ben 3 yıldır turktelekom kullanıyordum tahaatum bıtmesıne 2 ay kala turkcellgectım, 40 gb 1000 dk 400 TL. bana 30 gb a turktelekom 400 tl teklıf verdı. gecıs yaptıktan sonra da 1235 tl fatura cıkardı. bu hususa dıkkat edın. normalde kalan ay tutarı kadar taahut cezası kesmesı gerekıyordu anlamadım. turkceldekı fırsatı kaçırmak ıstemedıım ıcın taahtut bıtmesını beklemek ıstemedım. turkcell de kampanyayı uzattı,, boşu boşuna cayma parası odedım |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (612. sayfa)
-
-
öneriniz için tşkler ama yanlış hüküm vermişsiniz:) işin aslını anlamadan soru sormak adetim değildir.
"SORU :Faturasız hat aldım Hattınızı Faturasıza taşıdım ne zaman Faturalıya geçebilirim.
CEVAP :30 gün dolduğunda yada anında bayiden geçiş yapabilirsin . Bayiler yapmak istemiyor 90 gün sonra da uygun teklif geliyor kabul edip geçiş yapabilirsiniz"
İlk cümle ile ikinci cümle arasındaki tutarsızlık verilen cevabı muallak hale getirmiş. Bayi insafına kalmak ne demek, sonuç ta bu illegal hak edilmeyen misal çocuk saati ile ucuz olsun diye şartları ihlal edilen bir istek değil faturasız taşınan hattın, firma politikası olarak yönlendirdiği faturalı hatta naklinde sağlanan fayda. Tr de en sevmediğim şey kuralların kişi bazında değişiyor olması, bir anlaşmanın şartlarına uyuluyorsa, iki tarafında aksine davranması itibar kaybı yaşatır. Ama ne yazık ki bütçeleriyle devasa büyüklükteki firmalar bile işi PUNDUNA getirme derdinde. Bize de boş işler için, gereksiz stresler edinmek kalıyor. Garip ülkeyiz vesselam. Halbuki istiklal marşının sadece son mısrası hak ve istiklal denklemini ne güzel kurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tşkler yanıtınız için. İlk sayfada yazıyordu tarife adı büyük ihtimal bende bu yolu izlicem ins. mobilden uygun teklif verirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muallak olan bir durumu ben çıkarmıyorum sonuçta .İşlemi de ben yapmıyorum olanları yapılanları yazıyorum .Firma bayiye yetki veriyor .Bayi yetkiyi kötü kullanıyor olabilir ya da sistemde ki açıklıktan faydalanıyor olabilir .
-
-
Bu arada ideal tarifeler kapandı diyorlar varmı bilgi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben müşteri hizmetlerini aradım bana teklif olarak sunuyorlar .
-
Bu arada yıllık paketi bayi 1800 e tanımlayabiliyor .
-
bu alçak telekomun yatacak yeri yok. yıllardır faturalı abonesi olan bana, 25 GB'ı 442 liraya itelemeye çalışıyorlar.
-
Geçen gün teklif olarak çıkmıyor diye yazmışlarıd ondan sordum
Sisteme Nasıl gönderiliyorsalar Bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor demek ki
Üst mesajda da çıkanlar paylaşmış
-
Özel teklif cıktı online işlemlerde 45 gb faturalı tarife 425 lira kabul etttim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bayilerden faturasıza geçenediğim için faturalıya geçmiştim sonra fiyat farklı çıkınca kafam kızdı tcell geçtim tekrardan 12 ay sonra yine böyle şeyler olursa geçerim heralde artık
Merhaba hocam.
Bu ideal tarifeleri müşteri hizmetleri size sunduğunu belirtmişsiniz.
Sizin hattın evveliyatı nedir?
Mesela Örneğin uzun süredir Türk telekom faturasızda atıl olarak duruyordu hattınız bu sebeple mi mobil uygulamada yada müşteri hizmetlerinde bu ideal tarifeleri size sunuyorlar.
Yada vodafone yada turkcell den türk telekom faturasıza hattınızı taşıma yapıp 30-35 gün sonramı bu ideal tarifeler çıkmaya başladı size.
Yada türk telekom faturasız olarak yeni hat aldınız belirli bir süre sonramı bu ideal tarifeler size sunulmaya başladı.
Demek istediğimi siz anladınız konuyla ilgili bilgilendirme yaparsanız memnun olurum.
-
Zaman ne gösterir artık seneye görürüz
-
Telekom FATURASIZA taşıma yoluyla geldi bugün 2 ay olacak
45 gün içinde ideal tarife teklifi uygulamadan geldi .Konuda da paylaşmıştım .
-
Aynen hocam nasip artık
Tamamdır hocam bilgilendirme için tşk ederim. Konudaki paylaştığınız mesaja ben denk gelmedim sanırım.
-
Bize artık çıkmıyor ideal şaşmaz yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159998664
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X