Tamamdır. Teşekkürler |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (624. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yaklaşık 6 saat önce taahhüt için soz ve onay smslerini gönderdim. Oldu diye cevapta geldi ancak uygulamaya baktığımda hâlâ taahhüt görünmüyor. Sorun ne olabilir? Nasıl çözülür? Yoksa biraz daha mı beklemem gerekiyor taahhütün görünmesi için?
Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlerleyen saatlerde uygulamada görünür
dert edilecek bi nokta değil Fatura kesim gününe kadar mesaj için zamanınız var zaten
Merhaba, emniyet 40 gb tarifesi kullaniyorum. Annem de benim uzerime olan hat ile icisleri 20 gb tarifesi kullaniyor. Dakikasi yetmiyor. Dakikasi daha fazla olan emniyet 30 veya emniyet 40 tarifelerine gecirebilme imkanimiz var midir? Referans sistemi calisiyor mu? Kendi kendime referans olabiliyor muyum?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans kabul ediyor
Sen refefasn olacaksan 40gb a geçer
Güncel fiyatı baz alırsa 304 liraya kullanır muhtemelen
İç işlerini ne kadara kullanıyor peki?
Bitince ek paket alın
225 tl Korkmaz Hocam. Diger tarafa gecmek daha mantikli gibi geldi bana, 5 aylik da tahhut kalmisti. Fiyatlar da gun gectikce uctukca ucuyor. Ne tur bir islem yapmam gerekiyor referans ile emniyet tarifesine gecirmem icin?
Webonline işlemlerden girip sizin numaranızı yazacak size onay mesajı gelecek onaylarsınız
Faturası ne zaman kesiliyor peki?
Yeni Fatura dönemini girince yapsın 12 ay tam kullanır
Cok sagolun, 9 aralik 23.59 da kesiliyor Korkmaz Hocam. O zaman 10 aralikta gecmek daha mantikli olur anladigim kadariyla?
O zamana kadar da konusma paketi aliriz.
Şuradan bahsediyorsunuz sanırım;
''Faturasızdan Faturalı hatta geçiş yapıldığında Fatura kesim tarihi ayın 26. günü olduğundan Faturalıya geçişinizi ayın 26 sından sonra yapmanız sizin yararınıza olacaktır.''
Benim hattım 11 kasımda aktif oldu. Aralık 10'da tam 30 günüm dolmuş olacak. Faturalıya 26 aralıktan sonra mı geçeyim yani doğru mu anladım ? Eğer böyle yapmam gerekiyorsa iki haftalık bekleme sürem olacak bunu da riske etmek istemem tabi eğer hala ideal tarfilere geçebiliyorsam.
-
-
Faturasıza geçtikten kaç ay sonra geldi hocam teklif
1 yıl olmuş hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen 10 aralık ta geçiş yaparsınız
Bugünlerde de geçebilirsiniz
Konuda ayın 26 sında geçiş yapıp 1 gün ile 1 ayını mundar edenler oldu o yüzden.
Son günlerde geçilmesin diye yazılı
<<<< 1 günle 1 ayını mundar edenlerden
-
Hocam EGM için bir fiyat söylemediler mi? Ben de EGM 20 GB tarifesindeyim. 10 gün kaldı. Geçen hafta aradım. Size uygun sadece EGM 30 tarifesi var dedi.. 288 TL gibi bir şey söyledi. Dedim daha az bir şey yok mu? 3 hat var 15-20 GB bile yeterli oluyor. Ama sadece bu var dedi. Geçiş için yeni emniyet 30 yazıp gönderin dedi. İster şimdi ister taahhüt bitince dedi.
Hocam bu işlem yeni başvuru için mi? Devam için de gerek var mı?
referans için bu işlem
mevcut kullanıcılar için
egm tarifesinde bulunan birini referans göstererek onun tarifesine geçmeyi sağlıyor
Eylül ayının sonunda HOS25 i almıştım
Ekim ayının sonunda yenilemedim ve bekleme süresi dolduğundan bugün iptal oldu.
Bende tekrar sms atıp paket aboneliği yaptım başarıyla tanımlandı.
Buda demek oluyor ki Paket 3 aydan uzun süreli kullanılabilmektedir. Döngü başa dönüyor
Zam gelmediği sürece gayet uygun bir paket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X