2. Teklif geldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (617. sayfa)
-
-
Dün Faturalıya geçen kişilerin Taahhütleri
Ne durumda 26 sını mı başlangıç almış ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün bende kavga döğüş eski tarifem olan EGM (104 tl idi ) 20gb /1500dk /1000sms geçtim 242tl aylık ödeme ile
-
Aynen başlangıç tarihi 26 Ekim.
-
Sms ile kendiniz geçebilirdiniz niye kavga ettiniz
Güncel fatura kısmıda yeni döneme geçildiği için taahhütlü şekilde 212tl+14,94tl=226,94tl olarak düzelmiş olarak görünüyor.
-
Bilgilendirme ;
Ayin 11 inde ideal tarifeler faturasiz hattımda gözüküyordu.
Bugün gözükmüyor.
2 defa hos 25 paketi aldim ve hatta 170 tl var. Bir alakasi olabilir mi ?
Geçmişte , Başka bir hatta 3 aylik paket aldiğimda paket başlangıçında gelen tekliflerle paket bitiş tarihi yaklaştıkça teklifler arasında bariz fiyat farkları vardi.
-
Arkadaşlar yardım amaçlı yazıyorum. Dün hattımı türk telekom faturalıdan faturasıza çevirdim. Çevirdiğim saatten beri arama alamıyorum. Beni arayanlar "aradığınız numara kullanılmamaktadır" uyarısı alıyor. ben arama yapabiliyorum. Ttkom müşteri hizmetlerine kayıt açtırdım hat resetlendi vs ama sorunu çözemediler. bizde herşey normal diyorlar. sim kartı başka telefona taktım ondada aynı sorun devam ediyor. Çaresiz kaldım. Başına gelen ya da çözüm önerisi olan var mı?
-
Hocam benimde EGM 104 TL 20 GB tarifemin süresi 2 hafta kaldı. Nereye SMS atarak yenileyebiliyorum. Tarife fiyatı nedir biliyorsanız bilgi verirmisiniz.
Geçen Cumartesi günü Türkcell faturalıdan Türk Telekom faturasıza geçiş için başvurdum. Dün akşam (Çarşamba) 7gibi Türkcell hattım kapandı, bu sabah da 11 gibi Türk Telekom hattım aktif oldu. Bayidekiler üzerine vura vura yeni hat almadığım için Hoşgeldin tarifesine geçemeyeceğimi söylemişlerdi ama ben SMS ile geçişi tamamladım. Önce 50GB olanı denedim ama kabul etmedi, 25'liğe geçtim.
Şimdi 2 ay kullanıp sonrasında gelecek tekliflere göre bakacağım, inşallah güzel paketler çıkar.
Başta @krkmz1666 hocam olmak üzere bu başlıkta katkısı olan herkese teşekkür ederim.
-
BTK ya yazın dicem de orada da 10 gün süre var artık sonuna kadar bekletiyorlar
Ya Twitter destekten yazın yada 05557579747 yi arayın
Benim ki dün bitti bugün 524 tl guncel fatura gözüküyor.20gb egm den devam ettirmiyorlar. 30gb lik tarifeyi öneriyorlar 270 küsure.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandığın gb tarifenin üst gb lı tarifesine geçişe izin veriyor
Örnek
5-10
10-15 gibi taahhütünüz bitip yeni Fatura dönemine girince yapacaksınız
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159763894 fiyatlar yazıyor
EMNİYET YENİ GB yazıp 5555 yollayacaksınız
Niye kendinize stres yapıyorsunuz siz işlemi yapın gerisine karışmayın deyin onlar prosedür uygular konuşur
Bizde tecrübe konuşur
Taşımaya ve Faturasıza geçişe 50-75 gb a izin vermiyor sistem
Daha ne istiyorsunuz o fiyattan ucuza Faturasıza da alabilirsiniz
Ankara da cogu yerde çekmiyor.Metro da diğer operatörlere görede cekimi az.Bunlari geçelim.Biri ariyor hat kapali gözüküyor.1 dk sonra Arayanibil den mesaj geliyor.30gb olabilir ama konforlu ve kullanışlı değil benim yaşadığım alanda
Sıkıntı yaşıyorsanız taşınırsınız alternatifleri değerlendirirsiniz
konumuz kapsama değil zaten
Evet konumuz kapsam değil.Bende Vodafone alternatifi bir tarife bakiyorum. Öneriniz var mi?
Diğer operatörlerin konusu var oralarda paylaşıyorlar. Bölümde de. Var bakabilirsiniz
Üstad kolay gelsin konuda aktif olduğunuz için bilginiz var mı diye sormak istiyorum
Dün akşam itibariyle eski egm20 yeni degerli kamu tarife taahhüt bitmiş,, bende biraz önce emniyet yeni 30 yazarak 5555 msj gönderdim dönen cevap
Degerli Musterimiz,tarifemizden sadece Icisleri Bakanligi ve Emniyet Genel Mudurlugu calisanlari yararlanabilmektedir. Eger Icisleri Bakanligi ve ya Emniyet Genel Mudurlugu calisaniysaniz kurum kimlig B001
Sanırım bizim geçme hakkımız yok varmıdır bir fikriniz
Bu durumda referans veren polis arkadaşın hakkı geriye yüklenir sanırım tekrar onun üzerinden referansla EGM ye gecebilirmiyim bunu online üzerinden yapabilirmiyim
Tekrardan teşekkürler kolaylıklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X