Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mstbalkes , barakuda1 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.379
Cevap
282
Favori
624.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz önce TT MH görüşüp faturasız hatta geçmek istediğimi belirttim.

Sonuç olarak her iki hattımıda; 6GB 1000DK 250SMS 195TL (Vergi hariç) taahhüt verdim.

Anlık görüntülenen Yüzde 10 indirimli bir tarife bu.

Her iki hattımada fazlasıyla yetecek miktarda, kısaca yeterli bana.

Umarım sizde istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

• redvelvet kullanıcısına yanıt

%15 e Kadar indirim veriyorlardı Fazlası alan yazmadı daha

Hayırlı olsunTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL 

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Fiyat ve paket olarak gayet uygun geldi bana verilen teklifler bakacak olursak.

Faturasıza geçip, yıllık pakete böldüğümde fazla geliyordu içerikler bana.

Riske girmeyip, bir sene bu pakette devam etmeye karar verdim.

Bir başkasına yetmeyecek bir paket fakat bana fazlasıyla yeterli gelecektir.

• redvelvet kullanıcısına yanıt

Bu arada Bu paket değil aldığınız tarife .

Ucuz istiyorsanız 4gb olan tarife de vardı onu da alabilirdiniz .

• Malcolm... kullanıcısına yanıt

Hocam bende faturasıza geçeli yaklaşık 28 gün oldu. Bugün sabah saat 9 gibi Trük telekomden bu şekilde bir mesaj geldi.

Tarife kullanim haklari bittigin de duran ve fatura asimi yasamayacaginiz teklifiniz Turk Telekom uygulamasinda sizi bekliyor! Uygulamayi indirin faturaliya gecis firsatini kacirmayin. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672'ye gonderin.B001

https://www.turktelekom.com.tr/assets/data/redirect.html

Buna istinaden mobil uygulama kısmından baktıgım da tarife paketler kısmı boştu. Web sayfası üzerinden giriş yapıp sana özel avantajlı faturalı tarifeler bölümünden kontrol ettim orda da sizdeki uyarının aynısını veriyordu.

Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım. Dedim böyle böyle bir durum var. Müşteri temsilcisi mobil uygulama simgesine basılı tutup çıkan menüde sağ üstteki i butonuna basın açılan menüde sağ alt köşedeki ön belleği temizle butonuna basın ön belleği temizleyip akabinde uygulamayı telefondan komple kaldırıp google play marketten tekrardan uygulamayı yeniden yükleyip giriş yapıp tekrar kontrol edin faturalıya geçiş tarifeleri çıkacaktır dedi.

Dedikleri işlemleri uygulamadım ama maalesef faturalıya geçiş tarifeleri çıkmadı. Web sayfasından da giriş yapıp baktım yine aynı uyarı.

Müşteri temsilcisi dediğim talimatları uygulayın çıkacaktır çıkmazsa müşteri hizmetlerini arayıp faturalıya geçiş tarifeleri hakkında bilgi alabilirsiniz arkadaşlar faturalıya geçişinize yardımcı olurlar dedi. Bende sonrasında müşteri hizmetlerini aramaya fırsat bulamadım. Size bilgi vereyim dedim.

Dediği talimatları birde siz deneyin eğer faturalıya geçiş tarifleri çıkarsa ne ala, çıkmazsa müşteri hizmetleri ile görüşür onların aracılığı ile geçiş sağlarsınız.

Gelişmelerle ilgili geri bildirim verirseniz de sevinirim.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamayı sildim sonra geri yükledim ve giriş yaptım. Ancak halen tarifeleri göremiyorum. Sanırım Türkcell’e geçiş yapacağım. Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Ne zaman teklif çıkar bilemem net tarih veremem dedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce bir kaç soru sormuştum. Emniyet 20 tarifesinde idim. 15 gün kaldı taahhüt bitmesine uygulamadan bakınca bana Özel popüler 25 tarifesi 25gb internet 1000 dakika 250 SMS 380 TL çıkıyordu. Ben de uygun tarife bakarken PTT cell 20 GB olan tarife vardı. 286 TL idi. Ama geçiş olur mu diye PTT cell i aradım. Telekom olduğu için geçiş olmuyormuş. Bunu zaten söylüyorlardı. Ama emin olmak lazım denmişti. Dedim son çare Telekom u aradım. Dedim uygulamadan yapınca farklı bir tarife çıkıyor dedim. Başka tarife. Bakalım dedi 30 gb 2000 dakika 500 sms 288 TL dedi. Dedim daha az GB olan. Yok sadece bu çıkıyor dedi.
    Dedim nasıl geçeriz ne yapmalıyım. Dedi ki 5555 e yeni emniyet 30 yazıp gönderin falan dedi. Söyleyeyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malcolm... kullanıcısına yanıt

İlk sayfada tüm bilgiler yazılı biraz okuyun lütfen

Ne zaman nasıl geçebileceğinizin yazılı

Mesaj geldikten Bi kaç gün sonra teklifler görünür

Uygulamayı sıfırlasanızda değişmiyor

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

Günaydın

zam gelmeden yeni emniyet muhabbeti döndü geçenler geçti

• BenFero kullanıcısına yanıt

Teklifler 90 gün sonra geliyor. Yani 3 ay dolana kadar uygulamada özel teklif çıkmaz sanırım. Ama 30 gün dolunca MH den teklif alınabilir.

• Aynen hocam bende 30.cu günden sonra müşteri hizmetleri ile görüşüp uygun tarife bulursam geçiş sağlayacağım.

• Annemin hatti zar zor turkcellden telekom faturasiza gecirdim. Bi sune hazir kart kotam foldu illa faturali diye kafa ütüledk başka sube de ayni şeylerden dil döktü folan derken ordan bi eleman bisiler sordu sonra yaptı. Faturasiz tcell olmasa yapmazdim dedi. Tcellden gelip git gel yapan oluyor biz ceza yiyoruz ondan filan bisiler dedi anlamadım tam.

• mstyadgar M kullanıcısına yanıt

Herkesin yazıp çizdiği İdeal Tarife teklifleri bende 35 günde ancak çıkmıştı. Fakat az önce webden kontrol ettim. İdeal Tarifeler gözükmüyor. İdeal Tarifeler müşteri alımına kapatılmış olabilir mi?

• emekli paketi 260tl görünüyor artık. bilginiz olsun.

60 günlük konuşma arayana

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL
  • passero P kullanıcısına yanıt
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

Maalesef bende de durum değişmedi. Yaklaşık 40 gündür faturasızdayım ancak herhangi bir teklif gözükmüyor. Müşteri hizmetleriyle de 30 günü geçince konuşmuştum , onlarda teklif sunulmadığını söyledi

• mstyadgar M kullanıcısına yanıt

hocam biraz daha bekleyin ,eylul sonu gibi basvuranlara yeni geliyor..

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

19 TL devam

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bana mı kastı var o halde. :) size 19 bana 260

eşimin hattına baktım onda da aynı.

başkaları da kontrol edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 22 Kasım 2024; 23:45:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Online da kasim kampanyası ama bayilerde yapiyor

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Ben kullandığım için aynı fiyat da olma olasılığı var

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.