Hoşgeldin 25GB faturasız kullanıyorum, bu ay 3.ayım ve paket değiştirmem gerekecek 20 gün sonra. Uygulamada çıkan teklif nasıldır? 1.000dk 30Gb 250sms, Prime tarife ilk 3 ay ücretsiz cayma hakkıyla 265-TL |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (622. sayfa)
-
-
Bayiden iç işleri tarifelerini sorun geçiş yapabilirseler kullanın
yoksa hangi hatasınız bilmiyorum eşinizi referans alıp aynı tarifeye geçiş yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün ideal prime 35’e geçiş yapmıştım. Ben ayrıca Tivibu go da satın alıyorum. Keşke kamu çalışan prime 30’a geçiş yapsaydım. Onda 24 aylık Tivibu go süper paket hediyesi var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamu çalışan Prime 30 kaç TL ye geliyordu ki?
Nasıl geçecektiNiz ya da?
@krkmz1666 Hocam bir arkadaş hattını telekom faturasızdan vodafone 190tl lik faturalıya taşıyacak. Faturasız türk telekom hattında ise 100tl civarı gibi bir tl bakiyesi var bunu iade alma yöntemi nasıl bilgi vermeniz mümkünmüdür ?
-
Taşınırken Kalan ayların vergisi kesilir
Kalan Tl sini borç alacak sayfasından kendi adına ibana alabilir .
onlineislemler.turktelekom.com.trhttps://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama/mobil
Üstad yukarıdaki gibi bir teklif çıkmıştı uygulamada, fiyat olarak mantıklı mıdır, çok fazla internet kullanan birisi değilim ama 30gb ve prime olması iyi gibi geldi bana.
-
Tarifenin görselini eklermisiniz bakalım
muhtemelen size şaşmaz prime 30 geldi
kapandı diyenlerde görsün böylelikle
212 TL ye aşımsız ideal prime 35 varken pahalı kalıyor
-
Hocam Merhabalar,
Aktif olarak Enfes 20gb tarifesini kullanıyorum 22 gün sonra tarifem bitecek güncel gelen teklifler aşağıdaki gibidir. Daha uygun fiyatlı 20-30 gb olan bir tarife öneriniz var mı? Varsa nasıl geçiş yapabilirim.
-
Hocam senin dediğin tarifeye baktım bunun aynısı ama onda yeni müşteri alımına kapalı yazıyor.
-
Yazabilir geçişe sıkıntı değil
Geçiş için ne yapmak gerekir peki? Şuan baktığımda Turkcell tarafında da fiyatlar biraz daha yükselmiş, bahsettiğiniz fiyata göre bence çok iyi. Benzer tarifeleri nereden görebilirim?
-
İlk sayfa güncel yazılı konu başlığında
tüm yollar yazılı orada
okuyun anlamadığınız yeri sorarsınız
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
Hocam Merhabalar,
Bahsettiğiniz tarifeler için faturasız hattan geçiş yapmamız gerekiyor anladığım kadarıyla ile ben şu an aktif olarak faturalı hat kullanıyorum Enfes 20 gb 205 Tl ödeme yapıyorum şuan bana özel çıkan tarif 20 gb 384 tl olarak gözüküyor. Faturasıza geçiş yapmadan faturalı ve taahhütlü 20-30 gb arası başka uygun bir paket hakkında bilginiz var mı? 22 gün kaldı tarife değişmesine sizce daha uygun bir teklif gelir mi yoksa kabul mü etmeliyim?
-
İdeal 16-25-35 gb en mantıklıları bahsettiğiniz gibiymiş.
Peki 35gb olanın Prime yazması, Prime avantajlarını veriyor mu yoksa adı öylesine Prime mı? Yoksa ilk sayafadaki mesajınızda yazan 16gb ve 25gb da benim için fazlasıyla iyi, ancak yakın fiyata prime avantajlısı varsa ona geçmek isterim tabi.
-
İlk sayfada bilgiler var bakıp yolunuzu çizebilirsiniz.
EGM tarifeleri hariç 30 gb ve üzeri tarifeler Prime avantajları içeriyor bunda da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X