|
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (666. sayfa)
-
-
webonline işlemlerden bide bakın derim
Ucuz paket yoktur zaten
ilk sayfadakiler işinizi görür
-
Hocam selam. Faturasiz hat icin faturali menüsü açılmış ama ideal yok. 10gb 230tlden başlayan tarifeler var arasam yaparlar mi? Yoksa yilbasi kapandi mi. Yada uygulamadan gelir mi teklif?
-
İlla Faturalayı geçiş için teklif gelir bu 90 günü bulur belli tarih yok
Aralık aynın sonunda geçtim ben
Hafta içi gündüz deneyin şansınızı
-
Tamamdir hocam yeni acildi zaten 35 40gun oldu suan hos 25 gittigi kadsr vakti var diyelim. Sonra ararim suanlik dursun bakalım. Bu arada bu hit tarifeleri de geciste acik duruyor sitesinde ama cocuklar icinmis verir mi sizce? 170tl 10gb hic olmadi onu denerim.
-
Merhaba, 5 tane hattimin(3 u benim 2 kisi aile bireyinin uzerine) taahhutleri 26 ocak itibari ile biyitor. 2 hat(25gb+3000dk=250tl), 1 hat(15gb+2000dk=195tl), 2hat(10gb+1000dk=145tl). Yeni teklifler minimum 2-3 kati fiyat cikiyor. Bu hatlar icin faturali , faturasiz nasil bir yol izlemem gerekir uygun bir tarifeye gecirmek icin. 10-15gb internet, 1000 dk yeterli olur ilk asamada hepsine.
-
MH den teklif alabilirsiniz zam gelmediyse 10GB 220TL 15GB 260TL 20GB 290TL diye gidiyordu fiyatlar. Bazı temsilciler direkt bunları söylemiyor onu da diyim, 3GB 400TL var diyeni bile duydum saçma işler 😀
Ya da faturasıza geçirin 2-3 ay paket alarak kullanın daha iyi teklifler gelir ama uğraştırıcı doğal olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 5 Ocak 2025; 16:10:48 > -
TC bulursanız olur alabilirsiniz
-
1 aydir faturasiz tarifedeyim.Ayın 10u icin 4 gün bekleyecegim olduki faturali tarife bulamazsam hoş 25e tekrar dönebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaa37 -- 5 Ocak 2025; 16:44:8 > -
İlk sayfada yollar var uygulayabilirsiniz
-
Dönersin muhtemelen
-
3000 dk
350 SMS
50 GB internet 12 ay taahhutlu prime tarife vergiler dahil 474 TL teklif sunuldu.
Nisanda bitiyor taahhutum alınır mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X