|
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER İLK SAYFA GÜNCEL (608. sayfa)
-
-
Bend e diyorum ki ek paket mi alıyorsunuz da 30 gb üstü arıyorsunuz ?
-
diyorumki yıl 2025 olmuş halen daha 20 gb 30 üstü paket yapmıyorlar alt operatörler belkide tt izin vermiyor bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 21 Kasım 2024; 21:42:43 > -
Tarifeniz yermiyor mı da 30 gb üstü paket istiyorsunuz ?
-
olay yetip yetmemesi değil insanları kısıtlaması olay bana yetmez başkasına yeter kısıtlama olmamalı bana yetmiyor evet ayrıca yetse bile itiraz ederdimquote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Tarifeniz yermiyor mı da 30 gb üstü paket istiyorsunuz ?
-
Merhaba. Bimcell'den Türk Telekom'a geçiş halen yapılamıyor mu? Türk Telekom faturalıya geçiş tekliflerini değerlendirebilir miyiz? -
mevcut kullanıcılara 100gb kadar tarifeleri uygun fiyata sunuyorlar zaten
yeni gelenlere yok sadece
-
evet yeni gelenlere yok fenercellde mevcut içinde yok 20 gb üstü -
Sarmaşıkları için koymaya gerek duymuyorlardır
mecbur olmayan o fiyata almaz zaten
-
iyi ayakta duruyor fenercell fiyatı ile 20 gb vererek -
Fazla sürmez yakında fişini çekerler
-
gerçi annem kullanıyor bedava konuşma var diye oradan belli kaldıkları -
eskiler gittiği yere kadar gider
-
Faturasıza geçişin ardından 30 günün dolması lazım. Yoksa teklif alsan bile geçişini yapamıyorlar.
-
Faturalıya geçersen "faturasızdan fatıralıya geçiş" olarak işlem yapılıyor. Ama türk telekomlulara müşteri hizmetlerinden veya uygulamadan verilen çok ucuz teklifleri alamazsınız sanırım, resmiyetteki geçiş tarifeleri neyse onu verirler.
-
Taahhüt bitmiş 100TL lik 6GB tarifeye taahhütsüz 300TL istiyorlar. Aradım fiyat uçmuş bana yeni Taahhüt yapın dedim onlar da yine 6GB verelim 340TL civarı Taahhütlü 700 küsür Taahhütsüz ücret dedi şok oldum. Bu fiyatlara ne oluyor artık anlamıyorum, alt üstü 6GB yav bu...
Napalım mecbur mobil hat kullanıyoruz yani. Yoksa şu teklifleri kabul edeceğime hattı iptal ederdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 21 Kasım 2024; 23:23:23 > -
Aynı tafieyi babama kullanıyorduk faturasiza geçirin dedim popüler10 tarifesini teklif verdi 10 GB ilk ay 20 GB hediye 1000 dak. 250 SMS %10 indirimle vergiler dahil 220 tl kabul ettim -
Ben de aynısını dedim, kişiden kişiye değişiyor sanırım teklifler. Ben en ucuzu olsun demiştim o yüzden yüksek GB önermediler sanırım.
-
telekomda kafalarına göre fiyat belirliyorlar kime ne olursa turkcellde en azından pahalıda olsa herkes paket aynıysa aynı para ödüyor tt iyice çıkılmaz hal almaya başladı bakalım nolacak -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X