Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ukayl06 , metin0 , Phiedod Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
12.208
Cevap
279
Favori
616.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başka teklifler çıkıyor fakat daha önce çıkan İdeal Tarifeler çıkmıyor.

• Düne kadar Enfes Prime Limitsiz sosyal tarifesi kullanıyordum vergiler dahil 269 liraya. Bugün itibari ile fatura kesildi ve taahhüt bitti. Aynı tarifenin ismini değiştirerek Popüler Prime sınırsız olarak teklif sunmuşlardı geçen hafta. Fatura kesimini bekledim ve az önce bu tarifeye geçtim. Vergiler dahil 463 lira ücreti var. 40gb + sınırsız sosyal medya + prime ayrıcalıkları.
  • Prime sınırsız düşün 70gb tarifesini kullanıyorum taahhüt bitmek üzere taahhütsüz bedeli 910tl gözüküyor değişiklik yapmazsam bu fiyata devam edebilir miyim ?
  • ercan_198666 E kullanıcısına yanıt

Evet edebilirsiniz.

• passero P kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun ideal tarifeler kapanmış.
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL

Faturasızdı hattım onun içindeki paketin süresinin bitmesini bekliyordum ideal tarifelerden birine geçecektim. Bi manâsı kalmadı artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 23 Kasım 2024; 8:23:59 >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    Uygulamamda teklif olarak çıkıyor bende

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  İLK SAYFA GÜNCEL
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    Sistem güncelliyorlardır belki de bilemiyorum ama diğer faturalı teklifler duruyor
    Temmuzun 1 inde hat açıldı siteden online işlemlere girdiğimde oradan faturalıya geçme tarifeleri bende çıkmıyor aktivasyon cart curt diyor 5 ay oldu hala 30 gün içinde geçebilirsiniz yazıyor bende
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    Bende hattı 17 Eylül'de sıfır hat almıştım hemen çıktı teklifler
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Hocam bende geçen ayın 25 inde faturalıdan faturasıza geçtim bu ideal tarifeleri müşteri hizmetlerini arayıp ne zaman alabilirim.

Hayırlısı olsun
    2 ay önce eşimin hattına yıllık paket almıştık. Gece kontrol ettim ideal 6 çıkıyor sadece o da 196₺ sanırım. Sistem güncelleniyor muhtemelen
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Dün yeni taahhüte geçtim, faturalıda kaldım. Aşımsız tarife diye bir paket 6gb/1000dk/250sms 195TL.

• redvelvet kullanıcısına yanıt
    Evet eşimin hattında olan o sanırım. Hayırlı olsun. Demek en ucuz bu artık faturalı da
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

iki hattımında taahhütünü aynı gün değiştirdim. Aynı gün bitiyorlardı.

Birinci hatta en ucuz teklif anlık görüntüde bu çıkmıştı.

ikinci hatta (kardeşimin kullandığı) en ucuz 4gb paket (4gb/1000dk/250sms) sundular 173TLye.

4gblık paketi kendi kullandığım hatta sunmuş olsalardı alırdım.

• BenFero kullanıcısına yanıt

bir ay icinde gelir,olmadi siz arayip bir sorun

Dün ve önceki güm açıktı neti bitirip bugün geçiş yapacaktım şaşmaz tarifelerde yok
  • Arkadaşlar vodafone da bugün itibariyle sınırlı süreli kampanya başlatmış. Bulunduğunuz bölgede çekim kalitesinde bir problem yaşamayan varsa şu piyasa şartlarında vodafone tarife fiyatlarıda tercih edilebilir gibi.

buda ilgili konusu;

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-23-kasim-itibariyle-10gb-190tl-20gb-265tl-30gb-320tl-60gb-441tl--160067036

• BenFero kullanıcısına yanıt

vodafone interneti çok yavaştır ama 1-2 ay denemek için kullanılabilir.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. Şahsen benim bulunduğum bölgede de kapsama alanı zayıf ama şehir merkezi gibi her operatörün iyi çekim kalitesi sağladığı yerlerde bütçesine uygun gelecek olan arkadaşlar illaki vardır haber verme maksatlı paylaştım.

• 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.