Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER (İLK SAYFA GÜNCEL) (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
13.295
Cevap
297
Favori
669.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BTK ya şikayet yazın. Oradan arayanlar yapar. Daha önce başıma geldi.
  • tlgsrcm T kullanıcısına yanıt

Bimcell e bakabilirsiniz

• BenFero kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam aynı tc ye ait 3 hat var. Hoş 25 kullanan 1.hat ilk önce faturalıya geçince bu kampanyanın mesajı geldi. 1-2 hafta sonra diğer 2 hattı da tt den turkcelle git gel yaptık. Toplamda 2 faturalı 1 faturasız türktelekomda şuan.

Bakalım müşteri hizmetlerinde şansımı yeniden deneyeceğim

• Arkadaşlar uygulamada 96 tl'ye ideal 4gb teklifi çıktı. Özellikle kabul etmek için 27'si olmasını bekledim. Kabul ettim geçiş oldu fakat fatura 202 tl görünüyor. Tarife doğru ideal 4gb. Taahhüt falan mı vermemiz gerekiyor, SOZ yazıp bir yere mi göndereceğim?

Edit: Kendi kendine taahhütlü geçişinin tamamlanmıştır mesajı geldikten sonra tutar 110'a düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 27 Aralık 2024; 8:37:52 >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt

Çok aceleci davranmışsınız bekleseniz herşey düzelecek 😂

• Ben de 1 senelik ideal 8 gb dayım. Hayırlara vesile olsun inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg9492 -- 27 Aralık 2024; 10:6:20 >
  • İdeal Prime 35 gb tarifesine az önce faturasızdan 1 yıllık taahhütle 212 TL aylık fiyata geçtim. Faturasıza geçeli 70 gün olmuştu. Müşteri hizmetleri prime hizmetlerinin tamamını kapsadığı bilgisini verdi. Geçmeyi düşünen arkadaşların dikkatine bu fiyata bedava kaldı bu tarife. Yeni yılda bu fiyata bu özellikte tarife bulunmaz bence.

• sil süpürü kalkan bir tek ben miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerSync

İdeal Prime 35 gb tarifesine az önce faturasızdan 1 yıllık taahhütle 212 TL aylık fiyata geçtim. Faturasıza geçeli 70 gün olmuştu. Müşteri hizmetleri prime hizmetlerinin tamamını kapsadığı bilgisini verdi. Geçmeyi düşünen arkadaşların dikkatine bu fiyata bedava kaldı bu tarife. Yeni yılda bu fiyata bu özellikte tarife bulunmaz bence.

Ek bilgi gerçekten prime'lı oldum mu diye 1000 TL'ye 200TL migros prime indirim şifresi almak için mesaj attım kod anında geldi. Prime'a geçtik gibi görünüyor :)

• Sadece migros şifresinden tarifeyi bedavaya getirmiş oluyorsun aslında. 1-2 kez de ispark kullanırsan eğer istanbulda isen...

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam aradim bugün yaklaşık 35gun oldu ama karşıdaki kisi idral aktif ama sizde hiçbiri çıkmıyor dedi. Ya magazaya gidin yada uygulamadan gecis yapın diyor. Uygulamaya giriyorum fatura ibrazi yapin subeye gidin diyor. Kaldı böyle ne yapayım? Geçişte eksik bilgi vs olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Aralık 2024; 12:18:16 >
  • Numara taşıma ile geçiş yaptım. HOS25 paketini kullanıyorum. Bu 3 ncü yenileme. Bunu yenilerken şöyle bir mesaj geldi. Bu son yenileme mi. Yoksa 2 tane mi kaldı acaba?

Degerli musterimiz, Hos Geldin 25GB Paketiniz 115 TL'ye yenilenmistir. Yurt ici her yone 750 dakika, her yone 750 SMS ve 25 GB cepten internet ve WhatsApp uygulamasinda gecerli sinirsiz mesajlasma hakkinizi 28 gun boyunca, 24/01/2025 saat 07:48'a kadar kullanabilirsiniz.Paketiniz en fazla 2 kere yenilenir. Detayli bilgi icin: B001

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

İşi bilene denk gelmeniz lazım başka yol yok ilk sayfada yazıyor

uygulamadan teklif gelmesi lazım görsel ile paylaştıklarımıZ gibi

• Kef14 kullanıcısına yanıt

İlk paketi aldığında da aynı mesaj gelmedi mi?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Benim de sizin gibi fatura ibrazı uyarısı çıkıyordu. 1-2 hafta daha bekleyince uygulamada ideal 2gb ve sonra ideal 4gb tarife önerileri çıktı. Kabul edince direkt geçiş oldu.

• PowerSync kullanıcısına yanıt

prime olunca bu migros kodlarını her ay mı tek seferlik mi veriyor

• 8 Kasım da faturasız HOS25 tarifesi ile TT ye gelmiştim. İkinci yenileme gelmek üzereydi ki yeni yıl yaklaştığı için ve fatura tarihi 27si olması sebebiyle MHyi arayarak İdeal 8 GB tarifesine geçmiş bulunuyorum sayenizde. Uygulamada ve web sitesinde tarif edilen yerde ideal tarifeler görünmemesine rağmen telefonda hiç uğraşmadan, ilk aramada seçenek sunuldu.

Benim gibi bugünü bekleyenler için bilgi olarak dursun burada.

Başta @krkmz1666 hocam ve diğer herkese teşekkür ederim 🙏🏻
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

O zaman ben tl atayim bir ay daha hos 25 kullansin sonra 27sinde deneyim. Subeye gitsem bir sey yapamazlar değil mi? Birde ideal kapanir mi kapansa da uygun buluruz heralde?

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.