
VDSL kullanıcıları cayır cayır yanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
türknet trolleride ayrı bezdirdi. telekom konusu bu anladık simetrik internetiniz var...
-
Mevcut 100 mbps abonesiyim.Hızım dedikleri gibi 200 mbps ye çıkmadı,müşteri hizmetlerini aradım durumu aktardım söylenenler akıllara ziyan.
Hızınızı kampanya dahilinde 200 mbps ye çıkaralım fakat 1 Kasımdan itibaren 200 mbps ücreti ödemeye başlarsınız bir dahada 100 mbps hıza dönemezsiniz dedi müşteri temsilcisi.
Ya dedim bu nasıl iş hani 31 ekime kadar hız 200 mbps ye çıkarılacak daha sonra 31 ekimde 100 mbps ye tekrar düşecek diye açıklama yaptınız diyorum hala aynısını söylüyor 1 Kasımdan itibaren 200 mbps hız ücreti ödemeyi kabul ederseniz yapalım diyor.
Sizin yapacağınız kampanya bu kadar olur dedim kapadım tlfnu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 16 Ekim 2022; 23:39:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
twitterden yaz :)
-
Yazdım hocam bakalım ne olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FTTB için geçerli miii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
görmemişin fiber interneti olmuş, daha düne kadar adsl kullanan adam gelmiş hava atıyor. sonradan görme varoşların hepsi aynı
-
Cayır cayır yanmışşın.quote:
Orijinalden alıntı: LBRTNgörmemişin fiber interneti olmuş, daha düne kadar adsl kullanan adam gelmiş hava atıyor. sonradan görme varoşların hepsi aynı
Anamızın karnından fiber zütümüze bağlı mı doğsaydık?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 17 Ekim 2022; 9:21:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Elektrik eskisi kadar sık kesilmediği için üzerinde durmuyorlar diye düşünüyorum hocam.
-
Anladım hocam.
-
FTTB/Gpon kullanıyorum, denemek için müşteri hizmetlerini aradım. Hattım 200 MBps desteklemiyormuş güya. Ceo'ya mail attım, 1000 MBps destekliyorlar diye bölge müdürlüğünden aradılar. Ortada kaldık gene.
Bu arada Frankfurt sunucularında ortalama kaç ms alıyorsunuz? Tracert yapacağım IP var mı arkadaşlar?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X