Merhaba, TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcısıyım, Bir test yapayım dedim sonuç böyle: Acaba yanlışlıkla uygulamadan basıp paket mi yükselttim diye düşündüm ama paketimde aynı, 100mbps FTTH kullanıcıları bir test atabilir mi ? Bölgesel falan mı acaba ? Edit: Güncel olarak hız hâlâ yüksek, muhtemelen TürkTelekom bir şeyleri test ediyor. Türk Telekomtwitter “Türk Telekom olarak 100 mbps hızındaki fiber müşterilerimizin paket hızlarını, internet kullanımını daha hızlı deneyimleyebilmeleri için 31 Ekime kadar 200mbps'ye çıkarıyoruz. Keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.” https://twitter.com/turktelekom/status/1581562741461962752?s=21TürkTelekom: Türk Telekom olarak 100 mbps hızındaki fiber müşterilerimizin paket hızlarını, internet kullanımını daha hızlı deneyimleyebilmeleri için 31 Ekime kadar 200mbps'ye çıkarıyoruz. Keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 16 Ekim 2022; 13:9:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!
-
-
-
Fiber kullanan zenginlere hızlar kürekle veriliyor maşallah, biz fakir VDSL kullanıcıları da halen sürünüyoruz. Ne upload artıyor ne bişey
-
bunu kim açtı
-
hangi şehirler? ben de aynı.
-
Fiber kullanan bir tane eş dost arkadaş akrabam yok ki ben de sorayım. Bütün tanıdığım herkes VDSL kullanıyor :(
-
Hepiniz fakir misiniz
-
evet, 50-60 senelik binalarda yaşıyoruz
-
Eskişehir’de ben test yaptım ve bir tanıdığa test yaptırdım değerler iki katı bizde de. Download 200, upload 25 civarında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim bina 10 yıllık ama yaz kış aynı binadayız.
-
Çoğul eki kullanırken kendim ve tanıdığım insanları kastettim. Ben de yaz kış aynı binada yaşıyorum. Tanıdığım ne kadar aile bireyi tanıdık varsa hepsi VDSL
-
Bum güm pat çat ortalık toz dumaaaann olduuu.
Puahahahah buna patladım hocam eline sağlık ya. :D
Bence bu mesaj çerçeveletilip forum kullanıcılarının evinde bir odaya asılmalı. Ama sadece zengin olanların evinde.
ONT'nin hemen yanına olur mesela hahahahah :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bende aynı şekilde hızım yüksek çıktı 200mbit çıktı haftasonuna özel mi acaba.. inş kalıcı yükselmiştir :)
Merhaba arkadaşlar benim de durum aynı. 100 FTTH ama sonuçlar 200 den düşmüyor ve upload rekor kırıyor. Telekom bir şeyleri test ediyor sanırım.
Ping düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Ekim 2022; 23:35:21 >
-
Bende de 100 mbps fttb var ama değerler normal. Şimdilik kıyak sadece ftth kullanıcılarına :)
Bu akşamdan itibaren başlayan bir gecikme sorunu var yurt dışı sunucularda. Hız artması mevzusuyla alakalı gibi duruyor.
-
VDSL kullanıcılarına 2 Mbit hız artışı yapacaklardı, 8 olan uploadımız 10 olacaktı, hiçbir sorun yaşamadan hayatımıza devam edecektik.
Ama Turk Telekom gidip FTTH kullanıcılarının 100 olan download hızlarını 200 yaptı, şimdi yurtdışı çıkışları yetmiyor diyorlardır.
Ya şaka mısın Telekom ? VDSL'e 2Mbit artışı yapmaya korkuyorsun, ama FTTH abonelerine 100 Mbit artış yapıyorsun ?? Akıl almaz hareketler
-
Muhtemelen geçici bir durumdur.
-
ay sonuna kadar fiber 100 kullanıcılarının hızlarını 200 MİT yapmışlar telekom dedi bartındaki
Bizim bina 10 yıllık ama yaz kış aynı binadayız. |
tamam siz alamıyosunuz diye bizide çekin aşağıya, hatta 50 mbite çekin uygun görürseniz, sebebi biz miyiz? Biz alamıyoruz sizde alamayın.. iyi be, o zaman mis gibi olur o zaman herşey.... |
Hepiniz fakir misiniz |
Zehiri vermişler alıştırmak için :) |
VDSL vektörlemeyi açamazlar, böyle bir teknolojinin varlığını unutun. Bütün modemlerin ve saha dolabındaki kartların değişmesi lazım, bu imkânsız. Hadi TTNet olanları Telekom masrafa girip değiştirdi, diğer ISS lerin modemlerini nasıl değiştirecek? 1 tanesi desteklemezse vektörleme düzgün çalışmıyor. İngiltere bunu kullanırken vazgeçiyor siz fiber yerine VDSL den medet umuyorsunuz. |
Ben sizi destekliyorum, siz bizi aşağı çekme çabasında ttnet ile aynı safta yorumlar yapıyorsunuz. Yok siz 200 mbit alacaksınız bizim suçumuz ne, bilmem ne çocuk gibi ağlamalar..
Bu mu adil olan şimdi? Bence tüm evler fiberi hak ediyor ? |
Benzer içerikler
- 50 mbps internet hızı nasıl
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- elektrik kesintisi sonrası internet yok
- hgw fiber güçlü modem
- paket kaybı testi
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- turkcell abone sayısı
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- türk telekom internet çekmiyor
- en iyi internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X