O zaman tl atayim 1 ay daha hos 25 yenilensin. Ben kapanır filan diye çekiniyorum. Sizin teklif ciktiginda kac gün olmuştu geçeli < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Aralık 2024; 14:12:28 > |
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (662. sayfa)
-
-
Her ay 1000 TL'ye 200 TL kodunu bir daha alabiliyorsunuz hocam.
-
Hocam ben de ilk aradığımda bağlanan müşteri hizmetleri ideal prime 35 tekliflerinde gözükmüyor yapamıyorum dedi. Ben de bazı müşteri hizmetleri yetkilileri yapabiliyormuş siz yapamadınız sanırım dedim. O da böyle bir şey olmaz müşteri hizmetleri insiyatif alıp size böyle bir teklif sunamaz işten çıkarılır dedi :) İkinci kez aradığımda çıkan müşteri hizmetleri sizi faturalı tekliflerin sunulacağı menüye yönlendiriyorum dedi. Oradan tekrar müşteri hizmetlerine bağlanıp ideal prime 35 gb için hemen yardımcı oldular. Bir kaç kez arka arkaya deneyin yapamazlarsa muhakkak işi bilen bir müşteri hizmetleri yetkilisine denk geliyorsunuz ;)
-
Gözünüz aydın darısı geçemeyenlere
-
Bi kaç gün bekleyip deneyin ya da yarın deneyin farklı bölümden bağlanmayı deneyin .Karar sizin .
Bayiden 90 gün sonra geçiş oluyor .ideal kapanırsa başka tarife olur .Sonuçta Faturasızdan Faturalıya geçirmek için kampanya olacak
-
İdeal 1 hanemize hayırlı olsun bakalım
Buluşturan paketini alabilecek miyiz bakalım
-
Bu arada HOS 25 iptal olduğunda sms ile tekrar alınabiliyor .Zam gelene kadar devam
-
Teşekkürler hocam ben de ideal 35 e geçiş yaptım mh arayıp, tekte oldu şansına. Sayende bu yılı da böylece atlattık:)
-
Hocam faturasızda kaç gün beklediniz acaba
-
3-4 ay falan olmuştur
zaman tutmadım
-
Hocam bimceli buna nasıl geçiririz? -
Önce diğer operatörlerden birine geçeceksiniz
açılınca Türktelekom Faturasıza geçeceksiniz
Sonra 30 gün bekleyip geçebilirsiniz
-
Hat benim olsa uğraşırdım -
Hocam bulusturan 10gb denedim olmadı hatalı kod dedi. İdeal 35 te olmuyor heralde. Yoksa sizin yaptığınız gibi az internetliye geçip sonra 10gb ekleme yapıp 6 ay sonra da duruma göre bakılabilirdi.
-
2. Hattınız mi bu. 1gb nasıl yetiyor size -
Hatalı kod dediyse yanlış yazmışsınızdır
İdeal olmuyor derken ilk sayfadaki gibi yazıyor sanız deneyin şansınızı olur
Karar sizin kendinize hangisi uyuyorsa öyle hareket edin
-
2.hattan daha fazlası
İnternet gb sıkıntım yok
-
Önemli olan işinizi gormesi . Fiyatta uygun daha ne olsun 😀 -
Bugün semtimiz de bulunan TT bayisine numara taşıma için gittim, "artık faturasız hatta taşıma yok, direk faturalıya geçiş yapabilirsiniz, illa faturasız istiyorsanız yeni hat alacaksınız" dedi, yarın başka bayiye sormayı düşünüyorum.
-
Amacım buluşturanı almak o yüzden en ucuza yoğunlaştım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X