Türktelekom 100mbps üstü internet paketleri (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hızlarla beraber fiyatlar artacaktır. O kadar yatırımın geri dönüşü olması çok muhtemel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlarla beraber fiyatlar düşecektir daha 2 hafta öncesine kadar 100mbps internet 169tl iken şuan 130tlye düştü büyük ihtimalle 200mbps paket 169tl olacak aynı şey superonlineda da oldu 100mbps ucuzladı 200mbps onun fiyatını aldı
-
-
GIBIR ve Netspeed bir şeyler yapmış sitesinde. Bakalım ne olacak sonu
-
Gereksiz pahalı. 1000/20 ne bilader 700 TL istiyor. En fazla olması gereken 300 TL. Upload hızı 4/2'si kadar.
-
Bu bir de alternatif operatör fiyatları. TT herhalde bunu 1500 den falan satar.
Oh ne güzel dünya ya. X ülkesi 1000 mbps kullanıyor bizde niye yok diye 10 yıl söyleniyorsun. Adam bir çıkarıyor asgari ücretin yaklaşık 4'de 1'i fiyat.
-
Gibirnet ve Netspeed 1000'e kadar paketleri eklemiş. Turknet kullanıyorum güncelleme yok
-
-
turknet alt yapi ne destekliyorsa onu veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu biliyorum. Ama ben ttnet fiber altyapısındayım. Zaten sordum paylaşım yapacaklarmış
1000/1000'e 100 satan 1000mbps ttnet altyapısına gene 100TL yaparlar herhalde
Bana gore fiyat ayni kalmaz sonucta kendi alt yapisi degil turknet eger kendi alt yapisi olsa idi o hizi 250 tl veriyor
Ama köyde 2 mbps bile nimet gibi
Koyun girisinde tip 7 saha dolabi oldugu halde bu hizlar ancak turk telekomdan beklenir not saha dolabi yeni kurulmadi 1 yada 2 yil olmustur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 26 Eylül 2021; 12:30:53 >
Köyün nifusuna göre baz istasyonu kursalar çok iyi olur. Örnek verirsem 500 kişilik köyse ben Vodafone olsam 4 tane kurarım. (2G-3G-4G)
*Köy girişi
*Köy Çıkışı
*Köy Ortası
*Köy Tepeliği
diye, sonra da sabit internete gerek kalmaz. Zaten Vodafone'da sınırsız paketler var.
bizim koyde hic baz istasyonu yok bizimkoye yakin havalimani var ordan baz istasyonuna baglaniyor 3 operatorde buda koyun girisine dogru gidince cekimde dusuklu oluyor
Allah kurtarsın, muhtar ile anlaşıp talep açın bence. Turkcell %80 baz istasyonu kurar.
Bizim koye baz istayonu kurulmaz kisin yasayan insanlar az ve cogu yasli insan
Hiç sinyal gelmiyorsa, şebeke dahi yoksa BTK gereği sinyal ulaşması zorunlu diye biliyorum. Yani öpe öpe kurarlar sizin oraya sadece talep lazım. Köyleri severim ama internetsizliği çok zordur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X