Şimdi Ara

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Violet Dawn Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.104
Cevap
323
Favori
713.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okudum hocam teşekkür ederim o zaman mh nin 1 aylık fatura çıkar demesi yanlış mi.. gece 00.01 de okeyleyim değil mi.

• Ce e Ne Ka kullanıcısına yanıt

Neye göre neyin faturası çıkacakmış sorabilseydiniz keşke .

ya sizin dediğinizi anlamadı ya da başka birşey dedi ya da yaptığı işi bilmiyor

yanlış tabi

27 Aralık 00.01 de kabul edersiniz TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗ 

yeni tarifenize taahhüt verince neyden nasıl çıkaracakmış 1 ay acaba çok merak ettim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt

Taşıma ile geçmiştim Türk Telekoma

• TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

27 sinde geliyorum 😀

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bize önerilen tarifelerde de hep 1000 dakika ve 200 lira ücret maşallah. Bazı kişileri özenle seçip ucuza tarife veriyorlar kalanlar da daha azını 200 liradan kullanıyor bence saçmalık böyle tarife verebiliyorlarsa herkese versinler…

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Kullanıma ve bulunduğun tarifeye göre değişiyor teklifler

• merhaba, egm 5gb kullaniyordum degerli kamu 5gb oldu adı, güncel fiyattan devam etmek istiyorum 27si fatura kesiliyor taahhut bitecek. yarın mesaj mı atmalıyım yoksa 27si taahhüt bitince söz mesajı mı atmalıyım güncel fiyat burada yazan tutardır değil mi. çok teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tahaa24 T kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli kamu 5gb fiyatı fatura detaylarına bakarsanız, 320 ₺/ 189,39₺ şeklinde taahhütlü /taahhütsüz…

Emniyet yeni 10Gb geçmek daha avantajlı: 167,20₺ taahhütlü…

Fatura kesim günü 26.12 23:59 ise o gün geçiş yapın, 1 sonraki gün söz/onay yaparsanız 12 fatura dönemi kullanmış olursunuz.

5555> emniyet yeni 10
    5555>söz
    Gelen mesaja onay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmçvş -- 25 Aralık 2024; 17:8:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    degerli hocam teşekkürler mesajınız için, emniyet 5 gb tarifesine gecis yapamaz mıyım aynı gb kalabilir miyim 5gb yeterli geliyor 109 tl gözüküyor attığım linkte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Güncel fiyattan tahhhütsüz devam edersiniz

Mesajı kabul ederse 27 sinde kabul eder

Karar verin ya yeni EGM ye geçer kullanırsınız yad taahhütsüz devam edersiniz

• benim iş yaş oldu sanırım hocam 😏 kabul etmiyor hala.

faturasızdayken turkcelle git gel yapmıştım 5 günü geçti. Müşteri hizmetlerini de aradım ancak 90 gün içinde geri geldiyseniz sistem bizim müşterimiz olarak görüyor dedi.

yine de bi kaç gün daha denemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak.

@krkmz1666 da sanırım git gel yapmayı düşünüyordu.

gelen mesaj şu şekilde

BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB

Isleminiz sistemsel problemden dolayi gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. B001

Degerli Musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Daha sonra tekrar deneyebilir veya detayli bilgi icin 4441444 numarali Cagri Merkezimizi arayabilirsiniz. B001

• -observer- kullanıcısına yanıt

Benimde hat Faturasızda bugün açılacak bende gidip geldim

diğer hattımıda 27 sinde Faturalıya geçirmeyi düşünüyordum .

79 Liralık tarifeye geçeceğim için olmasa da fazla kaybım olmaz 😂

Aynı gb lı emniyet yenilere sistem izin vermiyor sms ile geçmeyi… eğer referans ile geçiş devam ediyorsa emniyet yeni 5GB da olan birinin referansı ile geçiş belki mümkün olabilir…

• -observer- kullanıcısına yanıt

Benimde hat yeni açıldı bana da aynı cevap geldi muhtemelen sisteme sonradan düşüyor olabilir

79 liralık tarife hangisi?

• Arkadaşlar yıldızlı tarifeler bitti galiba fiyatlar x2 olmuş (((( bu naısl bir iş yaaa

Olabilir hocam denemek lazım, zaten 90 gün şartı paket koşullarında yazmıyormuş. Vermemek için bahaneleri oldu bence.

Bu 10gb 80TL paketi 3 aylık sanırım. Bunu alsam buluşturan paketi almama engel olabilir mi acaba

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/3-aylik-10-gb-internet-paketi

• manilafortuna kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun 1 hafta öncesinden biteceğini sitede duyurulmuştu

• Hocam neden herkes bu 79 TL 1GB a geçiyor nasıl bir avantajı var? 1 GB kime yetecek?

• 00.05 de geçtim tarifeye yine 1 ayımı yediler dün müşteri hizmetleri yarın geceye kadar geçmelisiniz diyordu yani 25 aralığı 26 ya bağlayan gece son demişti oysaki 27 si gecesi gecmek gerekiyordu sanırım benimde dikkatsizliligim oldu

TÜRKTELEKOM KİŞİYE ÖZEL TEKLİFLER MEVCUT KULLANICAYA TARİFELER ❗İLK SAYFA GÜNCEL❗

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ce e Ne Ka -- 26 Aralık 2024; 0:59:29 >
  • 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.