Şimdi Ara

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcısıyım,

Bir test yapayım dedim sonuç böyle:

Acaba yanlışlıkla uygulamadan basıp paket mi yükselttim diye düşündüm ama paketimde aynı, 100mbps FTTH kullanıcıları bir test atabilir mi ? Bölgesel falan mı acaba ?

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

Edit: Güncel olarak hız hâlâ yüksek, muhtemelen TürkTelekom bir şeyleri test ediyor.

TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!Türk Telekomtwitter
    “Türk Telekom olarak 100 mbps hızındaki fiber müşterilerimizin paket hızlarını, internet kullanımını daha hızlı deneyimleyebilmeleri için 31 Ekime kadar 200mbps'ye çıkarıyoruz. Keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.”
    https://twitter.com/turktelekom/status/1581562741461962752?s=21

TürkTelekom: Türk Telekom olarak 100 mbps hızındaki fiber müşterilerimizin paket hızlarını, internet kullanımını daha hızlı deneyimleyebilmeleri için 31 Ekime kadar 200mbps'ye çıkarıyoruz. Keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 16 Ekim 2022; 13:9:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VDSL vektörlemeyi açamazlar, böyle bir teknolojinin varlığını unutun. Bütün modemlerin ve saha dolabındaki kartların değişmesi lazım, bu imkânsız. Hadi TTNet olanları Telekom masrafa girip değiştirdi, diğer ISS lerin modemlerini nasıl değiştirecek? 1 tanesi desteklemezse vektörleme düzgün çalışmıyor. İngiltere bunu kullanırken vazgeçiyor siz fiber yerine VDSL den medet umuyorsunuz.

• TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!
    Konuyu görünce test yaptım.Bende de hız 2 kat artmış

İstanbul/Çekmeköy
    100mpbs FTTH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber kullanan zenginlere hızlar kürekle veriliyor maşallah, biz fakir VDSL kullanıcıları da halen sürünüyoruz. Ne upload artıyor ne bişey

• TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ!

bunu kim açtı TürkTelekom 100Mbps FTTH kullanıcıları... (HIZLARI 2X ARTTIRMIŞ) AÇIKLAMA GELDİ! 

• hangi şehirler? ben de aynı.

• Fiber kullanan bir tane eş dost arkadaş akrabam yok ki ben de sorayım. Bütün tanıdığım herkes VDSL kullanıyor :(

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Hepiniz fakir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Drahmizm kullanıcısına yanıt

evet, 50-60 senelik binalarda yaşıyoruz

• Eskişehir’de ben test yaptım ve bir tanıdığa test yaptırdım değerler iki katı bizde de. Download 200, upload 25 civarında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Bizim bina 10 yıllık ama yaz kış aynı binadayız.

Çoğul eki kullanırken kendim ve tanıdığım insanları kastettim. Ben de yaz kış aynı binada yaşıyorum. Tanıdığım ne kadar aile bireyi tanıdık varsa hepsi VDSL

Bum güm pat çat ortalık toz dumaaaann olduuu.

Puahahahah buna patladım hocam eline sağlık ya. :D

Bence bu mesaj çerçeveletilip forum kullanıcılarının evinde bir odaya asılmalı. Ama sadece zengin olanların evinde.
    ONT'nin hemen yanına olur mesela hahahahah :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dejuf D kullanıcısına yanıt

• Bende aynı şekilde hızım yüksek çıktı 200mbit çıktı haftasonuna özel mi acaba.. inş kalıcı yükselmiştir :)

• Merhaba arkadaşlar benim de durum aynı. 100 FTTH ama sonuçlar 200 den düşmüyor ve upload rekor kırıyor. Telekom bir şeyleri test ediyor sanırım.

Ping düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Ekim 2022; 23:35:21 >

• Bende de 100 mbps fttb var ama değerler normal. Şimdilik kıyak sadece ftth kullanıcılarına :)

• Bu akşamdan itibaren başlayan bir gecikme sorunu var yurt dışı sunucularda. Hız artması mevzusuyla alakalı gibi duruyor.

• kron0S K kullanıcısına yanıt

VDSL kullanıcılarına 2 Mbit hız artışı yapacaklardı, 8 olan uploadımız 10 olacaktı, hiçbir sorun yaşamadan hayatımıza devam edecektik.

Ama Turk Telekom gidip FTTH kullanıcılarının 100 olan download hızlarını 200 yaptı, şimdi yurtdışı çıkışları yetmiyor diyorlardır.

Ya şaka mısın Telekom ? VDSL'e 2Mbit artışı yapmaya korkuyorsun, ama FTTH abonelerine 100 Mbit artış yapıyorsun ?? Akıl almaz hareketler

• Muhtemelen geçici bir durumdur.

• ay sonuna kadar fiber 100 kullanıcılarının hızlarını 200 MİT yapmışlar telekom dedi bartındaki

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.