Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ROLLING STONES Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.393
Cevap
282
Favori
625.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    değerli 12 tarifesi uygulamada çıkıyor. 300 liraya 5gb fazlasınıda veriyor bana fazla geldiği için almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt

İlk sayfada paket bilgisi var deneyebilirsin TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smksahin S kullanıcısına yanıt

Bimcell den TürkTelekoma geçiş yapmıyorlar

Yapan bayi bulursanız olur.

Diğer operatörlerden birine geçip daha sonra TürkTelekom Faturasıza gelip alabilirsiniz TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL 

• 220 küsüre ideal prime 35 kullanıyordum. Taahhüt son ayınsaydım, en ucuz gelen teklif 490 dan başlıyor. Aradım faturalıdan faturasız a geçiş birimini adam akıllı bir teklif sunmadılar. Adam geçiş anında oluyor deyip geçemeyeceğimi sandı. 3 kere emin misiniz onaylıyor musunuz dedi. Ben de geçtim.

Zaten şirket hattım var Turkcell platinium. O yeter bana. Bu çöp Telekom a 400 500 vermem. 6 ayda bir TL yüklerim hattım kapanmasın, olur biter.

• freeman02 F kullanıcısına yanıt

İdeal tarifelerde taahhüt süresi dolunca SÖZ yazıp 5555’e göndersek taahhütlü fiyattan 1 yıl daha kullanamıyor muyuz? Ben bu şekilde bir yıl daha kullanırız diye düşünüyordum eğer olmuyorsa kendime başka tarife bakayım.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Fenercell faturasızda hoş geldin paketi almaktan mı bahsediyorsunuz hocam

• Sitede güçlü fırsat tarifelerini gördüm yeni mi bunlar fiyatlara yorumunuz nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İdeal prime ve şaşmaz prime tarifelerini müşteri hizmetlerine sordum geçemezsiniz dedi, yakın zamanda geçiş yapan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt

Evet 👍

• bugün tekrar denedim kafamrahat emekli tarifesini. sms e cevap gelmiyor. sadece işleme alındı diyor. web online da da görünmüyor. benim şansıma mı açığı mı kapattılar bilemem artık. nasip yapacak bişi yok

Ekleme; eşimin numarasına da denedim sonuç olumsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 17 Kasım 2024; 21:51:35 >
  • merhaba,

taahhüt süremin bitmesine 100 gün kaldı ve aşağıdaki 2 paket önerisi geldi. aslında bakınca mantıklı gibi duruyor üstüne 2 gb her ay hediyesi var.

Şu an güncel olarak prime 25 + 5 gb sosyal medya tarifesini 290 liraya kullanıyorum. sizce geçilmeli mi yoksa bekleyim mi biraz daha?

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

• Sınırsız sosyal medya tarifeleri bitti mi teklif gelen var mı arkadaşlar, duruma göre türkcell’e geçeceğim.

• siyahlee97 kullanıcısına yanıt

sınırsız sosyal medyalı teklif geldiğine hiç rast geldiniz mi ki TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL 

Bir kere geldi oda 710 tl

• İlk sayfada yazıyor

popüler prime limitsizi alabilirsinizTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL 

Çok teşekkürler.

Hocam dayanamadım geçen günlerde değerli prime 70 gb paketine geçtim. Fakat sosyal medya sınırsız olsa da ana internetimden biraz yediğine şüpheleniyorum. Daha ayrıntılı takip için program indireceğim.

• siyahlee97 kullanıcısına yanıt

Ben geçen gün yeni değerli prime 70 tarifesine geçtim. Sınırsız sosyal medyalı. Fakat kullanım ekranında ibare yok sınırsız şeklinde. Sosyal medya interneti olduğuna dair bir şey yok. Biraz da İnternetten yediğine şüpheleniyorum. Ayrıntılı inceleme yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.