|
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (603. sayfa)
-
-
Nasıl geçiş yaptınız? Eşim 20 Gb eski egm de bu ay bitiyor.
-
Aynı paketi yenilettirmiyor. Bir üst pakete geçmenizi istiyor taahhüt/paket yenilemelerinde. -
Bitip Yeni Fatura Dönemine girince 5555 E mesaj atın
30/40 Gb tarifeye geçiş yapabilirsiniz
EMNİYET YENİ 30 273,50 +vergi
EMNİYET YENİ 40 303,90 +vergi
-
5 ve 10 GB olması dışında bence bir avantaji yok. Şuan Turkcell de 20 GB 310 TL mesela -
Emniyet Yeni 30 yazıp 5555'e gönderin.
-
3 ay yazıyor... Facebookta geçen haftalarda reklamda gördüm, alttaki resimde öyle yazıyor. Bende Faturalıdan faturasıza yeni geçtim.
-
Ben hoş 25 tarifesine geçtim hocam. Turkcell yeni kampanyası cazip geldi ama 3 ay 115tl daha cazip sanki. 3 ay bunu kullanıp artık başka seçeneklere bakarım -
Emekli paketi alamadım maalesef. Sms ile cevap gelecek dedi ama gelmedi. Kaldı öylece. Alabilsek iyiydi -
Web online işlemlerden deneyin
-
Adıma kayıtlı oğlumun kullandığı Turkcell hattın taahhütü ayın 10 u itibariyle bitmişti.
Türktelekom Faturasıza geçiş için çarşamba akşam 9 gibi bayiden başvuru yaptım bu gece sabaha karşı hattın geçiş işlemi tamamlandı.
Sabah 10 gibide hoş 25gb 750dk 750sms paketini 115tl karşılığı hatta tanımlattık.
Hatta tl yükleme en düşük rakam önceki haftalar 200tl idi, uygulamada en düşük rakam 250 tl ye yükseltilmiş bilginize.
-
Maalesef ilk oraya baktım orada yoktu sms attım. Siz yazınca tekrar baktım gene çıkmadı -
204 gün kala gelen teklifler
-
Turktelekom faturalı tarifeden mi gectiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 16 Kasım 2024; 15:3:55 > -
Bitmesine 6-8 gun kaldıgibda yapilsa ne olur
-
Yeni tarifeni 12 ay yerine
11 ay 6 gün ve ya 11 ay 8 gün kullanırsın
-
Evet hocam -
Bende hoş 25 kullanıyorum. Daha 2hafta olmadı geçeli. faturalı tarife gelirse geçerim . . Uygun tarife
Gelmezsede ocak ayından önce zam gelmeden turktelekomun faturasız 12aylık 2100tl 100gb 10000dk paketi düşünüyorum...
-
Yıllık alcaksanız 1800 e yüklüyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X