Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.705
Cevap
307
Favori
689.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ilk sayfada yazmıyor galiba dediğim tarife degilde paket şu konudan bakabilirsiniz lazim olursa normalde yeni hat alana ama numara taşımaya da 25 gb olani veriyormuş sistem.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-faturasiz-hosgeldin-25-50-75-gb--159635266

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bu ideal paketler 1 yıllık oluyor mu hocam.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt

İdeal paket değil

tarife bunlar

tarifeni değiştirmediğin sürece kullanabilirsiniz

• dohrni D kullanıcısına yanıt
    size kac gun sonra dustu bu teklifler?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt

Okumadan yorum yazdığınız belli oluyor

• Geçen ay turkcelden Hos25 paketine geçmiştim 1 ay kullandım Dün mesaj da gelmişti bugün saat 13 de yenilenecekti henüz yenilenmedi, normal değil sanki, tecrübe eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 25 Kasım 2024; 13:11:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt

Hattınız da Yeterli bakiye olup olmadığını kontrol ettiniz mi ?

Şimdi mesaj geldi hocam
    25 dakika sonra tanımlandı
    İlginize teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 25 Kasım 2024; 13:23:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MSefa23 kullanıcısına yanıt

Hadi Gözünüz Aydın  

• eylül ayında .konuyu okumadan müşteri hizmetlerini aradım ( okumadığıma pişman oldum ) , 3 hattı faturalıya geçirdim. ideal tarifelerine.

1 hattı cayma bedeli olmadan tekrar faturasıza geçirdim. 1 gb olanında sms hakki yokmuş , belirtmediler.

1 ay sonra 2 gb olana geçmek istedim. ayni tarifede üst pakete geçme hakki var.

sistem hata veriyormuş , saçma fiyatlarla , saçma tarifeler sundular , kayıt açalım vs vs ... sinirlendim , uğraşmak istemedim .faturasıza geçtim

hoş25 paketini aldim.

Faturasıza taşıdığım hattı , 1 ay sonra web sitesinden online işlemlere baktığımda ideal tarifeler gözüküyordu.

özetle :@krkmz1666 verdiği bilgiler doğru.

ben sorun yaşamadım. bir başkası yaşayabilir.

ideal tarifeler , bazı hatlarda gözükmeyebilir , hata verebilir veya hos25 paketini alamayabilir. sorun yaşayanlar veya gözükmeyenler olabilir.

uyarı : faturasızdan faturalıya geçerken mutlaka telsiz kullanım borcunuzu öğrenin ve ekran görüntüsü vs vs alin.

temmuz 700 tl yukledim 600 tl 3 aylık 20 gb 3000 dk 250 sms paketi aldım.

eylül ilk günleri dk bitince tl lerde gitti. olmayan borç için 11 tl ekleme yapıyorlar. geçmiş yükleme bilgilerine ulaşamadığım için kanıtlayamıyorum. müşteri hizmetleri de faturalıya geçtiğiniz için göremiyoruz diyor.

• Eskiden Pttcell, Bimcell vs vs gibi sanal operatörlerden Telekom'a numara taşıyınca yeni müşteri kampanyalarından yararlanmaya izin verilmiyordu. Bu kuralı kaldırmışlar. Artık yeni müşteri sayıyorlar.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Bimcell den ttkom'a geçiş için bayii'ye gittim geçemezsiniz dediler. Mecburen turkcell'e geçirip öyle tekrar geleceğimç burda arkadaşlar yapıldığını söylüyor her bayii kafasına göre mi yapıyor bu işlemi bende anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi tekrar baktım evet yazıyormuş ama arada kaybolmuş gibi ilk mesajin biraz düzenlenmesi gerek bence sorular siyah punto olabilir detaylar * la belirtilebilir gözden kaçıran olabilir benim gibi.

• Bana verdiği en uygun teklif 20 GB 381 TL. Uygulamada taahhaüt bitiş tarihi 26 Aralık yazıyor. Yarından itibaren başka operatöre taşısam ekstra ücret öder miyim?

• genclik17 kullanıcısına yanıt

Orası düzenlenir

Gözden kaçırmayı bahane etmek yerine

Okumadan yorum yazanlar daha çok oluyor

• uAdana U kullanıcısına yanıt

Aynı gün hattın açılmazsa, başka taahhütünüz yoksa ödemezsiniz

• redloves kullanıcısına yanıt

Önceden yapılıyordu da şimdi yapan kaldı mı bilmiyorum bu pttcell içinde geçerli askıda kalır diye bahane ediyorlar

Yok hocam. Son birkez Türk telekomu arayacağım. Diğer operatörlerin kasım kampanyasını kaçırmak istemiyorum. 27 sinden sonra geçersem son ayın faturasının tamamını ödüyor muyum peki?

• uAdana U kullanıcısına yanıt

İlk sayfada alabileceğin teklifler.mevcut en fazla indirimi fazla alırsın

Kullanım haklarının birinin tamamını bitirmediğin sürece gün bazlı ödersen

Yok hocam cidden ilk oraya baktım daha çok ideal paketlerin fotografları yazilari işte faturasız faturalı geçis detaylarini gördüm de bu hos 25 olan gözden kaçmış kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.