Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fanucer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.383
Cevap
282
Favori
624.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sms ile mesaj geldi sorun çözüldü tanımlamalarınız yapıldı diye . demek istedim

• ender E kullanıcısına yanıt

Tarifenizin adı nedir

Hangi tarife oldu?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

hocam sizdekini aynısı işte.. 20gb değilmiydiniz siz?

• ender E kullanıcısına yanıt

İnternet 20 gb olabilir sms tarife adı farklı oluyor sizin fiyat yüksek

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

• Ben de faturasızdayım ve şu an hoş geldin paketini kullanıyorum. 1 ayın dolmasını bekliyorum 11 kasımda geçtim. 1 ayın mundar olmaması için benim bir şey yapmam gerekiyor mu yoksa benim için önemli değil mi ? Yazılanları okudukça kafam karıştı.

• zerotominusone kullanıcısına yanıt

İlk sayfayı okuyun yine karışırsa anlamadığınız noktayı sorarsınız

• Bende bugün faturasıza geçtim.1 ay beklicez bakalım. Hoş geldin paketini 28 gün sonra uzatıp 30. günden sonra faturalıya geçtiğimizde 115 lira faturadan düşülecek mi acaba onu merak ediyorum🤔
  • EGM tarifesinde olan arkadaşlar 12 aylık tahutlerinin bitmesini beklemeden yeni EGM tariflerine gecislerini yapsınlar

12 aylik dönem Dun itibariyle taahhütüm bitti yenileme isteyince kabul etmiyor

İki arkadaşımın hatlarının 12 aylık taahutleri Aralık 9 da bitiyor ,,biraz önce 4 tane değerli kamu 5gb hattını emniyet yeni 10 tarifesine sorunsuz mesajla geçiş tamamlandı

1 fatura dönemi kaybettik ama 11 ay rahatsız gibi
  • alperenugur kullanıcısına yanıt
    Hoayda. Benim de 9 aralık son gün.
  • klon1984 kullanıcısına yanıt

hayır

• klon1984 kullanıcısına yanıt

115 Lira ne lirası ?

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

Sıkıntı olmaz geçiş yaparsınız taahhütünüzü 10 aralıkta verirsiniz TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL 

115tl hos25 aldım. sonra 3-4 gün sonra faturalı tarife geçersem o 115₺ ne olacak diyor :)

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Satın aldığı paketin ücretini geri almayı düşünüyor yani TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL 

• Değerli kamu 20 kullanıyorum. Nereye ve nasıl bir SMS gönderip devam edebilirim bu tarifeye? Ücreti ne oluyor? 10 günüm kalmış.

Taahhütte değerli kamu yazıyor ama tarifede emniyet 2 gb yazıyor:) bir de yenilemeli taahhüt diyor o ne demekse.

Biraz okuyunca buldum ve 30 gb'a geçişi yapıp taahhüt verdim. İlgili arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzays1z -- 28 Kasım 2024; 0:24:9 >
  • uzays1z U kullanıcısına yanıt

Azcık daha bekleseydiniz son günler de geçerdiniz

1 aylık kullanımınız mundar olmazdı

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

Benimde 26 Kasım'da bitti hocam , fatura dönsün diyerek 27 sinde attım mesajı ama kabul edilmedi, arkadaşımda aynı şekilde ve TT müşteri merkezinde bir şey yapamayız dediler sonuç taahhüt bittiği için EGM tarifelerine gecemiyorum

Diğer hatların taahhüt bitimine 12 gün kala (Değerli kamu 5 GB }. attığımız EGM Yeni 10 paketine geçiş mesajları kabul edildi ve tarife değişikliği gerçekleşti

Karar sizin

İlk sayfada bu yazıyor.

''SORU: Gelen teklifleri ne zaman kabul etmeliyim.

CEVAP: Gelen teklifleri faturanızın kesilip yeni döneme girdiğiniz gün kabul ederseniz tam 12 aylık kullanımız olur. Kesim gününde ve ya önce kabul ederseniz 1 ayınız mundar olur.''

Fakat ben zaten faturasızdayım. Hoş geldin paketi aldım o da bitince teklif gelirse kabul edersem ya da müşteri hizmetlerinden zaten sıfırdan başlamayacak mı taahhudüm ? 12 ayın 1. ayından başlamış olmayacak mıyım. Tam olarak ne yapmam lazım o ksımı kaçırdım.

• Yan hatta hıt tarifeler çıktı. 2 gb 120 5+5 10 gb 170₺ olarak
    Saçma olarak 2 olanda aşım yok sanırım ama diğerinde o ibare yok
  • Merhaba Geçen sene buradan öğrenip Enerji 12 GB’ye geçmiştik. 96TL şu an. Mesajla taahhüt yenileyerek eski fiyattan devam edilebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.