Tek bir yerde olmaması ve büyük harfler ile yazılı olmasına rağmen büyük başarı ne kusuru < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (614. sayfa)
-
-
Vodafone taahhütüm Aralık 6da bitiyo, türk telekomda indirim olur mu Vodafone en ucuz 8 GB 180 lira tarifesi veriyor biraz pahalı geldi Türk telekomdan yıldızı günler vs beklemek mantıklı mı ne yapayım bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Linkini attığım konudaki o hoş paketlerin fotoğrafini da eklerseniz ilk konuya daha dikkat çekici olur hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut aboneler sadece 25 gb lık paketi alabiliyor. Yeniler hariç Diğerlerini alamıyoruz
Konuda zaten gerekli bilgiler yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 gb 1000 dk 250 sms 212 tl ye anlaşıldı artı telsiz ücreti olacak.
-
taahhutum bugun bitiyor faturasiza gecip bir ay kullanip ideal tarifelerine gecis yapabilirmiyim? 1 ocaktan once gecebilirmiyim 90 gun denmis ama? tesekkurler simdiden
-
@krkmz1666 Faturasız hatta geçiş yaptığınız da 28 günlük HOS 25 paketini 115 TL ye deneyip alabilirsiniz.
HOS 25 YAzıp 5555 yollayın sonra KAYIT HOS 25 YAZIP tekrar 5555 yollayın
Ya bayiden postan çıkıyorsa 115 TL ye yükleyeceksiniz.
Ya da 250 yükleyeceksiniz Bankalarda 300 çıkıyor
115 TL ye paket tanımlanacak
faturasızda olan bunu alabilirmi denesinmi 200 tl yükleniyordu uygulamadan 250 mi oldu::::)
-
-
sosyal medya sınırsız tarifeleri veya diğer ideal tarifleri de önerdiler mi acaba?
-
Hayır sadece bu tarifeyi önerdiler ilk ay 20gb internet hediyesi varmış bende kabul ettim 5 gün içinde geçiş olacakmış
anladım teşekkürler. bana da hala online'a düşmedi teklifler. gelmesi durumunda ben de geçmeyi düşünüyorum.
-
-
Yazanları etiketle istersen
-
Yazanlar derken anlamadım?
Şuyo arakdaşın mesajı üzerine bende 444 1 444 ü aradım biraz önce.
Normalde geçtiğimiz ay yani 25.10.2024 te hattımı faturalıdan faturasıza geçirmiştim.
Hoş 25 paketini 115 tl den almıştım. faturalıdan faturasıza geçeli 33 gün olmuş.
Mobil uygulama yada web sitesi üzerindeki online işlemlerde sana özel tarifeler kısmında herhangi bir paket bulunmuyordu.
Neyse 444 1 444 ü aradım müşteri hizmetleri ile görüştüm dedim hattımı faturasızdan faturalıya geçirmek istiyorum bana çıkan tarifeler varmı dedim.
Temsilci ise size 1 adet faturalı tarife görünüyor dedi. 40gb internet sınırsız sosyal medyalı 2000dk telekomlularla sınırsız baya bişeyler saydı aylık taahhütlü indirimli fiyatı 510tl+tkü dedi.
Dedim bir arkadaşım 2-3 gün önce ideal prime 35gb 1000dk 250sms 212tl+tkü almış onu alabiliyormuyum dedim.
Hemen tekrar kontrol edeyim dedi. evet dediğiniz şekilde ideal prime 35gb 1000dk paketini isterseniz 212tl+tkü de yararlandırabiliriz dedi. Dedim tamam o zaman ona geçeyim.
Peki dedim fatura kesim tarihi ne zaman olacak. Onu sistem kendisi belirliyor genelde her ayın 10-23-27 si oluyor ama sizin hattınıza ayın kaçında kesilir o bilgiyi göremiyorum dedi.
İçimden dedim artık bi daha denk gelir denk gelmez geçiş işlemini yapalım.
Birkaç kimlik bilgisi sordu felan tarifeye geçiş işleminizi onaylıyormusunuz dedi dedim onaylıyorum. Onaylanınca hat kesilecek dedi tam o esnada hat kesildi görüşme sonlandı.
Sonrasında mobil uygulamaya girdim ana sayfada cepte fırsat 35gb diye geçiyor ama tarife ve paketlerim menusunde ideal prime 35gb tarifesi olarak tarife adı geçiyor.
Ayrıca mobil uygulamadan baktığımda fatura kesim tarihi her ayın 27 si olarak belirtilmiş. Yani gece 12 de fatura kesileceği için 7-8 saatle 1 ayı mundar etmiş olduk artık yapacak birşey yok.
Birde müşteri temsilcisi faturasızda 90 günü doldurmadığınız için ilk faturanıza (80tl+2tl de başka birşey söyledi o 2tl nin ne için olduğunu şuan hatırlamıyorum) 82 tl yansıtılacağını bildirdi.
-
Dün ttyi aramıştım konuşan kadın teklif görünmüyor bayiye gitmeniz gerekiyor dedi , bayi ne alaka tekrar sordum evet bayiye sorun dedi.Tanıdık bayiyi aradım tlf no verdim ideal prime geçilecek dedim , kontrol etti istediğin kapandı dedi liste attı listede ideal ve şaşmaz yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin durumunuzu bilemiyorum hocam. Ben dediğim gibi faturasiza geçeli 33 gün olmuştu. Dediğim gibi bir tarife göründüğünü söylemişti. Bende ideal prime 35 yokmu bakamazmisiniz dedim baktı evet gorunuyor 212 tl dedi öyle tanımladı.
Hocam sorun şu , sizin gibi faturasıza geçip teklif gelmesini bekledim otuz gün sonra ideal şaşmaz çıkıyordu , geçen hafta geçiş yapacaktım biraz yoğundum aklıma gelip geçemedim , galiba cumartesi günü baktım teklif kaldırılmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapandı görünmüyor diyenler vardı onları kastettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X