Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.282
Cevap
297
Favori
668.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Degerli musterimiz, faturasiz mobil hattinizda kalan TL, faturali hatta gecisinizden sonra cikan ilk faturanizdan ya da odenmemis faturanizdan dusecektir. B001

Bu sms geldi mi?
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)
  • Jayus kullanıcısına yanıt

İlk sayfada yazıyor

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Otomatik düşer eğer düşmezse mh arayın
  • arkadaşlar ben nuamramı Türktelekom a taşıdım. online başvuru yaptım , hattım falan geldi. kurye getirdi teslim etti. 2 3 güne açılır dedi. 1 hafta oldu hala eski hattımı kullanıyorum geçiş olmadı nedendir ?

• sonsuzluq S kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerine bi danışın

daha sisteme girmemişlerdir

• 3 ay önce faturasız türk telekoma geçtim Bugünde 2. hattımı faturasız'a taşıdım. Buluşturan Ücretsiz 10GB Paketinden faydalanabilir miyim? faydalanabilirsem hangisini faturalıya geçirmeliyim?

• sahbazpower- kullanıcısına yanıt

3 ay önce Faturasıza geçtiğin hattı Faturalıya geçirirsin diğerini Faturalıya geçiremezsin

• Ideal tarifeye gectikten sonra mobil uygulamadan ilk ay bedava 10gb internet ve sinirsiz whatsapp hediyelerini goremiyorum. Bu normal mi?
  • simurg9492 kullanıcısına yanıt

Normal mesaj atmanız lazım

ilk ay hediye be whatsapp için mesaj gelmiş olması lazım

whatapp hediye değil tarife içeriği kalan kullanımlarda görünmüyor

• Bahsettiginiz mesajlar gelmedi. Mobil uygulamada da o zaman ilk ay hediye internet goremedim. Yarin musteri hizmetlerine kayit actirayim.

mesaj atamadım diye mi kayıt açtıracaksınız peki ?

• Ilk ay hediye internet mobil uygulamada gorulmuyor ancak tarifede ilk ay 10gb hediye internet var seklinde bi seyler yazdiricam
  • Arkadaşlar çocuğun saati için en uygun tarife nedir taahhüt bitmiş 50 liralık faturayı 350 TL'ye kesmişler en uygun hangi tarifeye geçebilirim 1 GB 100 dakika olsa bile yeter

Onlarda sana mesaj atıp alınacağını söylerlerTÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) 

• Tt hattımda 1gb internet var, kullandırmıyor.

İNTERNET ONAY yaz 5555 e gönder diyor, paketsiz internet kullanımını açmak için.

Smsi atıyorum, hatalı kısa kod gönderdin diyor.
  • Çankırıspor kullanıcısına yanıt

Müşteri Hizmetlerinden bilgi alın hattında tanımlı bir şey olunca girmesi lazım

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL) noladak şimdi bizim hattımız peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 1 Ocak 2025; 14:18:6 >
  • TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER  (İLK SAYFA GÜNCEL)aramızda fenercell kullananlar yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 1 Ocak 2025; 14:48:14 >
  • 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.