|
TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (664. sayfa)
-
-
-
İlk sayfada yazıyor
-
Otomatik düşer eğer düşmezse mh arayın -
arkadaşlar ben nuamramı Türktelekom a taşıdım. online başvuru yaptım , hattım falan geldi. kurye getirdi teslim etti. 2 3 güne açılır dedi. 1 hafta oldu hala eski hattımı kullanıyorum geçiş olmadı nedendir ?
-
Müşteri hizmetlerine bi danışın
daha sisteme girmemişlerdir
-
3 ay önce faturasız türk telekoma geçtim Bugünde 2. hattımı faturasız'a taşıdım. Buluşturan Ücretsiz 10GB Paketinden faydalanabilir miyim? faydalanabilirsem hangisini faturalıya geçirmeliyim?
-
3 ay önce Faturasıza geçtiğin hattı Faturalıya geçirirsin diğerini Faturalıya geçiremezsin
-
Ideal tarifeye gectikten sonra mobil uygulamadan ilk ay bedava 10gb internet ve sinirsiz whatsapp hediyelerini goremiyorum. Bu normal mi? -
Normal mesaj atmanız lazım
ilk ay hediye be whatsapp için mesaj gelmiş olması lazım
whatapp hediye değil tarife içeriği kalan kullanımlarda görünmüyor
-
Bahsettiginiz mesajlar gelmedi. Mobil uygulamada da o zaman ilk ay hediye internet goremedim. Yarin musteri hizmetlerine kayit actirayim. -
mesaj atamadım diye mi kayıt açtıracaksınız peki ?
-
Ilk ay hediye internet mobil uygulamada gorulmuyor ancak tarifede ilk ay 10gb hediye internet var seklinde bi seyler yazdiricam -
Arkadaşlar çocuğun saati için en uygun tarife nedir taahhüt bitmiş 50 liralık faturayı 350 TL'ye kesmişler en uygun hangi tarifeye geçebilirim 1 GB 100 dakika olsa bile yeter -
Onlarda sana mesaj atıp alınacağını söylerler
-
Tt hattımda 1gb internet var, kullandırmıyor.
İNTERNET ONAY yaz 5555 e gönder diyor, paketsiz internet kullanımını açmak için.
Smsi atıyorum, hatalı kısa kod gönderdin diyor. -
Müşteri Hizmetlerinden bilgi alın hattında tanımlı bir şey olunca girmesi lazım
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X