Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.320
Cevap
300
Favori
671.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamdır. Teşekkürler

• Arkadaşlar yaklaşık 6 saat önce taahhüt için soz ve onay smslerini gönderdim. Oldu diye cevapta geldi ancak uygulamaya baktığımda hâlâ taahhüt görünmüyor. Sorun ne olabilir? Nasıl çözülür? Yoksa biraz daha mı beklemem gerekiyor taahhütün görünmesi için?
    Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimyagERdem kullanıcısına yanıt

İlerleyen saatlerde uygulamada görünür

dert edilecek bi nokta değil Fatura kesim gününe kadar mesaj için zamanınız var zaten

• Merhaba, emniyet 40 gb tarifesi kullaniyorum. Annem de benim uzerime olan hat ile icisleri 20 gb tarifesi kullaniyor. Dakikasi yetmiyor. Dakikasi daha fazla olan emniyet 30 veya emniyet 40 tarifelerine gecirebilme imkanimiz var midir? Referans sistemi calisiyor mu? Kendi kendime referans olabiliyor muyum?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız Kovboy kullanıcısına yanıt

Referans kabul ediyor

Sen refefasn olacaksan 40gb a geçer

Güncel fiyatı baz alırsa 304 liraya kullanır muhtemelen

İç işlerini ne kadara kullanıyor peki?

Bitince ek paket alın

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    225 tl Korkmaz Hocam. Diger tarafa gecmek daha mantikli gibi geldi bana, 5 aylik da tahhut kalmisti. Fiyatlar da gun gectikce uctukca ucuyor. Ne tur bir islem yapmam gerekiyor referans ile emniyet tarifesine gecirmem icin?

Webonline işlemlerden girip sizin numaranızı yazacak size onay mesajı gelecek onaylarsınız

Faturası ne zaman kesiliyor peki?

Yeni Fatura dönemini girince yapsın 12 ay tam kullanır

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

Cok sagolun, 9 aralik 23.59 da kesiliyor Korkmaz Hocam. O zaman 10 aralikta gecmek daha mantikli olur anladigim kadariyla?
    O zamana kadar da konusma paketi aliriz.

Şuradan bahsediyorsunuz sanırım;

''Faturasızdan Faturalı hatta geçiş yapıldığında Fatura kesim tarihi ayın 26. günü olduğundan Faturalıya geçişinizi ayın 26 sından sonra yapmanız sizin yararınıza olacaktır.''

Benim hattım 11 kasımda aktif oldu. Aralık 10'da tam 30 günüm dolmuş olacak. Faturalıya 26 aralıktan sonra mı geçeyim yani doğru mu anladım ? Eğer böyle yapmam gerekiyorsa iki haftalık bekleme sürem olacak bunu da riske etmek istemem tabi eğer hala ideal tarfilere geçebiliyorsam.

• Senelik 100GB 1800₺ Paketini kullanan 2 hattımada gelen teklif. Sizlerede düşmüş olabilir.

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hyhelvaci kullanıcısına yanıt

Faturasıza geçtikten kaç ay sonra geldi hocam teklif

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    1 yıl olmuş hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynen 10 aralık ta geçiş yaparsınız TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• zerotominusone kullanıcısına yanıt

Bugünlerde de geçebilirsiniz

Konuda ayın 26 sında geçiş yapıp 1 gün ile 1 ayını mundar edenler oldu o yüzden.

Son günlerde geçilmesin diye yazılı

• <<<< 1 günle 1 ayını mundar edenlerden

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)

• winmaster W kullanıcısına yanıt

Hocam EGM için bir fiyat söylemediler mi? Ben de EGM 20 GB tarifesindeyim. 10 gün kaldı. Geçen hafta aradım. Size uygun sadece EGM 30 tarifesi var dedi.. 288 TL gibi bir şey söyledi. Dedim daha az bir şey yok mu? 3 hat var 15-20 GB bile yeterli oluyor. Ama sadece bu var dedi. Geçiş için yeni emniyet 30 yazıp gönderin dedi. İster şimdi ister taahhüt bitince dedi.

Hocam bu işlem yeni başvuru için mi? Devam için de gerek var mı?

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

referans için bu işlem

mevcut kullanıcılar için

egm tarifesinde bulunan birini referans göstererek onun tarifesine geçmeyi sağlıyor

• Eylül ayının sonunda HOS25 i almıştım

Ekim ayının sonunda yenilemedim ve bekleme süresi dolduğundan bugün iptal oldu.

Bende tekrar sms atıp paket aboneliği yaptım başarıyla tanımlandı.

Buda demek oluyor ki Paket 3 aydan uzun süreli kullanılabilmektedir. Döngü başa dönüyor

Zam gelmediği sürece gayet uygun bir paket TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.