Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (611. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
14.015
Cevap
322
Favori
709.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçiş olur ama indirimli fiyattan faydalanmazsınız. O yüzden git gel yapmanız gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Better Call Berger kullanıcısına yanıt

sonbahar78@ Pttcell in indirimli fiyatları Telekom dan geçişde uygulanıyor sıkıntı olmuyor.Ben Telekomda olan 2 hattı Pttecell in indirimli fiyatlarından yararlanarak Pttcell e geçirdim hatta biri taahhütlüydü taahhütü bozdurup yaptırdım sıkıntı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 23 Kasım 2024; 17:44:1 >
  • Arkadaşlar mevcut üyeyim prime 35 tarifesini 202 TL den devam ediyorum ocakda sözleşme bitiyor. Mevcut üyeler için varmı tavsiyeniz . Sms konusma çok lazım değil internet en kötü 30 GB olmalı

• kumdan kale kullanıcısına yanıt

pttcell illa PTT yemi gitmek gerekiyor. başka yöntem varmı

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

Mevcut Tarifem:
    HY 1000 Dakika
    HY 1000 SMS
    30 GB İnternet
    SINIRSIZ SOSYAL MEDYA: 300₺

Tahhütümün bitmesine 6 Ay var bana sunulan seçeneklerden bir tanesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

Diğer operatörler gibi şube ve ya bayileri yok.

Bu yüzden mesai saat ve günleri içerisinde bizzat gitmeniz gerekir.

Daha ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗pttcell | nasıl pttcell'li olurum?
    Pttcell | Nasıl Pttcell'li Olurum?
    https://pttcell.com.tr/nasil-pttcellli-olurum#
  • Taahhütün bitmesine üç ay var. Sizce teklif nasıl arkadaşlar? TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt

Bana gelse alırdım kaçırmazdım.

• Faturasıza gectikten sonra ilk sayfadaki tarifeler cıkmıyor mu artık?

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim başka türlü olmuyor bende Ptt ye giderek yaptım her Ptt de olmuyor mahalle aralarındaki şubeler gibi. Büyük yerlerde oluyor.

• Su yıldızlı günler ne zaman gelecek acaba. Kuruduk burada. Netgsm den bir hattım var taşınacak

• Arkadaslar kullandiginiz internete gore 150 tl ile 400 tl arasi teklifler kabul edilebilir.Fazla zorlamayin. 35 gb ye 300/400 verilebilir ama 15 gb ye de 400/360 tl verilmez o sekilde teklif alin.

• Beyler bir hafta falan diğer operatöre geçip geri geldiğimizde yeni müşteri gibi yararlanabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar yarın turk telekom sim i gelecek ben 12 aylık 2100 tl lik 100gb a geçmeyi dusunuyordum mesaj atarak aslında bana ideal 4gb tarifesi de yeter buna geçmek için ne yapmalıyım. 30 gün beklemeden direk bayiye gitsem faturasizdan faturaliya ideal 4gb üzerinden geçmek istiyorum diyince işlem yaparlar mı

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Bir gün sonra geri dönsek de yararlanırsın ancak neye geçmeyi düşünüyorsun şu an uygun tarife yok

• Airtechnic kullanıcısına yanıt

peki o tarifeyi size kendileri mi teklif etti ? siz müşteri hizmetlerini arayarak onu mu istediniz ? bende aynı tarifeyi kullanıyorum ve 44 günüm kaldı.

• volkanadana V kullanıcısına yanıt
    Geleceğini nereden öğrendiniz?

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Uygun tarife geleceğini de pek sanmıyorum. Şöyle bir gezdim sitede fiyatlar uçmuş. Aile tarifesi kullanıyoruz çözüm arıyorum.

• meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt

Faturasıza numara taşıma yaptiysanız 3 ay boyunca 25 gb 115 tlye paket var onu kullanabilirsiniz o arada da faturalida belki cazip teklifler gelirse değerlendirirsiniz ben şahsen öyle yapacağım. Numara taşıdım bugün başvurdum salı sabahi açılacak 3 ay böyle idare edeceğim sonrasına bakacağız.

• meymenetli.bıçkın kullanıcısına yanıt

İlk sayfayı biraz okusanız keşke

• 
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.