Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (606. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.209
Cevap
279
Favori
616.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

70 gb tarifesine demek istediniz 😂

Kullananlardan yazanlar oluyor ama

Sınırsız olanları uygulamada göstermiyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bir kontrol edeyim olmadı bi şikayet kaydı açarım.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    1 senedir kullanıyorum merak etmeyin arada bana da öyle geliyor ama normal internetten yemiyor.
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

• Hiro Nakamura kullanıcısına yanıt

sadece belirli iller için geçerli olduğu yazıyor açıklamalarda.

Acaba ankaradan geçiş şansı varmı bir yöntem ile

• agritux kullanıcısına yanıt

Konusu var zaten bakabilirsiniz

30 Kasım 2024 tarihine kadar online başvuruya özel tüm illere açıktır.

TürkTelekom Güçlü Fırsat Tarifeleri (Sınırsız Sosyal Medya)Online Özel | DonanımHaber Forum

Aşağıdaki gibi geçerli iller yazıyor hocam o sebeple sadece oralarda geçerli diye düşündüm

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL
  • agritux kullanıcısına yanıt

Tarife normalde belirli illerde geçerli .

Online özel kampanya ile tüm illere açıldı  

Turkcell de aşağıdaki tarifeyi önerdi en uygun olarak. Normalde herkes turkcell der. Ama ilk defa müşterileri oldum, nefret ettirdiler. İkiside vergilerle falan 360 ı bulur herhalde. Telekomda vowifi sorunsuz dediniz, sanırım telekoma geçeceğim. Teşekkür ederim üstat.

• siyahlee97 kullanıcısına yanıt
    Uygulama ile takip ettim hocam yememiş instagram en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Uygulama ile takip ettim hocam yememiş instagram en azından.

Youtube için sorun oluyor diyorlardı .

• Merhaba arkadaşlar.

Kendi kullanmış olduğum hattım özgür prime 40gb+limitsiz sosyal medya tarifesi taahhütü geçtiğimiz ay bitmişti bende geçtiğimiz ayın 20-25 gibi yine türk telekom faturasıza geçirmiştim. Hoş 25 tanımladım onu kullanıyorum.

Yine adıma kayıtlı 2.ci oğlumun kullandığı hattıda turkcellde bu ayın 10 unda taahhütü bitmişti. Turkcell cazip bir teklif sunmayınca türk telekom faturasıza cumartesi sabahı hat taşındı akabindede hatta hoş 25 paketini tanımladık o şekilde kullanılıyor.

Şimdi benim kullandığım numaranın mobil uygulama üzerinden ek paket alma bölümünde bu aşağıda belirteceğim paket görünmemekte.

Ama diğer benim adıma kayıtlı olupta oğlumun kullandığı hattın mobil uygulama üzerindeki ek paket al menusunde Buluşturan ücretsiz 10 GB isimli içeriğinde 500dk+10gb+500sms olan bir paket görünmekte ve ücretsiz olarak sunulmakta.

Paketi seçtiğin zaman içeriğinde yeterli bakiye olması durumunda her ay yenilenecektir ibaresi var ama zaten paket ücreti 0 TL bu hangi ücret ile yenilenecek anlamadım.

Şimdi bu buluşturan ücretsiz 10gb paketi neden benim hattıma ait uygulamadki ek paketlerde çıkmıyordu diğer 2.ci hattın ek paket bölümünde görünmekte. Halbuki her iki hatta son 1 ay içerisinde faturasıza geçip hoş 25 gb tarifesi tanımlanan hatlar.

Oğlumun kullandığı hattın uygulamasından şimdi yeni hoş 25 paketi tanımlandığı içinde bu ücretsiz paketi seçemedeim diğeri silinir yada kaybolur diye.

Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bir aydınlatırsa sevinirim. Ne yapıcaz ne edicez.

• Ayrıca şunu da belirteyim bu ücretsiz paket ek paket al dedikten sonra bakiye ile alınabilen paketler menüsü altında çıkmakta bilginize.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Bende de çıkıyor ama alınmıyor.
    Taşıdığınız hatlardan biri faturalı olsaymış alınabiliyormuş, müşteri hizmetleri öyle dedi.
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt

2 hattın da numara taşıma yolu ile gelmesi zorunlu mu bilginiz var mı? Faturasıza geçeceğim yada başka operatöre git gel yapacağım. 2 faturalı 1 faturasız var bende.

• MSefa23 kullanıcısına yanıt

Teşekkürlet evet burayı okumuştum hattın numara taşıma ilr gelmesi gerektiği yazıyor ama bazen orada yazdığı gibi geçerli olmuyor. Bazen Faturalıdan faturasıza geçişi yapınca numara taşıma yapmış gibi algılıyor.

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

Yıldız gibi kayarım hayatından sen sadece dilek tutarsın 😂

Ek paketlere bak

• Takip
  • 
Sayfa: önceki 604605606607608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.