Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Malcolm... , M@DdY Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.393
Cevap
282
Favori
625.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dk ve neti birazdaha yüksek olsa mantıklı
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Nasıl geçiş yaptınız? Eşim 20 Gb eski egm de bu ay bitiyor.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Aynı paketi yenilettirmiyor. Bir üst pakete geçmenizi istiyor taahhüt/paket yenilemelerinde.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt

Bitip Yeni Fatura Dönemine girince 5555 E mesaj atın

30/40 Gb tarifeye geçiş yapabilirsiniz

EMNİYET YENİ 30 273,50 +vergi

EMNİYET YENİ 40 303,90 +vergi

• Expert#Ali E kullanıcısına yanıt
    5 ve 10 GB olması dışında bence bir avantaji yok. Şuan Turkcell de 20 GB 310 TL mesela
  • mmucit M kullanıcısına yanıt

Emniyet Yeni 30 yazıp 5555'e gönderin.

• LacWer kullanıcısına yanıt

3 ay yazıyor... Facebookta geçen haftalarda reklamda gördüm, alttaki resimde öyle yazıyor. Bende Faturalıdan faturasıza yeni geçtim.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL
  • yunusari Y kullanıcısına yanıt
    Ben hoş 25 tarifesine geçtim hocam. Turkcell yeni kampanyası cazip geldi ama 3 ay 115tl daha cazip sanki. 3 ay bunu kullanıp artık başka seçeneklere bakarım
  • Emekli paketi alamadım maalesef. Sms ile cevap gelecek dedi ama gelmedi. Kaldı öylece. Alabilsek iyiydi
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Web online işlemlerden deneyin

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL
  • Adıma kayıtlı oğlumun kullandığı Turkcell hattın taahhütü ayın 10 u itibariyle bitmişti.

Türktelekom Faturasıza geçiş için çarşamba akşam 9 gibi bayiden başvuru yaptım bu gece sabaha karşı hattın geçiş işlemi tamamlandı.

Sabah 10 gibide hoş 25gb 750dk 750sms paketini 115tl karşılığı hatta tanımlattık.

Hatta tl yükleme en düşük rakam önceki haftalar 200tl idi, uygulamada en düşük rakam 250 tl ye yükseltilmiş bilginize.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Maalesef ilk oraya baktım orada yoktu sms attım. Siz yazınca tekrar baktım gene çıkmadı
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

204 gün kala gelen teklifler

Turktelekom faturalı tarifeden mi gectiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 16 Kasım 2024; 15:3:55 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bitmesine 6-8 gun kaldıgibda yapilsa ne olur

• ender E kullanıcısına yanıt

Yeni tarifeni 12 ay yerine

11 ay 6 gün ve ya 11 ay 8 gün kullanırsın

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

Bende hoş 25 kullanıyorum. Daha 2hafta olmadı geçeli. faturalı tarife gelirse geçerim . . Uygun tarife

Gelmezsede ocak ayından önce zam gelmeden turktelekomun faturasız 12aylık 2100tl 100gb 10000dk paketi düşünüyorum...

• yunusari Y kullanıcısına yanıt

Yıllık alcaksanız 1800 e yüklüyorlar  

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159943132

• 
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.