Şimdi Ara

Türktelekom 15 GB Aile Paketi Ekstra 10 TL İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailece 15GB Tarifesi ile 5 kişiye kadar ortak paylaşım yapabileceğiniz her yöne 5000 dakika + 15 GB cepten internet + grup içi SINIRSIZ dakika + her yöne SINIRSIZ SMS !

24 Ay Taahütlü olarak 89 TL + (Her kişi +10 TL Hesaba Eklenir)
    12 Ay Taahütlü olarak 99 TL + (Her kişi +10 TL Hesaba Eklenir)

Asıl güzel habere geleyim:

Evinde interneti Türktelekom olan yada evinde Türktelekom ev telefon hattı olan kişiler aile paketine geçtikten sonra:

AILECE 15GB KAMP (TC KİMLİK) YAZIP 5555

mesaj gönderip faturanızdan taahüt süresi boyunca ekstra 10 TL indirim yapılmış oluyor.

3 kişi kullanıyoruz fiyat olarak 100 TL olmaktadır. Ailecek kullanıp tek fatura ödemek isteyenlere tavsiye ederim.

Tarife ile ilgili Ayrıntı:https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/ailece-15gb-tarifesi-mevcut.aspx

DİPNOT: Önceden Ailece 6gb tarifesi kullanan eski türktelekom müşterisiydim. Türk telekom malesef eski müşterilerine yeni gelenlere göre çok cazip fırsat vermemektedir. Arkadaşlar yorumlara belirtmişler 11 gb lık olan kampanya daha mantıklı diye şunu belirteyim Yaz Fırsatı Türktelekom kampanyasından yararlanacak olan kişiler : Yeni Abone olanlar- Numara taşıma ile gelenler - Türk Telekomun faturasız hattı olup geçiş yapmak isteyenler. Benim gibi faturalı olup ta eski müşteri olanlar cazip olduğunu düşünmekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutukak -- 10 Temmuz 2016; 12:34:37 >

• Türk Telekom 11 GB - 1000 DK - 1000 SMS - 29 TL

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117694446

Bu tarife daha uygun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT'den şaşmayın çok iyi.
  • KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    Eski üyelerine yapmıyor bunu. yeni gelen yada numara taşıyanlara yapılan kampanya. Ben 6gb aile paketi kullanıyordum buna geçtim. Mecburiyetten diyelim.
  • TT ne kadar kötü olsa da Vodafone ve Turkcell daha iyi değildir. Hele Vodafone rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

Türk Telekom 11 GB - 1000 DK - 1000 SMS - 29 TL

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117694446

Bu tarife daha uygun bence

Şu varken aile paketi gölgede kalır

2000 dk 2000 sms 10 gb 35-40 tl gibi bi kampanya olsa da geçsek ailecek max 3 kişi

• KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    Kafama takıldı müşteri hizmetlerine aradım. Türktelekoma yeni gelenler için bir fırsat ayrıca türktelekomun eski müşterilerinden faturasız hattı olan kişileri faturalıya geçirmek adına sadece onlara uygulanmaktaymış. Her türlü bana uymadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutukak

Kafama takıldı müşteri hizmetlerine aradım. Türktelekoma yeni gelenler için bir fırsat ayrıca türktelekomun eski müşterilerinden faturasız hattı olan kişileri faturalıya geçirmek adına sadece onlara uygulanmaktaymış. Her türlü bana uymadı.

Maalesef size uymuyor sanırım ama başka operatörden gelen için diğeri daha uygun.

Aşağıda faturalı faturası TT liler geçebilir yazıyor

TARİFE DETAYLARI

Tarifeler kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, Türk Telekom mobil faturasız ve faturalı tarifelerden geçiş ile diğer operatöre numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içerisindeki tüm faydalar bittiyse aylık ücret tam, bitmediyse aylık ücret gün bazlı hesaplanılarak yansıtılır.

13.06.2016 tarihi itibarıyla tarifeye kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.